ManFromEarth Δημοσ. 21 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2019 1 ώρα πριν, bilya είπε 99,9999999999%. Σπάνια θα βρεις σπίτι χωρίς έπιπλα κ φουλ εξοπλισμό (πιατα κτλπ δλδ). 1 ώρα πριν, merkon είπε Εγω δυο σπιτια που εχω νοικιασει και σε ολα οσα ειχα κανει viewings και δεν ειχαν συγκατοικους, κανενα δεν ειχε επιπλα και πιατα κλπ που λες. Ειχαν τις βασικες οικιακες συσκευες, οπως ηλεκτρικη κουζινα, πλυντηριο και ψυγειο, αλλα τιποτα αλλο. Αν μιλας για συγκατοικηση, τοτε ναι, ολα ειναι επιπλωμενα κλπ 26 λεπτά πριν, bilya είπε ακομα κ απο τις αγγελίες μπορείς να δεις οτι αυτο που λες είναι λιγο σπάνιο. Εκτός κ αν μιλάς για χωριά κτλπ οπότε αλλάζει το πράγμα.* *βέβαια κάτω Αγγλία δεν ξερω τι παίζει αλλα δεν νομιζω να διαφέρει πολύ, λιγο που είδα στο Zoopla. 22 λεπτά πριν, merkon είπε Δεν μιλαω για Λονδινο, αλλα δε μιλαω και για χωρια. Κανενα σπιτι απο οσα ειχα δει δεν ερχοταν επιπλωμενο, μαλιστα σε αυτο που νοικιασα προσφατα αγορασα και πλυντηριο ρουχων, ειχε βεβαια πλυντηριο πιατων, κουζινα και ψυγειο. 8 λεπτά πριν, bilya είπε ουτε γω μιλάω για Λονδίνο μπες στο Zoopla κ δες πόσες αγγελίες εχει με επιπλωμένα κ μη στο Leeds πχ. Χαοτική διαφορά. Ψηθειτε να τα πειτε σε πμ
CyberWolf Δημοσ. 21 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 21 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, ManFromEarth είπε Αναλωνεσαι σε λεπτομερειες. Οταν με το καλο δεχτουν την κοπελια τοτε θα μπορεσεις να πλαναρεις τα επομενα σου βηματα. Νομιζω οτι αυτα που πρεπει να ζυγισεις ειναι οτι 1. θα δυσκολευτεις για να βρεις δουλεια 2. θα δυσκολευτεις πολυ για να βρεις σπιτι 3. πρεπει να αλλαξεις αρκετα πραγματα στην νοοτροπια σου (μηχανη, συγκατοικιση, σεβασμος στον πελατη) για να επιβιωσεις στο UK. Την μηχανή είναι ένα μελλοντικό πλάνο δεν μιλάμε για τώρα ξαναλέω λέμε "Όταν" θα μπορώ , όταν εννοείς νοοτροπία του έλληνα; Επεξ/σία 21 Μαρτίου 2019 από roympos1994
ManFromEarth Δημοσ. 21 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2019 27 λεπτά πριν, roympos1994 είπε Την μηχανή είναι ένα μελλοντικό πλάνο δεν μιλάμε για τώρα ξαναλέω λέμε "Όταν" θα μπορώ , όταν εννοείς νοοτροπία του έλληνα; Δεν μιλησα για νοοτροπια του Ελληνα. Για τη δικη σου μιλησα. Για να τα κανω πιο 50αρακια. 1. Εχεις ενα μελλοντικο πλανο να παρεις μηχανη, και παρολαυτα το θεωρεις τοσο σημαντικο ωστε να ζητησεις πληροφοριες στο 1ο σου ποστ. Ειναι δυνατον να ρωτας πρωτα γι αυτο πληροφοριες και οχι για το αν θα καταφερεις να βρεις δουλεια ή στεγη; 2. Απορριπτεις χωρις 2η κουβεντα τη συγκατοικηση ενω θελεις να μεταναστευσεις σε μια χωρα που το 99.9% των νεων επαγγελματιων μενει με συγκατοικους. 3. Προβληματιζεσαι για το αν θα ανταπεξελθεις στη δουλεια σου, λεγοντας οτι μπορει οι πελατες να ειναι χαζοι. Δεν εχεις βρειν καν τη δουλεια , δεν εχεις ακομα την παραμικρη ιδεα για το αν εχεις τα τυπικα προσοντα γι αυτη, αλλα σε απασχολει το αν ο πελατης θα ειναι χαζος. Λυπαμαι, οπως ειπα και πριν θεωρω οτι εχεις επιλεξει λαθος χωρα και θα το βρεις μπροστα σου. Δεν εχω μα πω κατι αλλο. Ευχομαι ειλικριμα καλη τυχη. 6 3
CyberWolf Δημοσ. 22 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 22 Μαρτίου 2019 32 λεπτά πριν, ManFromEarth είπε Δεν μιλησα για νοοτροπια του Ελληνα. Για τη δικη σου μιλησα. Για να τα κανω πιο 50αρακια. 1. Εχεις ενα μελλοντικο πλανο να παρεις μηχανη, και παρολαυτα το θεωρεις τοσο σημαντικο ωστε να ζητησεις πληροφοριες στο 1ο σου ποστ. Ειναι δυνατον να ρωτας πρωτα γι αυτο πληροφοριες και οχι για το αν θα καταφερεις να βρεις δουλεια ή στεγη; 2. Απορριπτεις χωρις 2η κουβεντα τη συγκατοικηση ενω θελεις να μεταναστευσεις σε μια χωρα που το 99.9% των νεων επαγγελματιων μενει με συγκατοικους. 3. Προβληματιζεσαι για το αν θα ανταπεξελθεις στη δουλεια σου, λεγοντας οτι μπορει οι πελατες να ειναι χαζοι. Δεν εχεις βρειν καν τη δουλεια , δεν εχεις ακομα την παραμικρη ιδεα για το αν εχεις τα τυπικα προσοντα γι αυτη, αλλα σε απασχολει το αν ο πελατης θα ειναι χαζος. Λυπαμαι, οπως ειπα και πριν θεωρω οτι εχεις επιλεξει λαθος χωρα και θα το βρεις μπροστα σου. Δεν εχω μα πω κατι αλλο. Ευχομαι ειλικριμα καλη τυχη. Σωστά τα λες, αλλά όλα είναι υποθετικά αν φυσικά την πάρουν και μάθουμε που θα είναι τότε ναι θα αρχίζω να ψάχνω σπίτια δουλειές κτλ (τώρα απλά μιλάμε στο γενικό κομμάτι πχ ΑΝ στην Αγγλία μπορεί να συμβεί αυτό) , ποτε μα ποτε σε οποία δουκεια έχω πάει δεν έχω δείξει ότι ο άλλος είναι χαζός γιατί όπως λένε ο πελάτης έχει πάντα δίκιο "εννοώντας χαζός" ότι ΑΝ δεν ξέρει από υπολογιστές για να μου εξήγηση το πρόβλημα του και επειδή δεν ξέρω πολύ καλά αγγλικά (εγώ φταίω σε αυτό) θα είναι δύσκολο εκτός ΑΝ γίνεται να το δω εγώ εκείνη την ώρα , όπως όταν είσαι ΙΤ σε μια εταιρία που εντός της εταιρίας έχουν προβλήματα όποτε στο φέρνουν και το φτιάχνεις. Πιστεύω στον εαυτό μου και πιστεύω ότι θα βρω μια δουλειά θα το κυνηγήσω μέχρι να το βρω. Τώρα για να μένουνε με άλλους ναι αυτό είναι πρόβλημα δεν ξέρω μπορεί βα μην είναι όπως στην Ελλάδα αλλά δεν θα ήθελα σε καμία περίπτωση να μένω με άλλους τώρα αν είναι τόσο αναγκαίο δεν ξέρω τα πράγματα αλλάζουν όταν μιλάμε για επιβίωση.
Iris_89 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2019 9 ώρες πριν, roympos1994 είπε Σωστά τα λες, αλλά όλα είναι υποθετικά αν φυσικά την πάρουν και μάθουμε που θα είναι τότε ναι θα αρχίζω να ψάχνω σπίτια δουλειές κτλ (τώρα απλά μιλάμε στο γενικό κομμάτι πχ ΑΝ στην Αγγλία μπορεί να συμβεί αυτό) , ποτε μα ποτε σε οποία δουκεια έχω πάει δεν έχω δείξει ότι ο άλλος είναι χαζός γιατί όπως λένε ο πελάτης έχει πάντα δίκιο "εννοώντας χαζός" ότι ΑΝ δεν ξέρει από υπολογιστές για να μου εξήγηση το πρόβλημα του και επειδή δεν ξέρω πολύ καλά αγγλικά (εγώ φταίω σε αυτό) θα είναι δύσκολο εκτός ΑΝ γίνεται να το δω εγώ εκείνη την ώρα , όπως όταν είσαι ΙΤ σε μια εταιρία που εντός της εταιρίας έχουν προβλήματα όποτε στο φέρνουν και το φτιάχνεις. Πιστεύω στον εαυτό μου και πιστεύω ότι θα βρω μια δουλειά θα το κυνηγήσω μέχρι να το βρω. Τώρα για να μένουνε με άλλους ναι αυτό είναι πρόβλημα δεν ξέρω μπορεί βα μην είναι όπως στην Ελλάδα αλλά δεν θα ήθελα σε καμία περίπτωση να μένω με άλλους τώρα αν είναι τόσο αναγκαίο δεν ξέρω τα πράγματα αλλάζουν όταν μιλάμε για επιβίωση. Ενα απ τα "ταλεντα" ενος τεχνικου υπολογιστων ειναι να μαντευει σε εισαγωγικα τι εννοει ο καθενας, μαζευει πληροφοριες κανοντας απλες ερωτησεις και καταληγει σε συμπερασμα. Το ΙΕΚ δεν λεει παρα πολλα εδω. Σημασια κυριως εχει να ξερεις και τι μπορεις να κανεις, skills, να μπορεις να συνεννοηθεις ανετα, κ να μαθαινεις ευκολα. Ο ανταγωνισμος ειναι αναμφιβολα τεραστιος κ δε στο λεμε επιτηδες, ετσι ειναι. Οσο για την συγκατοικηση με αλλους, αν δεν βγαζεις εστω μονος σου ενα σεβαστο ποσο (μη ρωτησεις ποιο ειναι, εξαρταται την πολη) ωστε ολα να ειναι καλυμμενα, να σας μενουν τπτ στην ακρη κτλ, ειναι μονοδρομος.
APPLEGEEK Δημοσ. 23 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2019 Στις 22/3/2019 στις 9:59 ΠΜ, Iris_89 είπε Ενα απ τα "ταλεντα" ενος τεχνικου υπολογιστων ειναι να μαντευει σε εισαγωγικα τι εννοει ο καθενας, μαζευει πληροφοριες κανοντας απλες ερωτησεις και καταληγει σε συμπερασμα. Το ΙΕΚ δεν λεει παρα πολλα εδω. Σημασια κυριως εχει να ξερεις και τι μπορεις να κανεις, skills, να μπορεις να συνεννοηθεις ανετα, κ να μαθαινεις ευκολα. Ο ανταγωνισμος ειναι αναμφιβολα τεραστιος κ δε στο λεμε επιτηδες, ετσι ειναι. Οσο για την συγκατοικηση με αλλους, αν δεν βγαζεις εστω μονος σου ενα σεβαστο ποσο (μη ρωτησεις ποιο ειναι, εξαρταται την πολη) ωστε ολα να ειναι καλυμμενα, να σας μενουν τπτ στην ακρη κτλ, ειναι μονοδρομος. εαν εισαι τεχνικος πρεπει : - Good tone of voice and friendly - Build rapport with customer and ask probing questions - Create a plan while speaking with the customer to eliminate issues and start resolving situation - Do not PROMISE ! try your best and move forward - Provide your details before customer leaves - Thank customer for calling , brand closing small tips to follow 1
easyridergiorgos Δημοσ. 23 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2019 Εδω Ελλαδα εχεις δουλεψει ποτε ?εκτος απο την πρακτικη σου.
CyberWolf Δημοσ. 24 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 24 Μαρτίου 2019 5 ώρες πριν, easyridergiorgos είπε Εδω Ελλαδα εχεις δουλεψει ποτε ?εκτος απο την πρακτικη σου. Γενικά έχω δουλέψει μαύρα σε μερικές δουλειές αλλά σαν τεχνικός 5 μήνες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα