polakis21 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2004 Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 2004 Είμαι από Π. Φάληρο. Πήρα τον ΟΤΕ και έκανα αίτηση για γραμμή adsl 384 τελικά και μου είπαν ότι θα με πάρουν τηλ σε 1 εβδομάδα να μου πουν αν έχουν θέσεις σε pstn γραμμές.Αν έχουν λέει ότι σε 12 μέρες από σήμερα θα ενεργοποιηθεί η γραμμή.Αυτό ισχύει ή θα περιμένω κανα 3μηνο κλπ; Μόντεμ πήρα το zyxel prestige 650R-31 for pstn όχι usb αλλά ethernet.Το έβαλα αλλά πότε θα καταλάβω ότι ενεργοποιήθηκε η γράμμή και πώς θα μπώ online?Πάντως τώρα αναβοσβήνει ένα πορτοκαλί φωτάκι. Μόλις ενεργοποιηθεί η γράμμή τότε θα πάρω τηλ μιά εταιρεία για να έχω ιντερνετ; Ποιά εταιρεία είναι ποιοτικά καλύτερη; Ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Leibniz Δημοσ. 10 Μαρτίου 2004 Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 2004 Phga shmera apo oteshop (3h mera meta thn energopoihsh) mpas kai mou dwsoun splitter. Mou lene ela se 10 meres na perasei dwdekahmero. Tous lew ma 7 mou eipan synolika apo to thlefwno. Mou lene mhn tous akous ela se 12 esy, giati toso grafei h egkyklios. Den kserw. Ypopsiazomai oti mporoun na mas energopoihsoun th grammh se poly ligotero alla to kratane epeidh h hrewsh arhizei apo 12 meres meta thn energopoihsh. Egw ehw to 650R33. To portokali fwtaki pou les kata pasa pithanothta einai tou LAN, giati to fwtaki gia th grammh einai prasino Diavase to manual pou ehei mesa to cd tha matheis polla pragmata. Otan energopoihthei h grammh kai petyhei to loopback test, mallon tote pairneis thlefwno kapoion isp gia demo account. Vlepeis pws pane oi tahitites, vlepeis kai tis times syndesis kathe isp kai apofasizeis. Twra gia poiothta pou rwtas mallon den yparhei apanthsh. Analoga ti zhtas apo th syndesh (statherothta,mikra pings, ypshles tahitites) Egw proswpika eimai metaksy forthnet kai acn pros to paron. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
whiteman7 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2004 Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 2004 tellas i forthnet nai isxyei to 12imero to portokali tha ginei prasino Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GothicCrusader Δημοσ. 10 Μαρτίου 2004 Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 2004 Ypopsiazomai oti mporoun na mas energopoihsoun th grammh se poly ligotero alla to kratane epeidh h hrewsh arhizei apo 12 meres meta thn energopoihsh. Πολλές φορές έτσι είναι. Πρόσφατα έβαλε ένας φίλος μου (έγκυρη πληροφορία όχι gossip) και σε 3 μέρες αντί για 12 δούλευε οκ. Φυσικά δεν ξέρω αν αυτό ισχύει γενικά. Αλλά σίγουρα ισχύει σε πολλές περιπτώσεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ba_eas Δημοσ. 10 Μαρτίου 2004 Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 2004 Δεν ξέρω για την Αθήνα αλλά Πάτρα που είχα βάλει εγώ (ποιό παλιά βέβαια...) αλλά και Κρήτη στο Ηράκλειο που έβαλε ενα φιλαράκι πριν καμιά 20αρια μέρες, ο Οτε καθάρισε το ζήτημα σε 4 και 3 μερες αντίστοιχα.... Υπομονή παιδιά....12 μέρες είναι.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.