Mozzie Δημοσ. 19 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) His Dark Materials Βασισμένο στα βιβλία από τον Philip Pullman. Η Τριλογία του Κόσμου στα Ελληνικά. Μακράν από τα πιο αγαπημένα μου βιβλία της παιδικής/εφηβικής ηλικίας. Τα έχω ξαναδιαβάσει αρκετές φορές. Κάθε φορά σε διαφορετική ηλικία. Και κάθε φορά μου γεννούσε και διαφορετικά συναισθήματα. Είχε ξαναγίνει άλλη μια (ομολογουμένως) αποτυχημένη προσπάθεια για μεταφορά στον κινηματογράφο του 1ου βιβλίου το 2007. Ας ελπίσουμε σε κάτι σαφώς ανώτερο. Οι συντελεστές και το cast πάντως μου αφήνουν θετικά συναισθήματα. Επεξ/σία 19 Μαρτίου 2019 από Mozzie 3
Speculoos Δημοσ. 20 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2019 Daemons θα βλέπουμε με τη συχνότητα που βλέπαμε δράκους στην πρώτη σεζόν του GoT;
Norone92 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2019 Τρομερά βιβλία. Ειδικά με το δεύτερο θυμάμαι όταν τα είχα διαβάσει σε πιο μικρή ηλικία, είχα πάθει πλάκα. Νομίζω αξίζουν άλλη μια ανάγνωση τώρα. Μακάρι να είναι πετυχημένη σειρά γιατί η ταινία ήταν στην καλύτερη μέτρια.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 17 Μαΐου 2019 Super Moderators Δημοσ. 17 Μαΐου 2019 O Xavier με την X-23? Nice... 😛
Moderators stormrain Δημοσ. 17 Μαΐου 2019 Moderators Δημοσ. 17 Μαΐου 2019 Ωραιο trailer! Αν πλησιαζει εστω και λιγο τα βιβλια, θα ειναι πολυ καλο. Παρεμπιπτοντως για τους fans της σειρας βιβλιων, ο Pullman εβγαλε κι αλλο βιβλιο το περασμενο καλοκαιρι, μερος νεας τριλογιας, που ομως το πρωτο της βιβλιο ειναι prequel του HDM.
Alastor192 Δημοσ. 18 Μαΐου 2019 Δημοσ. 18 Μαΐου 2019 Οσοι εχετε διαβασει τα βιβλια,σιγουρα θα αξιζει η θεαση σαν νοσταλγια και μονο,αλλα τι γινεται για τους υπολοιπους ? Μιας και τα "εφηβικα" βιβλια δεν με πολυ αγγιζαν ουτε στα εφηβικα μου χρονια,αποτι καταλαβαινω προς αυτην την κατευθυνση κινειται και η σειρα ετσι ? 1
Nate Δημοσ. 20 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) Δεν μου άρεσε η επιλογή του McAvoy και της άλλης ηθοποιού για Lord Asriel και για Coulter αντίστοιχα. Ο Lord Asriel στα βιβλία είναι πιο σκληρός και απόμακρος, στο trailer μου έφερνε πιο κοντά στο στυλ του Professor X, και η Coulter αν θυμάμαι καλά έχει μια εντυπωσιακή ομορφιά στα βιβλία, εδώ είναι όμορφη, αλλά όχι εντυπωσιακά όμορφη. Ελπίζω να βγάλει το ύφος της Coulter από τα βιβλία πάντως, από τους ελάχιστους ενδιαφέροντες χαρακτήρες στα βιβλία. Η ηθοποιός της Lyra νομίζω είναι εντάξει επιλογή. Επεξ/σία 20 Ιουλίου 2019 από Nate 1
Super Moderators Thresh Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2019 Super Moderators Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2019 Είδε κανείς πρεμιέρα σήμερα?
plotolp Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2019 Μόλις τελείωσα το πρώτο. Πολύ ευχαριστημένος από ότι είδα! Η παραγωγή είναι πολύ καλή, δεν φαίνεται να έχουν τσιγκουνεφτει τα εφέ και προσωπικά μου αρέσει πολύ και το καστ. Μεγάλο πλεονέκτημα της σειράς σε σχέση με την ταινία η χρονική άνεση που έχει να δείξει όλα τα γεγονότα χωρίς να τρέχει και να αλλάζει την πλοκή. Μακάρι να αποδώσει όλο το βιβλίο σωστά και να δούμε επιτέλους και την συνέχεια στις επόμενες σεζόν. Είναι από τις πιο όμορφες ιστορίες που έχω διαβάσει! 1
zvarthangalos Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2019 Χωρίς να έχω διαβάσει τα βιβλία μου φάνηκε αρκετά καλό το πρώτο επεισόδιο στα επόμενα επεισόδια θα βγάλουμε ποιο ασφαλή συμπεράσματα 2
skiabox Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2019 Φανταστικό παραμύθι με απίστευτα σκηνικά που σε έχει κολλημένο 50 λεπτά στην ατμόσφαιρα του παραμυθιού. Φοβήθηκα στην αρχή μόλις είδα τα ζωάκια που μιλάνε μιας και δεν είμαι 7 χρονών, αλλά γίνεται πολύ συνετή χρήση και δεν κουράζει. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα