bluesattack Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2019 Ειδα το πρωτο επεισοδιο μπας και βγει Χαρρυ Ποτερ αλλα βγηκε ποντικομικρουλης Δεν ειναι κακο για ηλικιες 9-13 1
skiabox Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2019 Μου κάνει εντύπωση που έχει το Mandalorian τόσα σχόλια και αυτό εδώ το έπος έφτασε να σχολιάζεται στην δεύτερη σελίδα του τμήματος Τηλεοπτικές Σειρές. Μήπως δεν το έχετε πάρει χαμπάρι ακόμα όλοι;
Πέτρος Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2019 Όσο καλό κι αν είναι σε πάρα πολλούς τομείς, τα ομιλόντα ζωάκια απομακρύνουν πολλούς. Βάλε και την απουσία hype /σπρωξίματος, εξηγούνται πολλά. Προσωπικά, το βλέπω πάρα πολύ ευχάριστα, με μόνη ένσταση ότι θα το προτιμούσα λίγο πιο σκοτεινό σε ατμόσφαιρα (αφού όλα τα δύσκολα προσπαθεί να τα έχει μέσα από το βλέμμα της πιτσιρίκας πρωταγωνίστριας).
skiabox Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2019 24 λεπτά πριν, Πέτρος είπε Όσο καλό κι αν είναι σε πάρα πολλούς τομείς, τα ομιλόντα ζωάκια απομακρύνουν πολλούς. Βάλε και την απουσία hype /σπρωξίματος, εξηγούνται πολλά. Προσωπικά, το βλέπω πάρα πολύ ευχάριστα, με μόνη ένσταση ότι θα το προτιμούσα λίγο πιο σκοτεινό σε ατμόσφαιρα (αφού όλα τα δύσκολα προσπαθεί να τα έχει μέσα από το βλέμμα της πιτσιρίκας πρωταγωνίστριας). Μου κάνει εντύπωση αυτό που λες μιας και είμαι ο πρώτος (σαν ενήλικας) που τον ενοχλεί η παιδικότητα σε σειρές ή ταινίες, αλλά εδώ πρώτον τα ζωάκια μιλάνε ελάχιστα και δεύτερον όλες οι αλληλεπιδράσεις με ζώα έχουν δωθεί με αριστοτεχνικό τρόπο και με πολύ καλά εφέ.
Πέτρος Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2019 21 λεπτά πριν, skiabox είπε Μου κάνει εντύπωση αυτό που λες μιας και είμαι ο πρώτος (σαν ενήλικας) που τον ενοχλεί η παιδικότητα σε σειρές ή ταινίες, αλλά εδώ πρώτον τα ζωάκια μιλάνε ελάχιστα και δεύτερον όλες οι αλληλεπιδράσεις με ζώα έχουν δωθεί με αριστοτεχνικό τρόπο και με πολύ καλά εφέ. Μην το λες σε εμένα, δεν με ενοχλούν καθόλου. Τρώω κράξιμο, όμως, από τη γυναίκα μου κάθε φορά που περνάει και με βλέπει να το παρακολουθώ.
Moderators stormrain Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2019 Moderators Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2019 Αυτα τα ζωακια εχετε προσεξει πως εχουν το αντιθετο φυλο απο τον εκαστοτε ανθρωπο?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2019 Super Moderators Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2019 27 minutes ago, xavier said: harry potter απο τα λιντλ? Θα στεκόταν αν είχαν βγει τα Harry Potter πριν από τα His Dark Materials. 😛 2
Metal_Head Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2019 Η σύγκριση με το Harry Potter μου φαίνεται λίγο άκυρη. Αν θέλετε κάτι με μπόλικη μαγεία (σε πιο dark/adult) δείτε Magicians. Πάντως μέχρι τώρα (στα πρώτα 5 που έχουν βγει) φαίνεται πολύ καλή παραγωγή και αρκετά προσεγμένο, χωρίς βέβαια να έχω διαβάσει τα βιβλία για να κάνω συγκρίσεις. 1
najinblue3 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2019 23 λεπτά πριν, Metal_Head είπε δείτε Magicians. +1 η ακομα καλυτερα διαβαστε Magicians
skiabox Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2019 Εντάξει το ξέραμε ότι είναι υπερπαραγωγή. Αλλά μετά και το 5ο επεισόδιο θα έλεγα ότι έχει και απίστευτο σενάριο.
xavier Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2019 το υπερπαραγωγη πως δικαιολογειται? απο σκηνικα/κοστουμια/cgi ειναι πολυ low profile....o μακαβοι που ειναι ο σταρ της σειρας, επαιξε κατι λιγο σε ενα επ? Εγω νομιζω οτι κανει μπαμ, πως μιλαμε για σειρα του bbc και οχι του hbo...Δεν λεω οτι ειναι κακη, αλλα μην υπερβαλουμε κιολας... 1
katergaris79 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2019 Όσοι έχουν διαβάσει τα βιβλία λένε ότι η ιστορία είναι πολύ καλή και ακόμα η σειρά είναι στον πρόλογο. Μακάρι γιατί προσωπικά μου φαίνεται εξαιρετικά βαρετό. ΟΚ, όμορφες εικόνες κλπ. αλλά πόσο να σε κρατήσουν αυτά; Μια μέτρια σειρά είναι για την ώρα.
Moderators stormrain Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2019 Moderators Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2019 1 ώρα πριν, katergaris79 είπε Όσοι έχουν διαβάσει τα βιβλία λένε ότι η ιστορία είναι πολύ καλή και ακόμα η σειρά είναι στον πρόλογο Ισχύει. Ισχυει κατά πολυ... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα