Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημέρα

θελω να βαψω μια μονοκατοικια που εχω εξωτερικα και εχω μπερδευτει με την επιλογη ποιοτητας χρωματος.

Η μονοκατοικια ειναι στα Ιωαννινα.Σαν περιοχη τα Ιωαννινα  εχουν  υγρασια πολλες βροχες και αρκετο κρυο το χειμωνα. 

υπαρχει σαν επιλογη το vivecryl και το elastic της ιδιας εταιρειας.

Σκέφτομαι να βαψω με το vivecryl elastic για να καλυψει και τα τριχωειδη που έχει αρκετά,πολλοι μου ειπαν πως το χρωμα αυτο σακουλιαζει αν περασει υγρασια μεσα,εχουν δει το χρωμα να ξεφλουδιζει να κρεμαει και μακρια απο αυτο.

τωρα στρέφομαι παλι στο vivecryl και ας μην καλυψει τα τριχωειδη τι να κανω στο κατω κατω.

ειπα στον ελαιοχρωματιστη και για την μπεντζαμιν μουρ και μου λεει οποιες και απο τις δυο εταιρειες να επιλεξω ειναι πολυ καλες και τσαμπα θα ξοδεψω περισσοτερα για την μπεντζαμιν μουρ για το ιδο αποτελεσμα.

ενας αλλος μου ειπε να το βαψω με χρωματα της εταιρειας kaparol που ειναι γερμανικα και είναι κορυφη καμία σχέση με την Βιβεχρώμ.

80-90 λιτρα χρωμα θα χρειαστω.και ειναι εργασια που θα ξαναγινει σε 10-15 χρονια οποτε με ενδιαφερει η ανθεκτικοτητα και η ποιοτητα των υλικων και όχι τόσο πολύ το κόστος τους.

Είναι βαμμένο εδώ και 25 χρόνια το κτίριο. είναι σε αρκετά  καλή κατάσταση εκτός από το σημεία που τα  βαράει πολύ ο ήλιος και είναι εκτεθειμένα όπου  εκεί έχουν δημιουργηθεί  τα τριχοειδή.θα χρειαστεί ασταρωμα εξωτερικά;;;

Ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας.

Επεξ/σία από vagos vagelis
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γειά σου πατρίδα.

Όχι το ελαστικό  να προτιμήσεις το 100% ακρυλικό σε καλή ποιότητα βέβαια.Έχω δει με τα μάτια μου του κουνιάδου μου που έβαψε με τέτοιο πόσο χάλια έγινε.Και η πλάκα είναι ότι το περνάει τώρα με ακρυλικό πλαστικό αλλά δεν στρώνει.Σε αρκετά σημεία βγάζει μικρές φλούδες.

Βέβαια το έβαψε με τέτοιο πριν καμιά 10αριά χρόνια και βάλε και δεν ξέρω αν από τότε έχουν διορθώσει την ποιότητα.

Επεξ/σία από papoys1
Δημοσ.

Η caparol είναι κορυφή, αλλα θα σου κοστίσει αρκετά παραπάνω. Σημαντικό βεβαια ειναι να βρεις και μαστορα που ξερει τι κανει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...