katergaris79 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2019 Εγώ το απόλαυσα ως θέαμα αλλά η ιστορία δε με "έπιασε" και πολύ. Αν δε γίνει κάτι που να με τραβήξει στα επόμενα 2-3 επεισόδια δε με βλέπω να το βλέπω.
najinblue3 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2019 5 ώρες πριν, xavier είπε τη ταινια δεν την εχετε δει? (golden compass) εχει σχεση με την ταινια? Μου ειχε αρεσει πολυ θυμαμαι, αν κ ειχε πολυ αρνητικα σχολια απ οσο θυμαμαι τοτε
xavier Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2019 4 ώρες πριν, najinblue3 είπε εχει σχεση με την ταινια? Μου ειχε αρεσει πολυ θυμαμαι, αν κ ειχε πολυ αρνητικα σχολια απ οσο θυμαμαι τοτε η ιδια ιστορια ειναι, το golden compass ηταν το 1ο βιβλιο της σειρας. 1
plotolp Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2019 16 ώρες πριν, najinblue3 είπε εχει σχεση με την ταινια? Μου ειχε αρεσει πολυ θυμαμαι, αν κ ειχε πολυ αρνητικα σχολια απ οσο θυμαμαι τοτε Η ταινία ήταν μια τίμια προσπάθεια αλλά είχε 2 προβλήματα για εμένα. Πρώτον έτρεχε να προλάβει το βιβλίο (το οποίο βέβαια συμβαίνει σε πολλές μεταφορές) και δεύτερων για κάποιο λόγο που ποτέ δεν κατάλαβα τελείωσε λίγο πριν το φινάλε το βιβλίου!! Και δεδομένου ότι το φινάλε του βιβλίου ήταν και η αποκορύφωση του δεν κατάλαβα ποτέ γιατί δεν το δείξανε. Αν θυμάσαι πως σου άρεσε τότε, άρχισε την σειρά χωρίς σκέψη! Λογικά δεν θα έχει κανένα από τα προηγούμενα προβλήματα της ταινίας. 1
Fan Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2019 Πιστεύω ήταν καλό το πρώτο επεισόδιο και δείχνει promising για τη συνέχεια. Με χάλασαν λίγο τα διθυραμβικά σχόλια που είχα διαβάσει από γραφικά fanboys, οπότε περίμενα κάτι πιο εντυπωσιακό. Ειδικά εάν κρίνω από το 8,6 στο imdb. Την ταινία δεν τη θυμάμαι καλά να πω την αλήθεια.
Moderators stormrain Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2019 Moderators Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2019 Στις 6/11/2019 στις 10:28 ΠΜ, katergaris79 είπε Εγώ το απόλαυσα ως θέαμα αλλά η ιστορία δε με "έπιασε" και πολύ. Αν δε γίνει κάτι που να με τραβήξει στα επόμενα 2-3 επεισόδια δε με βλέπω να το βλέπω. Mην τη φοβασαι την πλοκη, γινεται γρηγορα (?) επικη και σκοτεινη, τουλαχιστον στα βιβλια Μου αρεσε το πρωτο επεισοδιο, εχω μια μικρη ενσταση για την επιλογη της ηθοποιου για τον ρολο της Coulter οπως αναφερθηκε αλλα it is what it is. H επιλογη των παιδιων που παιζιυν την Λυρα και τον Ροτζερ αντιστοιχα ειναι πολυ καλη. Πειτε μου λιγο οποιος ξερει, θα το πανε βιβλιο ανα σεζον? Προσωπικα για μενα το καλυτερο ηταν το Subtle Knife και αμεσως μετα το Amber Spyglass και βλεποντας την παραγωγη ειμαι σιγουρος πως θα δουμε παπαδες. Ελπιζω ΕΝΤΙΤ: Διαπιστωσα πως δειχνει να μην εχει αφαιρεθει ο ρολος της θρησκειας που αν θυμαμαι καλα ειχαν παραλειψει στην ταινια (και ηταν μεγα λαθος imo). Thumbs up αν το διατηρησουν οπως στα βιβλια. 4
Super Moderators Thresh Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2019 Super Moderators Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2019 6 minutes ago, stormrain said: H επιλογη των παιδιων που παιζιυν την Λυρα και τον Ροτζερ αντιστοιχα ειναι πολυ καλη. Δεν ξέρω, μετά το Logan η Χ-23 μου φαίνεται σπαζοκλαμπάνικο brat...
Moderators stormrain Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2019 Moderators Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2019 11 ώρες πριν, ThReSh είπε Δεν ξέρω, μετά το Logan η Χ-23 μου φαίνεται σπαζοκλαμπάνικο brat... Δλδ ο,τι πρεπει για Λυρα
Nomedor Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2019 Είχα διαβάσει την βιβλία όταν ήμουν πιτσιρίκος. Θυμάμαι μόνο ότι το 2ο βιβλίο μου άρεσε καλύτερα από τα άλλα, λογικά η 2η σεζόν δηλαδή αν τα καταφέρει.
skiabox Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2019 Το 2ο επεισόδιο ακόμα καλύτερο από το πρώτο! Για εμένα απλά βάζουν τον πήχυ των σειρών ακόμα πιο ψηλά! Ουσιαστικά παρακολουθείς πλέον block buster μεγάλης διάρκειας κομματιασμένο!
skiabox Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2019 Άψογο και το 3ο επεισόδιο! Αναμενόμενο. Αυτή η σειρά δεν θα έχει ούτε fillers ούτε θα κάνει κοιλιές.
Chrisxxx Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2019 Ανησυχητικά τα πράγματα ως τωρα από την ροή των ποστ. Να τη βγάλω από τη watchlist?
star12 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2019 9 ώρες πριν, Chrisxxx είπε Ανησυχητικά τα πράγματα ως τωρα από την ροή των ποστ. Να τη βγάλω από τη watchlist? Κοιτα αν σε αρεσουν τα παραμυθακια με ζωα που μιλανε,εξωτικα ομορφα τοπια,και καταστασεις τυπου χαρι ποτερ.τοτε ΟΧΙ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα