CyberWolf Δημοσ. 19 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2019 Καλησπερα, θα ηθελα να ρωτησω επειδη λογικα θα φυγω με την κοπελα μου για Αγγλια για να παει να κανει μεταπτυχιακο και εγω για να παω να δουλεψω εκει περα τωρα δεν ξερω σε ποιο μερος θα ειναι απλα ρωταω μια γενικη γνωμη. Επειδη δεν εχω καποια πιστοποιηση στα αγγλικα αλλα ουτε ειμαι πολυ καλος αλλα μπορω να συνεννοηθώ, στο κομματι του τεχνικου, IT γενικα οτι βρω ποσα λεφτα θα βγαζω στο περιπου θα μπορουμε να ζησουμε και να κραταμε λεφτα στην ακρη; οχι για κανενα σπιτι αλλα εγω που θελω να παρω μια μηχανη θα ειναι εφικτο ή θα ειμαι μεχρι το λαιμο και θα βγαινω ισα ισα ; το σπιτι κτλ δεν θα τα πληρωνω μονο εγω. Υπαρχει δουλεια σε αυτο το αντικοιμενο στην Αγγλια;
Iris_89 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) Τι εννοεις σε ποιο μερος? Η κοπελα σου που θα κανει το μεταπτυχιακο? Θα δουλευετε και οι 2 η μονο εσυ? Δουλευω στον κλαδο του ΙΤ και στην αρχη δεν ειχα τρελες πιστοποιησεις, αλλα για τα αγγλικα πρεπει να μπορεις να συννενοεισαι σχετικα ανετα, να εξηγεις τεχνικους ορους η ακομα και να παιρνεις σημειωσεις μεσω τηλεφωνου. Τα υπολοιπα που ρωτας ειναι ΠΟΛΥ γενικα, παιζει ρολο αν θα δουλευετε κι οι 2, ποσα θα βγαζετε καθαρα, ποσο θα ειναι το νοικι, που θα μενετε, λογαριασμοι, συγκοινωνιες, ειναι πολλοι παραμετροι που δεν γινεται να απαντηθουν υποθετικα, σορρυ. Οι μηχανες ειναι ακριβες εδω και ο 1ος χρονος η ασφαλιση θα σου βγει στα υψη, κ παιζει ρολο ποσα χρονια οδηγεις κι η ηλικια σου. Επεξ/σία 19 Μαρτίου 2019 από Iris_89
CyberWolf Δημοσ. 19 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 19 Μαρτίου 2019 5 λεπτά πριν, Iris_89 είπε Τι εννοεις σε ποιο μερος? Η κοπελα σου που θα κανει το μεταπτυχιακο? Θα δουλευετε και οι 2 η μονο εσυ? Δουλευω στον κλαδο του ΙΤ και στην αρχη δεν ειχα τρελες πιστοποιησεις, αλλα για τα αγγλικα πρεπει να μπορεις να συννενοεισαι σχετικα ανετα, να εξηγεις τεχνικους ορους η ακομα και να παιρνεις σημειωσεις μεσω τηλεφωνου. Τα υπολοιπα που ρωτας ειναι ΠΟΛΥ γενικα, παιζει ρολο αν θα δουλευετε κι οι 2, ποσα θα βγαζετε καθαρα, ποσο θα ειναι το νοικι, που θα μενετε, λογαριασμοι, συγκοινωνιες, ειναι πολλοι παραμετροι που δεν γινεται να απαντηθουν υποθετικα, σορρυ. Οι μηχανες ειναι ακριβες εδω και ο 1ος χρονος η ασφαλιση θα σου βγει στα υψη, κ παιζει ρολο ποσα χρονια οδηγεις κι η ηλικια σου. Το ξερω οτι ειναι πολυ γενικο απλα λεω με στανταρ πραγματα, δεν θα δουλευει λογικα απλα θα την βοηθανε οι γονεις της στο οικονομικο , εσυ σαν IT ο πρωτος μισθος ασ πουμε που εβγαζες ποσα ηταν καθαρα; μεχρι να μαθεις και γενικα τι παιζει εκει περα ωστε να αλλαξεις δουλεια κτλ;; Θα κρατουσα λεφτα ετσι ωστε να την αγοραζα απο Ελλαδα την μηχανη μπας και την εφερνα δεν ξερω κατα ποσο ειναι εφικτο (γενικα διπλωμα για μηχανακη εχω απο το 2016 αλλα γενικα οδηγαω καπου στα 5-6 χρονια γιατι ειχα πιο πριν για αμαξι) ειμαι 25.
Iris_89 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2019 Μόλις τώρα, roympos1994 είπε Το ξερω οτι ειναι πολυ γενικο απλα λεω με στανταρ πραγματα, δεν θα δουλευει λογικα απλα θα την βοηθανε οι γονεις της στο οικονομικο , εσυ σαν IT ο πρωτος μισθος ασ πουμε που εβγαζες ποσα ηταν καθαρα; μεχρι να μαθεις και γενικα τι παιζει εκει περα ωστε να αλλαξεις δουλεια κτλ;; Θα κρατουσα λεφτα ετσι ωστε να την αγοραζα απο Ελλαδα την μηχανη μπας και την εφερνα δεν ξερω κατα ποσο ειναι εφικτο (γενικα διπλωμα για μηχανακη εχω απο το 2016 αλλα γενικα οδηγαω καπου στα 5-6 χρονια γιατι ειχα πιο πριν για αμαξι) ειμαι 25. Δυσκολα τα πραγματα, σορρυ που στο λεω ετσι. Ειχα ηρθα στο νησι με τον πρωην μου, που στην τελικη μπορουσε στην αρχη να τα συντηρησει ολα. Δε θα συζητησω οικονομικα δημοσιως, αλλα σιγουρα δεν ηταν αρκετα ωστε να συντηρησω μονη μου σπιτι κτλ. Απο τοτε ειμαι στην 3η μου δουλεια, κυριως επειδη μου αρεσει η ανελιξη και παντα ψαχνω το κατι καλυτερο, συν συνεχομενο (provided by my employer) training, πλεον εχω φτασει σε καλο επιπεδο, χωρις καν να εχω πτυχιο σε IT Ο καθε ανθρωπος ειναι διαφορετικος, εξαρταται απο τι εμπειρια/προυπηρεσια εχεις, τι ξερεις κτλ. Θελει γερο στομαχι. Best of luck
CyberWolf Δημοσ. 19 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 19 Μαρτίου 2019 7 λεπτά πριν, Iris_89 είπε Δυσκολα τα πραγματα, σορρυ που στο λεω ετσι. Ειχα ηρθα στο νησι με τον πρωην μου, που στην τελικη μπορουσε στην αρχη να τα συντηρησει ολα. Δε θα συζητησω οικονομικα δημοσιως, αλλα σιγουρα δεν ηταν αρκετα ωστε να συντηρησω μονη μου σπιτι κτλ. Απο τοτε ειμαι στην 3η μου δουλεια, κυριως επειδη μου αρεσει η ανελιξη και παντα ψαχνω το κατι καλυτερο, συν συνεχομενο (provided by my employer) training, πλεον εχω φτασει σε καλο επιπεδο, χωρις καν να εχω πτυχιο σε IT Ο καθε ανθρωπος ειναι διαφορετικος, εξαρταται απο τι εμπειρια/προυπηρεσια εχεις, τι ξερεις κτλ. Θελει γερο στομαχι. Best of luck Πιστευεις οτι τωρα μπορεις να συντηρεις τον εαυτο σου μονη σου; Ας πουμε οτι στην δικια μου περιπτωση θα ειναι 50-50 αν μπορω ομως να δινω και παραπανω θα το κανω δεν εχω προβλημα. Δεν εχω τοσο μεγαλο προβλημα με το "μεγαλο στομαχι" πιστευω οτι μπορουμε να τα καταφερουμε, τωρα σε εμπιρεια και προυπηρεσια δεν ξερω να σου πω σε τι επιπεδο ειμαι αλλα πιστευω οτι ειμαι σε ενα μετριο προς καλο επιπεδο (αυτο θα το κρινουν αλλοι). Ας πουμε οπως καταλαβαινω στο Λονδινο δεν θα γινεται με την καμια, πιστευεις καπου αλλου θα υπαρχει καποιο πιθανο ενδεχομενο να μπορουμε να "επιβιωσουμε"? τα νοικια ,ιντερνετ κτλ ειναι πολλα λεφτα;
Iris_89 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2019 Μόλις τώρα, roympos1994 είπε Πιστευεις οτι τωρα μπορεις να συντηρεις τον εαυτο σου μονη σου; Ας πουμε οτι στην δικια μου περιπτωση θα ειναι 50-50 αν μπορω ομως να δινω και παραπανω θα το κανω δεν εχω προβλημα. Δεν εχω τοσο μεγαλο προβλημα με το "μεγαλο στομαχι" πιστευω οτι μπορουμε να τα καταφερουμε, τωρα σε εμπιρεια και προυπηρεσια δεν ξερω να σου πω σε τι επιπεδο ειμαι αλλα πιστευω οτι ειμαι σε ενα μετριο προς καλο επιπεδο (αυτο θα το κρινουν αλλοι). Ας πουμε οπως καταλαβαινω στο Λονδινο δεν θα γινεται με την καμια, πιστευεις καπου αλλου θα υπαρχει καποιο πιθανο ενδεχομενο να μπορουμε να "επιβιωσουμε"? τα νοικια ,ιντερνετ κτλ ειναι πολλα λεφτα; Τωρα συντηρω σπιτι μονη μου, λογαριασμους, κ μου μενουν λεφτα στην ακρη, οποτε ναι. Σε IT κοιταξτε για Reading, Birmingham, Manchester. Οσο πιο βορεια, τοσο πιο φθηνα τα νοικια. Και ξαναλεω, νοικια εξαρταται την πολη, ιντερνετ αναλογα τον παροχο. Gas, electric αναλογα τον παροχο και την χρηση. Εχεις council tax, tv licence. Γι αυτο σε ρωτησα αρχικα που θα μεινετε.
CyberWolf Δημοσ. 19 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 19 Μαρτίου 2019 5 λεπτά πριν, Iris_89 είπε Τωρα συντηρω σπιτι μονη μου, λογαριασμους, κ μου μενουν λεφτα στην ακρη, οποτε ναι. Σε IT κοιταξτε για Reading, Birmingham, Manchester. Οσο πιο βορεια, τοσο πιο φθηνα τα νοικια. Και ξαναλεω, νοικια εξαρταται την πολη, ιντερνετ αναλογα τον παροχο. Gas, electric αναλογα τον παροχο και την χρηση. Εχεις council tax, tv licence. Γι αυτο σε ρωτησα αρχικα που θα μεινετε. Σε ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις σου οταν μαθουμε περισσοτερα θα σου στειλω!! Καλη συνεχεια.
Iris_89 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2019 6 λεπτά πριν, roympos1994 είπε Σε ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις σου οταν μαθουμε περισσοτερα θα σου στειλω!! Καλη συνεχεια. Cheers mate
vagos789 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2019 1 ώρα πριν, roympos1994 είπε Επειδη δεν εχω καποια πιστοποιηση στα αγγλικα αλλα ουτε ειμαι πολυ καλος αλλα μπορω να συνεννοηθώ, στο κομματι του τεχνικου, IT γενικα οτι βρω ποσα λεφτα θα βγαζω στο περιπου θα μπορουμε να ζησουμε και να κραταμε λεφτα στην ακρη; Κρινοντας αποκλειστικα απο τα γραφομενα σου, θα ελεγα οτι χρειαζεσαι να βελτιωσεις πολλα πραγματα πριν πας εκει περα προκειμενου να καταφερεις να βρεις εναν οποιοδηποτε μισθο σε οποιοδηποτε κλαδο 4
CyberWolf Δημοσ. 19 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 19 Μαρτίου 2019 1 λεπτό πριν, vagos789 είπε Κρινοντας αποκλειστικα απο τα γραφομενα σου, θα ελεγα οτι χρειαζεσαι να βελτιωσεις πολλα πραγματα πριν πας εκει περα προκειμενου να καταφερεις να βρεις εναν οποιοδηποτε μισθο σε οποιοδηποτε κλαδο Τι θα προτείνατε; (οτι ισχυει ισχυει)
vagos789 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2019 Οσες περισσοτερες πιστοποιησεις εχεις (ΙΤ,αγγλικα) τοσο πιθανοτερο να σε προσλαβουν,και συστασεις στα αγγλικα επισης χρησιμες. Αν εμφανιστεις καπου με σπαστα αγγλικα και κανενα χαρτι,δεν νομιζω να σε παρει κανεις για δουλεια με αξιοπρεπεις αποδοχες
ManFromEarth Δημοσ. 19 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2019 @TS αναφερεις οτι δεν εχεις πιστοποιησεις στα αγγλικα, αλλα για το επαγγελμα σου αν δεν κανω λαθος δεν εχεις αναφερει κατι. Εχεις καποιο πτυχιο / πιστοποιηση / προυπηρεσια;
CyberWolf Δημοσ. 19 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 19 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) 10 λεπτά πριν, vagos789 είπε Οσες περισσοτερες πιστοποιησεις εχεις (ΙΤ,αγγλικα) τοσο πιθανοτερο να σε προσλαβουν,και συστασεις στα αγγλικα επισης χρησιμες. Αν εμφανιστεις καπου με σπαστα αγγλικα και κανενα χαρτι,δεν νομιζω να σε παρει κανεις για δουλεια με αξιοπρεπεις αποδοχες Έχω τελειώσει ΙΕΚ σαν τεχνικός Η/Υ τελειώνω τώρα πρακτική και έχω κάνει και 6 μηνες ένα project που φτιάχναμε υπολογιστες και θα πάω να δώσω πιστοποίηση με αυτό το «χαρτι» θα πάω , τώρα κατά ποσό αξίζει αυτό το χαρτι δεν το ξέρω αλλα ξέρω ότι το αναγνωρίζουν στο εξωτερικό 3 λεπτά πριν, ManFromEarth είπε @TS αναφερεις οτι δεν εχεις πιστοποιησεις στα αγγλικα, αλλα για το επαγγελμα σου αν δεν κανω λαθος δεν εχεις αναφερει κατι. Εχεις καποιο πτυχιο / πιστοποιηση / προυπηρεσια; Όπως είπα και στον φίλο από πάνω. Επεξ/σία 19 Μαρτίου 2019 από roympos1994
ManFromEarth Δημοσ. 19 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2019 Φιλε μου να εχεις υπ οψιν σου οτι εχεις ενα βουνο μπροστα σου. Μπορει στο Η/Β να υπαρχουν περισσοτερες δουλειες αλλα εχεις να ανταγωνιστεις και πολλαπλασιους συν-υποψηφιους. Ενδεχωμενως να χρειαστει να κανεις καποια αλλη δουλεια τον πρωτο καιρο. επισης εχε υποψιν οτι ειναι πιθανο τον πρωτο καιρο να μεινετε με συγκατοικους.
Iris_89 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2019 6 λεπτά πριν, ManFromEarth είπε Φιλε μου να εχεις υπ οψιν σου οτι εχεις ενα βουνο μπροστα σου. Μπορει στο Η/Β να υπαρχουν περισσοτερες δουλειες αλλα εχεις να ανταγωνιστεις και πολλαπλασιους συν-υποψηφιους. Ενδεχωμενως να χρειαστει να κανεις καποια αλλη δουλεια τον πρωτο καιρο. επισης εχε υποψιν οτι ειναι πιθανο τον πρωτο καιρο να μεινετε με συγκατοικους. This
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα