Van_cookie Δημοσ. 19 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2019 Καλημέρα, Πριν από δυο ημέρες το κινητό μου (Samsung J5 2016) παρουσίασε πρόβλημα με τη σύνδεση του στο wifi. Ξαφνικά έχασε την σύνδεση του και εδω και δυο ημέρες δεν έχω καταφέρει να κάνω το wifi να λειτουργήσει. Δοκίμασα ό,τι έχω βρει στο ίντερνετ αλλα τίποτα, δεν εχω απολύτως καμία πρόσβαση στι λειτουργίες του wifi. Δείχνει turning on και ξαναγίνεται γκρι. Έχω αφαιρέσει την μπαταρία (drain), έχω κάνει reset internet settings, ελαφρά χτυπήματα στο πίσω μέρος της συσκευής (για κάποιους εχει λειτουργησει αυτο), factory reset την συσκευη, root έχοντας πρόσβαση στα δεδομένα του συστήματος, αλλα τίποτα. Αν γνωρίζει κάποιος κάτι που θα μπορούσα να κάνω για να το επαναφέρω θα ήμουν ευγνώμων καθώς η συσκευή είναι πλήρως λειτουργική πλην αυτού του προλήματος και δεν θα ήθελα να την αντικαταστήσω τώρα.
Menelaos83 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2019 Σε αντιστοιχο προβλημα σε lg g2 δυστυχως η μονη λυση ηταν η αλλαγη της πλακετας του wifi με οχι ομως σιγουρα αποτελεσματα οποτε ηταν ασυμφορο και πρεπει να παρω αλλο Μεχρι τοτε το κραταω ετσι και κανω χρηση μονο δεδομενων.Στα υπολοιπα ειναι πληρως λειτουργικο.
tz_aristotelis Δημοσ. 21 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2019 Σε άλλο δίκτυο WiFi πως συμπεριφέρεται???
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα