deafman Δημοσ. 19 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2019 Με το myspace εκατσε κοσμος να διαβασει λιγη html για να φτιαχνει το προφιλ του. Ειχε και ετοιμα βεβαια αλλα θυμαμαι κοσμο να ενδιαφερεται να πειραζει html μονο γιαυτο. Kinda cool. Εκτος θεματος... 6
lek88 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2019 2 ώρες πριν, jerry banana είπε καλά hi5 και myspace ήμουν τοσο μικρος που ούτε ήξερα να φτιαγνω profile.Απλώς θυμάμαι τίγκα ήταν στις emo κοπέλες.Αλλο style τοτε το emo ποτε δεν το καταλαβα. 2
bahamut_zero Δημοσ. 19 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2019 1 ώρα πριν, vagelisda είπε Το ανάποδο έγινε ,όταν βγήκε το hi5 πήγανε όλοι εκεί Πηγαν κ εκει, αλλα ψωφισε γρηγορα εμω το myspace πεθανε απο το fb
jerry banana Δημοσ. 19 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2019 41 λεπτά πριν, lek88 είπε fap fap fap fap απο μικρος
Skylined Δημοσ. 19 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, Federer είπε Έσβησα και απενεργοποίησα μια για πάντα το MySpace πριν απο 13 χρόνια. Από την επόμενη μέρα κιόλας κατάλαβα πως η ζωή μου χωρίς το MySpace έχει χρόνο... έχω χρόνο ελεύθερο, να δημιουργήσω, να βγω με φίλους που με αγαπάνε γιατί υπάρχω και όχι γιατί έχω ωραίες φωτογραφίες και πολλά likes...Η κατάσταση στο MySpace εχει ξεφύγει... Επιθυμούμε να πλάσουμε έναν ιδεατό κόσμο. Δημοσιεύουμε τις στιγμές μας για να δει εκεί, κάποιος πως "αυτος περνάει καλά". Μην σπαταλάτε άλλο τον χρόνο σας, βγείτε, ΖΗΣΤΕ! Οφείλουμε να κρούσουμε τον κώδωνα του κινδύνου και για το IRC.. 5 ώρες πριν, Federer είπε Επεξ/σία 19 Μαρτίου 2019 από Skylined
nero62 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2019 Πρώτη φορά διαβάζω για αυτό. Ε και? Άλλη μια προσπάθεια που πήγε χαμένη.
orgixmh Δημοσ. 19 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2019 6 ώρες πριν, Palp είπε Γιατί, πόσο χρόνο πέρναγες στο myspace; Καθόσουν 10 ώρες την ημέρα πατώντας f5 συνέχεια; Τρολάρει btw
pacahontas III milagros Δημοσ. 20 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) ωραιες αθωες εποχες... ειχα προφιλ με τη φάτσα Floyd Mayweather και κανενας δεν καταλαβαινε οτι ημουν τρολ Ακόμα εκείνος ηταν με το παρατσούκλι pretty boy πριν το κανει money που την ειδε ραππερ!... χαιρομαι για τη καταντια του MySpace πάντως. θυμάμαι ενα παράθυρο τσατ να ανοιγες κολλαγε . θυμαστε τοτε ποιο ηταν το viber της εποχής πριν ενσωματωθει με Skype και καταστραφεί απο τη μικρομαλακι ? Επεξ/σία 20 Μαρτίου 2019 από pacahontas III milagros
Hellaslover Δημοσ. 20 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2019 Εχω κατι αποριες... Τι ειναι ακριβος αυτο που που εκανε το κοσμο να φυγει απο το myspace; αν πειτε οτι μοδα ηταν και παει..και το φβ ιδια μοδα δεν ειναι; εγω θα προτιμουσα myspace παρα φβ αλλα εφυγα και γω γιατι φυγαν ολοι, αλλα γιατι εφυγαν ολοι; τι ειναι αυτο που εκανε το κοσμο να αλλαξει γουστα; ειναι θεμα μαρκετινγκ ξερω γω; Για τα messengers το ψιλοκαταλαβαινω, πχ γιατι να χρησιμοποιησει ο αλλος το msn αφου εχει chat ενσωματωμενο το φβ..αλλα αυτο με τα social media δε το καταλαβαινω. Και τωρα ψιλοψοφαει και το φβ και πανε ολοι σε ινσταγκραμ..αλλα οκ πες με το φβ που χουν βγει στη φορα θεματα με πρωσωπικα δεδομενα εχουν ξενερωσει/φοβηθει πολλοι, αλλα το myspace τι μας εκανε να φυγουμε;
Fubar.gr Δημοσ. 20 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2019 6 ώρες πριν, Hellaslover είπε εγω θα προτιμουσα myspace παρα φβ αλλα εφυγα και γω γιατι φυγαν ολοι, αλλα γιατι εφυγαν ολοι; τι ειναι αυτο που εκανε το κοσμο να αλλαξει γουστα; ειναι θεμα μαρκετινγκ ξερω γω; Ενας απο τους βασικούς λόγους ήταν η δυνατότητα παραμετροποίησης της κεντρικής σελίδας που έδινε το myspace. Κάποιες σελίδες ήταν πολύ επαγγελματικές, αλλά οι πιό πολλές κατέληγαν να είναι ένας αχταρμάς, χειρότερα και απο site της δεκαετίας του 90. Υποθέτω οτι αυτό πέρα απο την καλλιτεχνική σκηνή, περιόρισε το κοινό στα 15χρονα. Αντίθετα το facebook με το καθαρό του layout απευθύνθηκε σε εντελώς διαφορετικό, πιό ώριμο κοινό. Αρχικά μπορούσαν να συμετέχουν μόνο φοιτητές και απόφοιτοι πανεπιστημίων με σκοπό τη δικτύωση, εύρεση παλιών συμμαθητών. Νομιζω τώρα το κοινό του facebook παραωρίμασε, το feed μου ήταν γεμάτο μπαρμπάδες που αναδημοσίευαν βίντεο απο το πανυγήρι του χωριού και ειδήσεις απο site τύπου Μακελειό
Vlad27 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2019 20 ώρες πριν, *nenya* είπε Το ανάποδο ήταν! Πρώτα δημιουργήθηκε το myspace οπότε όλος ο κόσμος πλάκωσε εκεί. Μετά βγήκε το hi5 και πολλοί σχεδόν έφυγαν από myspace και έφτιαξαν προφίλ στο hi5 για καμάκια με νεαρόκοσμο (η χαρά των εφήβων ήταν το hi5). Μπα και των early 20's (τότε) γκουχ γκουχ ήταν η χαρά 😝
*nenya* Δημοσ. 20 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2019 3 minutes ago, Vlad27 said: Μπα και των early 20's (τότε) γκουχ γκουχ ήταν η χαρά 😝 Χαχαχ μα έτσι το εννοώ! Ότι οι 20+ έμπαιναν hi5 για να φλερτάτουν με τα μικρά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα