Fotis13 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, antirix024 είπε Ξαναδιάβασέ το μήνυμά μου πιο προσεκτικά και πες μου που γράφω τη λέξη "κακό" Νομιζα οτι ασκουσες κριτικη στο δεδομενο οτι "οποιος τα φερνει τα παιρνει " .Παρανοηση my bad . Επεξ/σία 19 Μαρτίου 2019 από Fotis13
Ανεστης94 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2019 8 ώρες πριν, Malthador είπε Συμπάσχω. Ποτέ μου δεν κατάλαβα τι το μαγικό έχει το να βλέπεις κάποιον άσχετο να παίζει κάτι. Να κάτσεις να παρακολουθήσεις ένα πρωτάθλημα ξέρω 'γω έχει κάποια αξία, αλλά ένα μέσο άμπαλο δεν βρίσκω λόγο για να τον παρακολουθήσω. Δηλαδή και βιντεάκια snooker ή poker όταν παρακολουθώ, τα βλέπω για να δω τους καλύτερους να παίζουν και να μείνω ενεός από το στυλ τους. Το να βλέπεις ένα βλάκα να παίζει games είναι σαν να βλέπεις έναν random τύπο να βλέπει μια ταινία. Τουλάχιστον ανιαρό. Κατά τ' άλλα μάγκας ο τύπος, αφού κατάφερε να τον πληρώνουν τόσα για το απόλυτο τίποτα. Λοιπον ας ξεκινησουμε καταρχας να πω οτι δεν ειμαι φαν του ninja εχω δει καποια steams του και γνωριζω ενα δυο πραγματα.Πρωτον δεν ειναι αμπαλος ειναι ενας απο τους καλυτερους εκει εξω σε αυτο το παιχνιδι για αυτο και εγινε τοσο famous anyways οπως λες εσυ εβλεπες βιντεο τους καλυτερους για να μαθεις το στυλ ετσι και αυτοι που βλεπουν τον ninja βλεπουν για να μαθουν απο εναν απο τους καλυτερους,εννοειται δεν θα τον εβλεπαν αν ηταν αμπαλος οπως αναφερεις και εσυ.Και για να το ληγω εννοειται οτι δεν αξιζει τα λεφτα που πηρε για να streamarei για μια μερα αλλα τι να κανουμε και ποδοσφαιριστες υπαρχουν που παιρνουν ποσα εκατομυρια χωρις να τα αξιζουν Εγω βγαζω το καπελο στον τυπο γιατι παρολο που δεν τον συμπαθω μπορω να πω οτι ξερει καλα αυτο που κανει και για αυτο και εβγαλε τοσα λεφτα
akishellas1979 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2019 9 ώρες πριν, MontzOlee είπε Χριστέ μου , απλά ! 1 εκατομμύριο για να κάνει stream ένα παιχνίδι . οκ τώρα ας διαλυθεί ο κόσμος .. Παρεμπιπτοντως τα παιδάκια στην Αφρική ακόμα δεν μπορούν να έχουν πόσιμο νερό και φαγητό σε καθημερινή βάση ..που πάμε ρεεε! :@ Αυτα δυστηχως κοστιζουν για αυτους δεν μπορουν να τα δωσουν εκει. Τα παντα τεχνητα κ προκαθορισμενα...
aris1986 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2019 47 λεπτά πριν, Fotis13 είπε Νομιζα οτι ασκουσες κριτικη στο δεδομενο οτι "οποιος τα φερνει τα παιρνει " .Παρανοηση my bad . Καπιταλισμός καλός αρκεί να μην φτάσεις στα επίπεδα της Amazon και του Μπέζου. Δικό σας και με σοβαρή πηγή όχι μακελειό.gr
wilde Δημοσ. 19 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2019 Άντε τώρα να πείσω τον υιό μου να σπουδάσει.......
TsironakosMix Δημοσ. 19 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2019 11 ώρες πριν, MontzOlee είπε Χριστέ μου , απλά ! 1 εκατομμύριο για να κάνει stream ένα παιχνίδι . οκ τώρα ας διαλυθεί ο κόσμος .. Παρεμπιπτοντως τα παιδάκια στην Αφρική ακόμα δεν μπορούν να έχουν πόσιμο νερό και φαγητό σε καθημερινή βάση ..που πάμε ρεεε! :@ Εδω αλλοι περνουν 5-10-20-30 κλωτσωντας μια μπαλα, εδω θα κολλησουμε... 4
bluesattack Δημοσ. 19 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) 10 ώρες πριν, PARASwrite είπε Από την στιγμή που έγιναν esports τα videogames, μιλάμε περί αθλητών. Σωστος ο παικτης .Οποτε το μονο που μενει ειναι μια Ολυμπιαδα video games.Οχι ενα απλο πρωταθλημα, ουτε καν ενα παγκοσμιο πρωταθλημα ενος παιχνιδιου , μια ολυμπιαδα απο τα μεγαλυτερα σε απηχηση games, oλων των κατηγοριων Ωρα για τα χοντρα λεφτα , τους σπονσορες, τα τηλεοπτικα δικαιωματα και τις διαφημισεις , αυτα που θα κανουν το ενα μυριο , απλο σεφτε για αξιοπρεπη προπονηση Επεξ/σία 19 Μαρτίου 2019 από bluesattack
Plig88 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2019 Πραγματικά θέλω να έχω εικόνα του παρελθόντος , να του λέει ο πατέρας του , κάτσε διάβασε ρε κωλοπαιδο και άσε αυτά τα παιχνίδια !!!!!!! Και τώρα θέλω να δω τη μάπα εκείνου του πατέρα
Nick0ss Δημοσ. 20 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2019 16 ώρες πριν, LASERPEWPEW είπε Το ίδιο συμβαίνει και με αθλητές διάσημων αθλημάτων που βγάζουν τα αίσχη(~650,000$ o messi ανά εβδομάδα), εξού και το θέλω να γίνω ποδοσφαίριστής όταν μεγαλώσω. Youtubers υπάρχουν αξιόλογοι που προσφέρουν ποιοτικά βίντεο πρακτικά τσάμπα... απλά πρέπει να ψάξεις ανάμεσα στα σκουπίδια. Αν και πολλοί που ασχολούνται με επιστημονικές έρευνες κτλ δεν το κάνουν μόνο για τα χρήματα σίγουρα πρέπει να βελτιωθούν οι ανταμοιβές γύρω από αυτό. Πολύ σωστός, οι αντιδράσεις στα σχόλια είναι υπερβολικες. Και το ποσό που πήρε αυτός ο τύπος είναι υπερβολικό μέχρι αηδιας αλλά όταν τα πιτσιρίκια έχουν ως πρότυπο έναν που παίρνει τεράστια ποσά για να κλοτσαει καλά μια μπάλα είναι φυσιολογικό κατά κάποιο τρόπο. Πολλά γίνονται λάθος σε αυτή τη κοινωνία αλλά δεν συγκινείται κανένας, για το εκατομμυριακι που πήρε ο νίντζα όμως ξεκινάει οι κοινωνική κατακραυγή. Η EA είχε ως επένδυση αυτά τα λεφτά, ήταν η διαφήμιση του παιχνιδιού της και έτυχε να είναι αυτός που θα τα πάρει χεστηκαμε. 1
Ablaoublas_542 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2019 17 ώρες πριν, melodicpunk είπε Στην αρχη νομιζα τον Ninja των Dying Antwoord. ΠΟΙΟΙ ειναι ολοι αυτοι?? oi dying antwoord ποιοι ειναι?
ison Δημοσ. 20 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2019 21 ώρες πριν, xaerialtwistx είπε Δε ξέρω αν σαν ένας από τους μεγαλύτερους platinum trophy 'κυνηγους' στην Ελλάδα και συλλέκτες βιντεοπαιχνιδιών στην Ευρώπη θα έπρεπε να νιώθω εξωγήινος που δε γνωρίζω κανέναν από τους παραπάνω Streamers. Το πρόβλημα με το να βλέπεις κάποιον να παίζει είναι το εξής: δεν έχω καμία όρεξη να βλέπω το ποσό άσχετος είσαι στα βιντεοπαιχνίδια και να κάνεις σα καραγκιόζης όποτε χάνεις. Έκατσα και είδα 2-3 βίντεο από PewDiePie και δεν άντεξα πάνω από δύο λεπτά. Ειλικρινά πολλοί από αυτούς τους 30+ ετων gamers μου θυμίζουν εμένα όταν πρωτοεπαιξα Alex Kidd πριν 25 χρόνια. Μόνο που είχα ηλικία ενός ψηφίου. Προφανώς και δε μπορώ να μιλήσω για τον συγκεκριμένο χωρίς να τον έχω δει αλλά έχω πατήσει κατά τυχη σε μερικούς streamers στο παρελθόν και κατά κανόνα είναι 0% skills / 100% ψεύτικες αντιδράσεις, σα να αντιγράφει ο ένας τον άλλον. Το παιχνίδι θα το δεις μέσα από ένα review που όντως θέλει ικανότητες για να φτιαχτεί, όχι βλέποντας τα πάντα από την αρχή μέχρι το τέλος μαζί με τις αποτυχημένες προσπάθειες του εκάστοτε παίκτη που σε δύο ώρες streaming σου έχει δείξει 20 λεπτά gameplay. Χωρις να θελω να σε προσβαλω.. το μεγαλυτερος συλλεκτης στην Ευρωπη πως προκυπτει? Δικη σου εκτιμηση ή ? Το λεω καθαρα απο ενδιαφερον μιας και μοιραζομαστε το ιδιο χομπι Αν εχεις και καπου να δουμε την συλλογη ακομα καλυτερα.
Mhlogiatros Δημοσ. 20 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2019 19 ώρες πριν, spyroskonst είπε Μιλάμε εμείς για τα σημερινά παιδιά, την στιγμή που απο την ηλικία των 10 παίζαμε Doom, σκοτώναμε Ναζί με μεγάλη χαρά, και βλέπαμε την family friendly movie Robocop όπου του άνοιγαν εγκεφάλους, κόβονταν χέρια, και έκαιγαν με οξύ άτομα. Να μην μιλήσω για ποδόσφαιρο και μπασκετ, που όλα τα πιτσιρίκια ήθελαν να γίνουν Γκάλης και Βαζέχα, και τα υπόλοιπα Μπρους Λι. Τις ίδιες μ@λ@κίες κάναμε στην ηλικία τους. Δεν είμαστε ανώτεροι, ούτε αυτά πιο χαζά. Τα πάντα ίδια είναι. Δε είμαι και τόσο σίγουρος . Τότε είχαμε επίγνωση ότι είναι απλώς pixels .Και δεν είχαμε αυτό το αρρωστο share στα social media .Τώρα κάνουν σα να παίζουν σε reality ... Ούτε τόσο βίαια περιστατικά είχαμε . Και κανένας δεν είχε σκοτωθεί πέφτοντας στο κενό προσπαθώντας να ποζάρει σε selfie .
me00016 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2019 Θεωρώ ότι ζούμε μια κοινωνική επανάσταση. Βρισκόμαστε στα πρόθυρα μιας ραγδαίας κοινωνικής αναπροσαρμογής. Αυξανόμενα, διόλου ευκαταφρόνητα ποσοστά (USA) από τον παραγωγικό πληθυσμό σταματούν την 'παραδοσιακή' εργασία για να παίζουν βιντεοπαιχνίδια. Κάποιοι (ελάχιστοι) πληρώνονται αδρά κιόλας. Καθώς η τεχνολογία εξελίσσεται με την ΑR/VR/ΜR προ των πυλών, την υπολογιστική ισχύ να συνεχίζει να αυξάνεται και το λογισμικό να γίνεται όλο και 'εξυπνότερο', τα ποσοστά αυτά σίγουρα θα αυξηθούν. Με άλλα λόγια το μόνο σίγουρο είναι οι εικονικοί κόσμοι θα γίνουν συναρπαστικότεροι. Στο απώτερο μέλλον και στα όρια την επιστημονικής φαντασίας θα γενικευθεί αυτό το φαινόμενο στο σύνολο του πληθυσμού. Ίσως το παιχνίδι θα είναι η ζωή μας και η ζωή μας θα είναι ένα παιχνίδι. Σημειωτέον ότι δεν μιλάμε για ένα δυστοπικό μέλλον. Ούτε για διαστρέβλωση της πραγματικότητας. Μιλάμε για αλλαγή της πραγματικότητας, και σε αυτά τα πλαίσια είναι άτοπο να δαιμονοποιούμε την εξέλιξη μιλώντας για μέτρο στο παίξιμο, για διαδικτυακό εθισμό και για όρια PEGI. Ο κόσμος σε κάθε του μορφή πάντα θα περιέχει τη βία, τα ναρκωτικά, την πορνεία, το gambling, του δυνατούς, τους αδύναμους, τα παιδιά... Γι αυτό που θα πρέπει να νοιαστούμε είναι το πώς θα προσαρμοστούμε στα νέα δεδομένα. Αν δεν γίνει σε αυτή τη γενιά, στην επόμενη, ή στη μεθεπόμενη, ή μετά. Αργά η γρήγορα, σαν προδιαγεγραμμένη μοίρα. Άλλωστε η προσαρμοστικότητα του ανθρώπου είναι και το κλειδί την 'επιτυχίας' μας, ως κύριοι του πλανήτη. 2
Moderators Malthador Δημοσ. 20 Μαρτίου 2019 Moderators Δημοσ. 20 Μαρτίου 2019 19 hours ago, polaki said: Και ΣΙΓΟΥΡΑ δε θα λυπηθώ κανένα 17 χρονο κορίτσι που θα μπλεχτεί σε κύκλωμα μαστροπείας επειδή της τάξανε ότι θα γίνει μοντέλο. Καλά τα λες μέχρι αυτό το σημείο. Το 17χρονο είναι ανήλικο και ως τέτοιο πρέπει να του συμπεριφερόμαστε. Να μου πεις ότι δεν θα λυπηθείς κανένα αλαφροΐσκιωτο 20χρονο που του φορτώνουν 2 κιλά κόκα και το στέλνουν αεροπορικώς στο Χονγκ Κονγκ, να το δεχθώ. Αλλά στο ανήλικο οφείλεις να του συμπεριφέρεσαι ως τέτοιο και να το προστατεύεις.
jimarass26 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) Υπάρχουν games όπως το Age of Empires 2 (παιχνίδι 20 ετών) το οποίο απαιτεί ικανότητες, μυαλό και πολλά άλλα ποιοτικά χαρακτηριστικά, τα οποία αξίζει να δεις να γίνονται casting. Το esporting ανεβαίνει πολύ τελευταία. Στο συγκεκριμένο υπάρχει και ελληνικό clan με παίχτες επιπέδου και διάφορες ηλικίες. https://age4greeks.gr/ Επεξ/σία 20 Μαρτίου 2019 από jimarass26
Προτεινόμενες αναρτήσεις