ObeyWario! Δημοσ. 19 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2019 3 ώρες πριν, eidikos33 είπε 1% εχει η εθνικη? με ελαχιστη χρεωση τα 3 ευρω η κανω λαθος? Εθνική για αγορές με κάρτα νομίζω είναι 2% και δεν έχει ελάχιστη χρέωση. Για ανάληψη πρέπει να είναι 1% + προμήθεια 3,2Ε νομίζω. Με ένα γρήγορο googlaρισμα θα το βρεις, σε ανταλλακτήριο δεν νομίζω να βρεις καλύτερη ισοτιμία
Menelaos83 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2019 1 ώρα πριν, eidikos33 είπε Aπο το αεροδρομιο του βουκουρεστιου για να παω στο κεντρο ποιο λεωφορειο πρεπει να παρω και ποσο κοστιζει? μπορω να βγαλω εισιτηριο με καρτα η εχει προμηθεια? Νομιζω ειναι το 783 που ειναι εξπρες και υπαρχει και το 780.Δεν ξερω αν μπορεις να βγαλεις με καρτα αλλα αν γινεται θα εχει σιγουρα προμηθεια.Οπως ειπαμε κανε λιγα μετρητα στο αεροδρομιο και πληρωσε ετσι τα εισιτηρια.Υπαρχει και υπηρεσια ταξι που με 14 ευρω περιπου σε παει κεντρο οποτε αν ειστε απο 3 ατομα και πανω για μενα αξιζει για να μην μπλεκεις με αναμονες και εισιτηρια κλπ
eidikos33 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 19 Μαρτίου 2019 7 λεπτά πριν, Menelaos83 είπε Νομιζω ειναι το 783 που ειναι εξπρες και υπαρχει και το 780.Δεν ξερω αν μπορεις να βγαλεις με καρτα αλλα αν γινεται θα εχει σιγουρα προμηθεια.Οπως ειπαμε κανε λιγα μετρητα στο αεροδρομιο και πληρωσε ετσι τα εισιτηρια.Υπαρχει και υπηρεσια ταξι που με 14 ευρω περιπου σε παει κεντρο οποτε αν ειστε απο 3 ατομα και πανω για μενα αξιζει για να μην μπλεκεις με αναμονες και εισιτηρια κλπ μονος μου θα ειμαι. Το εισιτηριο γνωριζεις ποσο κανει με το λεωφορειο? εχει μετρο για το αεροδρομιο η μπα?
Menelaos83 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2019 Να σου πω την αληθεια δεν το χρησιμοποιησα και δεν ξερω αν εχει και μετρο.
gbtm Δημοσ. 20 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) 16 ώρες πριν, panos4tw είπε Και προσοχη στους ταριφες με πειραγμενα ταχυμετρα... 14 ώρες πριν, Menelaos83 είπε Μονο uber ,τους κανονικους ταριφες ξεχνα τους.Παντως και τα ΜΜΜ ειναι μια χαρα και εξυπηρετουν πολυ. Επιβεβαιώνω και εγώ το πρόβλημα με τους ταρίφες..Για χάρη μεγαλοψυχίας, θα πω ότι κλέβουν οι 9 στους 10 και όχι και οι 10. Επεξ/σία 20 Μαρτίου 2019 από gbtm
gpolic Δημοσ. 20 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2019 Ένας γνωστός μου λέει ότι την ώρα που θα σηκώσεις το χέρι σου για ταξί, σε έχουν ήδη κλέψει. Συνάλλαγμα μπορείς να κάνεις στο αεροδρόμιο όταν φτάσεις, για να κινηθείς. Οχι εδώ, πάντα θα κάνεις στην χώρα προορισμού. Οι πιστωτικές έχουν μεγάλες χρεώσεις γενικότερα, προτιμώ να κάνω ανάληψη. Στο αεροδρόμιο υπάρχει μηχάνημα για ταξί, το οποίο είναι δίπλα στην έξοδο. Πατάς του κουμπί και σου βγάζει ενα χαρτάκι με το νούμερο του ταξι, και μετα περιμένεις απεξω και σου ρχεται σε 2-3 λεπτά. Θα πληρώσεις κανένα 80αρι για κέντρο. Το φτηνότερο απο όλα, με τιμές ξεφτίλας, είναι το uber. Απορώ πως την βγάζουν οι uberαδες. 1
APPLEGEEK Δημοσ. 20 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2019 20 ώρες πριν, panos4tw είπε Και προσοχη στους ταριφες με πειραγμενα ταχυμετρα... only uber OR TAXISFY the rest will destroy you 16 ώρες πριν, eidikos33 είπε μονος μου θα ειμαι. Το εισιτηριο γνωριζεις ποσο κανει με το λεωφορειο? εχει μετρο για το αεροδρομιο η μπα? ειναι τοσο φθηνο το ταξι εκει που δεν πηρα ποτε μου λεωφορεία
eidikos33 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 20 Μαρτίου 2019 Ποσο κοστιζει σε ευρω το ταξι για να παω απο το αεροδρομιο στο κεντρο της πολης?
nightwalker1990 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2019 23 ώρες πριν, eidikos33 είπε Καλησπερα σε ολους ποιος ειναι ο πιο οικονομικος τροπος πληρωμης για ενα ταξιδι που θα κανω στην Ρουμανια? Συναλλαγμα στην ελλαδα η στην ρουμανια? αναληψη απο τραπεζα οταν φτασω στο αεροδρομιο εκει? πληρωμη με καρτα χρεωστικη απο ελληνικη τραπεζα? αναληψη μετρητων απο atm οταν φτασω στο αεροδρομιο εκει? Ευχαριστω Να προσέξεις επίσης ότι μπορεί να υπάρχει αλλαγή στις τιμές σε οτιδήποτε κι αν κάνεις εφόσον δεν μιλάς την γλώσσα τους θα καταλάβουν ότι είσαι τουρίστας και θα σε δαγκώσουν παραπάνω εφόσον δεν είσαι ντόπιος. 1
pgavalito Δημοσ. 20 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2019 42 λεπτά πριν, eidikos33 είπε Ποσο κοστιζει σε ευρω το ταξι για να παω απο το αεροδρομιο στο κεντρο της πολης? 45 RON φίλε μου! Την περασμένη Πέμπτη γύρισα και τα έχω φρέσκα. Δεν αξίζει λεωφορείο ή οτιδήποτε άλλο, όπως είπαν τα παιδιά. UBER για μια ζωή!! Πολύ φθηνό σε σημείο κλεψίματος δηλαδή, απλές καθημερινές διαδρομές γύρω γύρω στο Βουκουρέστι με 2 -3 €. 1
eidikos33 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 20 Μαρτίου 2019 3 λεπτά πριν, pgavalito είπε 45 RON φίλε μου! Την περασμένη Πέμπτη γύρισα και τα έχω φρέσκα. Δεν αξίζει λεωφορείο ή οτιδήποτε άλλο, όπως είπαν τα παιδιά. UBER για μια ζωή!! Πολύ φθηνό σε σημείο κλεψίματος δηλαδή, απλές καθημερινές διαδρομές γύρω γύρω στο Βουκουρέστι με 2 -3 €. Το θεμα ειναι αν δεν αγορασω καρτα sim για το κινητο πως θα μπορω να το καλω? εκει δεν υπαρχει περιαγωγη σωστα? επισης για τροπο πληρωμης τι λες να κανω? κανα ωραιο μερος που αξιζει να επισκεφτω? ευχαριστω εκ των προτερων!
giannis2429 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2019 Τι νομίζετε ότι είναι η Ρουμανία κυριε μου άγιος Παντελεήμονας?
Menelaos83 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) Περιαγωγη υπαρχει οποτε απλα κανεις χρηση των δεδομενων που σου δινει το προγραμμα της κινητης.Αν εισαι με καρτα δεν ξερω παρε τηλ τον παροχο και ρωτα.Προσοχη αν εισαι με συμβολαιο τα δωρεαν πχ 1500 προς κοσμοτε δεν ισχυουν. Για μερη θα πας παλατι του λαου, στα παρκα χερεστραου και τσισμιτζιου,στην επαυλη του τσαουσεσκου, βολτα στην παλια πολη.Αυτα εινα τα βασικα.Trip advisor θα βρεις και αλλα οποτε ψαξου λιγο. Γενικα ειναι απο τις πιο ευκολες πολεις οποτε δεν θα μπερδευτεις.Ορεξη για βολτα να εχεις και μην σε νοιαζει. Επεξ/σία 20 Μαρτίου 2019 από Menelaos83
paylidis Δημοσ. 20 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2019 Παρεπιμπτοντως συμφέρει αρκετά αν είστε 2-3 άτομα αντί του uber (που εγώ δε το χρησινοποιω γιατί μου στραβόκάθεται καπως άνευ συγκεκριμένου λόγου), δυνατότητα να κλείσεις ιδιωτική μεταφορά με κάποια εταιρεία. Εγώ είχα πληρώσει σε ευρώ περίπου 30€, ήρθε μας πήρε από το αεροδρόμιο με βαλιτσες κλπ 4 άτομα με πολυτελές suv και μας πήγε στο ξενοδοχείο μπαμ μπαμ. Οικονομικά βέβαια πιθανώς να συμφέρει το Uber
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα