Ablaoublas_542 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2019 Στις 3/12/2019 στις 5:43 ΜΜ, xavier είπε το υπερπαραγωγη πως δικαιολογειται? απο σκηνικα/κοστουμια/cgi ειναι πολυ low profile....o μακαβοι που ειναι ο σταρ της σειρας, επαιξε κατι λιγο σε ενα επ? Εγω νομιζω οτι κανει μπαμ, πως μιλαμε για σειρα του bbc και οχι του hbo...Δεν λεω οτι ειναι κακη, αλλα μην υπερβαλουμε κιολας... Αντιθετως θα ελεγα οτι επειδη ειναι αγγλικη παραγωγη καθε ηθοποιος βαζει τα δυνατα του και προσδιδει εξτρα βαθος στον χαρακτήρα του, κατι που σε αμερικανικη σειρα δύσκολα το βρισκεις. Lyra, Roger, Gypsians, Magisterium ολοι οι ηθοποιοι εχουν βαθος. Ισως εχει να κανει με το πως καταληγει κανεις να γινει ηθοποιός στην Αγγλια και στην Αμερικη και οι Αγγλοι ειναι πιο κλασσικα εκπαιδευμενοι? δεν ξερω 1
xavier Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2019 6 ώρες πριν, Ablaoublas_542 είπε Αντιθετως θα ελεγα οτι επειδη ειναι αγγλικη παραγωγη καθε ηθοποιος βαζει τα δυνατα του και προσδιδει εξτρα βαθος στον χαρακτήρα του, κατι που σε αμερικανικη σειρα δύσκολα το βρισκεις. Lyra, Roger, Gypsians, Magisterium ολοι οι ηθοποιοι εχουν βαθος. Ισως εχει να κανει με το πως καταληγει κανεις να γινει ηθοποιός στην Αγγλια και στην Αμερικη και οι Αγγλοι ειναι πιο κλασσικα εκπαιδευμενοι? δεν ξερω δεν εχω θεμα με το καστ, αλλα κοστουμια, σκηνικα κτλ εγω τα βρισκω αρκετα underwhelming για σειρα fantasy
Fan Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2019 Το 6ο επεισόδιο κάπως δεν έπεισε, ειδικά προς το τέλος. Πέφτουν οι προσδοκίες για τη σειρά. Spoiler Ειδικά η φάση με το πως βρέθηκαν ξαφνικά οι Gyspians εκεί και άρχισε η μάχη που ακολούθησε είναι για γίνουν viral σε βιντεάκι να γελάει ο κόσμος όπως σε Bollywood
LLLEFTERIS Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2019 Εχει ξεκινησει ο δευτερος κυκλος η θα μεινουμε με το ενα βιβλιο οπως το Golden Compass Εγω παντως ποιο πολυ γουσταρα Νικόλ Κίντμαν Ντακότα Μπλου Ρίτσαρντς Και ειδικα την δευτερη, ηταν ποιο παιδι απο αυτη που παιζει τωρα που ειναι λες και βλεπω 30 ετων γυναικα.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2019 Super Moderators Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2019 Νομίζω ότι έχει πάρει 2η season. 1
skiabox Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2019 Για μένα η καλύτερη σειρά φέτος. Και έχω δει και το 1ο επεισόδιο του Witcher. 1
skiabox Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2019 Ωραίο το τέλος της 1ης σεζόν. Η ερμηνεία από το κοριτσάκι και τη μητέρα του φανταστικές. Παραγωγή τέλεια σε κάθε σημείο. 10/10 από εμένα και καλύτερη φετινή σειρά με διαφορά. 2
tidus666 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2019 1 ώρα πριν, skiabox είπε Ωραίο το τέλος της 1ης σεζόν. Η ερμηνεία από το κοριτσάκι και τη μητέρα του φανταστικές. Παραγωγή τέλεια σε κάθε σημείο. 10/10 από εμένα και καλύτερη φετινή σειρά με διαφορά. Έχεις διαβάσει την τριλογία;
skiabox Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2019 15 ώρες πριν, tidus666 είπε Έχεις διαβάσει την τριλογία; Οχι. Κατευθείαν είδα τη σειρά. Επίσης κάτι που την καθιστά ανώτερη από mandalorian και witcher είναι ότι αυτά τα 2 δίνουν έντονη την αίσθηση του studio κάτι που δεν συμβαίνει με το His Dark Materials.
tidus666 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2019 Παίζει να είσαι ο πρώτος που ξετρελαίνεται και δεν έχει διαβάσει τα βιβλία. 🤝
skiabox Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2019 18 ώρες πριν, tidus666 είπε Παίζει να είσαι ο πρώτος που ξετρελαίνεται και δεν έχει διαβάσει τα βιβλία. 🤝 Μη τεχνικά βιβλία έχω διαβάσει 2 σε όλη μου τη ζωή.
Moderators stormrain Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2019 Moderators Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2019 21 ώρες πριν, tidus666 είπε Παίζει να είσαι ο πρώτος που ξετρελαίνεται και δεν έχει διαβάσει τα βιβλία. 🤝 Εξαιρετικη σειρά! Παραδόξως το πανε καλα σε θεμα πιστότητας, καμια σχεση με την ταινια. Καλα μονο που Spoiler ασχολούνται με τη θρησκεια οπως και στα βιβλια, για μένα ειναι τρομερο συν. Σε αναμονη για το Subtle Knife!! 1
skiabox Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2019 Προσοχή παιδιά με τα spoilers μιας και δεν έχουμε διαβάσει όλοι τα βιβλία. 1
Moderators stormrain Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2019 Moderators Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2019 2 ώρες πριν, skiabox είπε Προσοχή παιδιά με τα spoilers μιας και δεν έχουμε διαβάσει όλοι τα βιβλία. Σορρυ εχεις δικιο εκανα εντιτ, αν και νομιζω ειναι φανερο απο τα πρωτα 2 επεισοδια
bilya Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2020 απίστευτα σπαστικό το μικρό. Το τελευταίο επ. είναι πολύ καλό ειδικά στο τέλος
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα