b-wade Δημοσ. 19 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2019 Γεια σας, γνωρίζει κανείς περαιτέρω λεπτομέρειες για το vodafone discover για απόφοιτους πέρα από αυτά που αναγράφονται στο site τους ; Μισθοί, συνθήκες εργασίας κτλ; Μαθαίνεις τίποτα στο τεχνικό κομμάτι ως μηχανικός ή σε παίρνουν από το ένα τμήμα στο άλλο χωρίς να μαθαίνεις κάτι ουσιαστικά ; Σας ευχαριστώ.
eidikos33 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2019 Αυτο που λενε μελος της ομαδας ready τι ειναι ακριβως? στον δρομο να πουλας καρτες sim?
Γιάννης Platano Δημοσ. 19 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2019 Εργασια στη Vodafone ή για λογαριασμο της από εργολαβο ? Πολύ συνηθισμενο το δευτερο σε ολες τις εταιρειες.
eidikos33 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2019 28 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε Εργασια στη Vodafone ή για λογαριασμο της από εργολαβο ? Πολύ συνηθισμενο το δευτερο σε ολες τις εταιρειες. icap manpower κλπ...εγω δεν εχω καταλαβει τι κερδος υπαρχει και γιατι γινεται ολο αυτο...
Γιάννης Platano Δημοσ. 19 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2019 1 ώρα πριν, eidikos33 είπε icap manpower κλπ...εγω δεν εχω καταλαβει τι κερδος υπαρχει και γιατι γινεται ολο αυτο... Εχω 3 πολυ πολυ δικα μου ατομα που δουλευουν ετσι ...Αμοιβη με τον κατωτερο μισθο αντε και 100 ευρω παραπανω και συμβασεις 6μηνες. Οι εργολαβιες καθε Vodafone αλλαζουν με αποτελεσμα οι υπαλλοιλοι να μενουν ανεργοι αν δεν παρει αλλη εργολαβια ο εργολαβος .Το καλο ειναι οτι ειναι τυπικοι σε πληρωμες και ενσημα και ειναι σημαντικο . 1
eidikos33 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2019 21 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε Εχω 3 πολυ πολυ δικα μου ατομα που δουλευουν ετσι ...Αμοιβη με τον κατωτερο μισθο αντε και 100 ευρω παραπανω και συμβασεις 6μηνες. Οι εργολαβιες καθε Vodafone αλλαζουν με αποτελεσμα οι υπαλλοιλοι να μενουν ανεργοι αν δεν παρει αλλη εργολαβια ο εργολαβος .Το καλο ειναι οτι ειναι τυπικοι σε πληρωμες και ενσημα και ειναι σημαντικο . Παιρνει να παιρνουν πολυ κοσμο αλλα καθε λιγο και λιγακι βλεπω αγγελιες σε αυτες τις εταιρειες. η εχουν μεγαλη αναγκη η φευγει ο κοσμος γρηγορα η δε παει κανεις... 1
telis Δημοσ. 19 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2019 1 ώρα πριν, eidikos33 είπε icap manpower κλπ...εγω δεν εχω καταλαβει τι κερδος υπαρχει και γιατι γινεται ολο αυτο... Ο καλύτερος τρόπος να γυρίσει το χρήμα από τους εργολάβους στα υψηλά στελέχη αρχιλαμόγια των εταιρειών με μορφή λαδωματος.... 1
ManFromEarth Δημοσ. 19 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2019 2 ώρες πριν, eidikos33 είπε Αυτο που λενε μελος της ομαδας ready τι ειναι ακριβως? στον δρομο να πουλας καρτες sim? 1 ώρα πριν, Γιάννης Platano είπε Εργασια στη Vodafone ή για λογαριασμο της από εργολαβο ? Πολύ συνηθισμενο το δευτερο σε ολες τις εταιρειες. 23 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε Εχω 3 πολυ πολυ δικα μου ατομα που δουλευουν ετσι ...Αμοιβη με τον κατωτερο μισθο αντε και 100 ευρω παραπανω και συμβασεις 6μηνες. Οι εργολαβιες καθε Vodafone αλλαζουν με αποτελεσμα οι υπαλλοιλοι να μενουν ανεργοι αν δεν παρει αλλη εργολαβια ο εργολαβος .Το καλο ειναι οτι ειναι τυπικοι σε πληρωμες και ενσημα και ειναι σημαντικο . το προγραμμα που αναφερει ο ΤS δεν εχει σχεση με τα παραπανω. @ΤS, ειναι μια πολυ καλη ευκαιρια για τους νεους engineers. προχωρα στην αιτηση σου, αν σε ενδιαφερει. Το τεχνικο κομματι, απο την στιγμη που πας να δουλεψεις στον παροχο, δεν ειναι και το πιο βαθυ. Τα μεγαλυτερα τεχνικα challenges τα εχουν οι vendors που φερνουν σε περας τα projects για την Vodafone και τον καθε παροχο. Λιγα πραγματα γινονται in-house.
xoxlios4 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2022 Γεια σας, υπάρχει κάποιος που εν τέλει ξεκίνησε το Discover Graduate Program της Vodafone να μας πει πληροφορίες για το προγραμμα μισθό κτλπ?
DenNerd Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2024 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2024 Υπάρχει κάποιος που εχει μπει στο Discover Graduate Program της Vodafone?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα