Προς το περιεχόμενο

Hyper-X cloud 2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,προσπαθώ να συνδέσω τα ακουστικά (hyper x cloud ii) με το κινητό μου μέσω audio jack φυσικά έχω το xiaomi redmi note 4 στην αρχή συνδέεται μετά από λίγα δευτερόλεπτα ξεσυνδεεται ενώ το έχω συνδέσει μια χαρά τι κάνω λάθος?

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Brashida είπε

Καλησπέρα,προσπαθώ να συνδέσω τα ακουστικά (hyper x cloud ii) με το κινητό μου μέσω audio jack φυσικά έχω το xiaomi redmi note 4 στην αρχή συνδέεται μετά από λίγα δευτερόλεπτα ξεσυνδεεται ενώ το έχω συνδέσει μια χαρά τι κάνω λάθος?

Εισαι σιγουρος οτι συνδεεται;

Δημοσ.

Ναι μου βγάζει το σήμα επάνω δεξιά μετά από 7 δευτερα περίπου εξαφανίζεται το σήμα.Το άλλο είναι ότι μόνο όταν το κάνω restart το κινητό δούλευει για ώρες αλλά δεν γίνεται να το κάνω συνέχεια αυτό.Πραγματικα δεν μπορώ να καταλάβω τι παίζει,το έχω συνδέσει και με άλλο xiaomi redmi 6a το ποιο φτηνό της εταιρίας τηλέφωνο δεν δουλεύει καθόλου εκεί αν και δεν δοκίμασα να κάνω restart

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, Brashida είπε

Ναι μου βγάζει το σήμα επάνω δεξιά μετά από 7 δευτερα περίπου εξαφανίζεται το σήμα.Το άλλο είναι ότι μόνο όταν το κάνω restart το κινητό δούλευει για ώρες αλλά δεν γίνεται να το κάνω συνέχεια αυτό.Πραγματικα δεν μπορώ να καταλάβω τι παίζει,το έχω συνδέσει και με άλλο xiaomi redmi 6a το ποιο φτηνό της εταιρίας τηλέφωνο δεν δουλεύει καθόλου εκεί αν και δεν δοκίμασα να κάνω restart

δοκιμασε να κανεις ενα update το OS του κινητου σου.

Δημοσ.

Έχεις βάλει το ανταπτορακι η βαζεις μόνο το βισμα των ακουστικών και έχεις του μικροφώνου και κρέμεται?

Δημοσ.

Το audio jack έπρεπε να το βάλεις στην θύρα αλλά να μην το πατήσεις δύο φορές για να μπει τέρμα μέσα(😉? ) απλά μια φορά το έκανα(ακούστηκαν κάτι κρατσαρισματα το πάτησα και άλλη μία να μπει τέρμα μέσα(😉) και τελικά δούλεψε αλλά θα πρέπει να το κάνω συνεχεια(🤷)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...