karetsos Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2020 η σειρά μια χαρά είναι, εμένα τα βιβλία δεν μου άρεσαν... εννοώ όχι το λογοτεχνικό τους ύφος ή το στυλ γραφή τους, αλλά το περιεχόμενό τους και το μήνυμα τους... δεν ξέρω γιατί, αλλά κάτι μου δημιούργησε άσχημη αίσθηση... ίσως κάτι να μην κατάλαβα
katergaris79 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2020 Καλοφτιαγμένο είναι αλλά προσωπικά δε με έκανε να συμπαθήσω ιδιαιτέρα κάποιον από τους ήρωες και ούτε έκλεισαν τη σεζόν με κάποιον τρόπο που καίγομαι να δω τη συνέχεια. ΟΚ, αν κάποια στιγμή βγουν τα καινούργια θα τα δω (νομίζω) αλλά τελικά μια μέτρια σειρά είναι για την ώρα.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2020 Super Moderators Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2020 Άρχισε η 2η season σήμερα.
Πέτρος Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2020 Και άρχισε ωραία, πιστεύω. Κρατάει ένα επίπεδο...ούτε σε τρελαίνει, ούτε σε απογοητεύει. 3
xavier Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2020 σιγουρα τα πρωτα επεισοδεια σε κανουν να θελεις να δεις παραπανω...
skiabox Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Το καλύτερο παραμύθι που έχουμε δει ποτέ σε σειρά. Δεν έχει πέσει καθόλου το επίπεδο στην 2η σεζόν. Πως γίνεται κάποιος να τα φανταστεί όλα αυτά; Πόσο ταλαντούχος παίζει να είναι ο συγγραφέας; Επεξ/σία 5 Δεκεμβρίου 2020 από skiabox 2
Moderators stormrain Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2020 Moderators Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2020 7 ώρες πριν, skiabox είπε Πόσο ταλαντούχος παίζει να είναι ο συγγραφέας; Πολυ! Ο τυπος δεν υπαρχει! Και τα βιβλια ειναι ακομα καλυτερα στο πως παρουσιαζουν ολο αυτο.
mindtrapper Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2020 Έχω δει δύο επεισόδια και στο δεύτερο έπιασα τον εαυτό μου να σερφάρει στο κινητό με την σειρά στο background. Γίνεται ποτέ ενδιαφέρον ή συνεχίζει στο ίδιο επίπεδο; Η μικρή σταματάει ποτέ να είναι ενοχλητική ή μήπως είναι just me;
Speculoos Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2020 Στις 5/12/2020 στις 1:07 ΠΜ, skiabox είπε Το καλύτερο παραμύθι που έχουμε δει ποτέ σε σειρά. Δεν έχει πέσει καθόλου το επίπεδο στην 2η σεζόν. Πως γίνεται κάποιος να τα φανταστεί όλα αυτά; Πόσο ταλαντούχος παίζει να είναι ο συγγραφέας; Thanks, τώρα ξέρω ότι δε χρειάζεται να ξεκινήσω τη δεύτερη σεζόν. 1
skiabox Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2020 22 ώρες πριν, Speculoos είπε Thanks, τώρα ξέρω ότι δε χρειάζεται να ξεκινήσω τη δεύτερη σεζόν. Καλά ναι οι περίεργοι υπάρχουν παντού. Δες εδώ.
skiabox Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2020 Ωραία και η 2η σεζόν! Αυτά τα σκηνικά ρε γαμότο κόβουν την ανάσα! Απλά δεν υπάρχουν!
Moderators stormrain Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2020 Moderators Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2020 Έχουν κανει τρομερη δουλειά και σε σκηνικά και σε απόδοση και παντου! Ωραιότατη και η δεύτερη σεζον και παμε ολοταχώς για Amber Spyglass!!! Καλα ελπιζω να μη γίνει καμία στραβη και φαει κανενα cancelling παρεμπιπτόντως. Οποιον ενδιαφέρει επισης η φαση, ο Pullman εχει στα σκαρια μια νεα τριλογία στον κοσμο της Λυρα, εχουν βγει τα δυο απο τα τρια, με το πρωτο να ειναι prequel. Και μάλιστα ενα εξαιρετικο prequel που δεν πρωταγωνιστει η Λυρα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα