angelos82 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2019 Τώρα κατάλαβα γιατί η μάνα μου άρχισε να μεταδίδει live από το ΚΑΠΙ και σταμάτησε να γράφει Τζόκερ.... Προσπαθεί να πιάσει την καλή αλλιώς... Αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
coffeex Δημοσ. 19 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2019 Αναφορά σε κείμενο Ο ίδιος τον Δεκέμβρη του 2018, δήλωσε στο CNN, ότι κερδίζει περίπου $500.000 μηνιαίως από τα κανάλια που διατηρεί σε Youtube και Twitch, καθώς και από χορηγίες Ωραίος ο μάγκας. 2
MrHavoC Δημοσ. 19 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2019 3 ώρες πριν, Malthador είπε Συμπάσχω. Ποτέ μου δεν κατάλαβα τι το μαγικό έχει το να βλέπεις κάποιον άσχετο να παίζει κάτι. Να κάτσεις να παρακολουθήσεις ένα πρωτάθλημα ξέρω 'γω έχει κάποια αξία, αλλά ένα μέσο άμπαλο δεν βρίσκω λόγο για να τον παρακολουθήσω. Δηλαδή και βιντεάκια snooker ή poker όταν παρακολουθώ, τα βλέπω για να δω τους καλύτερους να παίζουν και να μείνω ενεός από το στυλ τους. Το να βλέπεις ένα βλάκα να παίζει games είναι σαν να βλέπεις έναν random τύπο να βλέπει μια ταινία. Τουλάχιστον ανιαρό. Κατά τ' άλλα μάγκας ο τύπος, αφού κατάφερε να τον πληρώνουν τόσα για το απόλυτο τίποτα. Οι Ninja και Shroud είναι μέσα στους 10 κορυφαίους παίχτες παγκοσμίως σε αυτού του είδους τα παιχνίδια (fortnite ο Ninja, pubg και apex ο Shroud) 1
LeonV12 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2019 Μη πατε μακρυα γιατι ακομα και στα Λυκεια και πιο κατω το ονειρο τους ειναι να γινουν τραγουδιστες και ηθοποιοι.Τα προτυπα δηλαδη της εποχης μας.Για επιστημες ουτε λογος φυσικα.Μαλιστα στην ηλικα των 15-16 ετων διαβασα οτι το 40% ισως ηταν και παραπανω εχει στοχο αυτο. 1
polaki Δημοσ. 19 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, Retromaniac είπε Και το βραβείο Νόμπελ τόσα δίνει. Για έτη σπουδών, έρευνας ή προσφοράς. Οπότε η νεολαία έχει δύο παραδείγματα, ή βγάζεις τα μάτια σου στο διάβασμα ή στα βίντεο games. Ποιο θα ακολουθήσει άραγε; Είναι τυχαίο που όλα τα πιτσιρίκια που ρωτάω τι θα γίνουν (Δημοτικό) μου λένε youtuber και ολα, μα όλα, ξέρουν τον Ninja; Πάντα σαν κοινωνία υποστηρίζουμε λάθος πρότυπα. Αρκεί να φέρνουν λεφτά. Δεν πειράζει, και τόσα άλλα άμυαλα κοριτσάκια νομίζουν ότι θα γίνουν το επόμενο insta-model. Από αυτούς όλους, 1 στους 10,000 τα καταφέρνει και αν, σε οποιοδήποτε επίπεδο. 1 στους 10,000 ποδοσφαιριστές θα παίξει Ch. League, 1 στους 10,000 ψευτομοντέλα θα φωτογραφηθούν τη Vogue, 1 στους 10,000 τραγουδιστές θα γίνει η επόμενη Rihanna και ούτω καθ'εξής. Δεν θα λυπηθώ κανένα παιδάκι που θα βολοδέρνει να φορτώνει ράφια supermarket επειδή αντί να διαβάσει, προτίμησε να γίνει youtuber. Και ΣΙΓΟΥΡΑ δε θα λυπηθώ κανένα 17 χρονο κορίτσι που θα μπλεχτεί σε κύκλωμα μαστροπείας επειδή της τάξανε ότι θα γίνει μοντέλο. Όλοι μα όλοι μα ΟΛΟΙ αυτοί, ας πρόσεχαν. Better luck next time. Επεξ/σία 19 Μαρτίου 2019 από polaki 1 3
JIMYB3 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2019 Fake news, παιδιά τέτοιες ειδήσεις τζάμπα τις ανεβάζετε...
aris1986 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) Μακάρι να του μοιάζαμε. Εμείς εδώ δουλεύουμε για βασικούς μισθούς ή λίγο παραπάνω και αυτός πληρώνεται να παίζει. Τι άλλο να πεις... 😥 1 ώρα πριν, LeonV12 είπε Μη πατε μακρυα γιατι ακομα και στα Λυκεια και πιο κατω το ονειρο τους ειναι να γινουν τραγουδιστες και ηθοποιοι.Τα προτυπα δηλαδη της εποχης μας.Για επιστημες ουτε λογος φυσικα.Μαλιστα στην ηλικα των 15-16 ετων διαβασα οτι το 40% ισως ηταν και παραπανω εχει στοχο αυτο. Το 57% των generation Z αλλά και αρκετοί millennials θέλουν να γίνουν celebrity. Το να γίνεις επιστήμονας δεν είναι της μόδας πια, εκτοξεύθηκε η δημοτικότητα του στο παρελθον με το λανσάρισμα του Σπούτνικ. Ξαφνικά τότε έγινε πατριωτικό το να σπουδάζεις θετικές επιστήμες για την χώρα σου και έτσι κατέκλυσαν τα πανεπιστήμια στις ΗΠΑ. Ενώ πιο πριν το σχολείο με τα κουδούνια και τους κανονισμούς του ήταν για την μετά πορεία του ανθρώπου στις φάμπρικες και τα εργοστάσια που πάλι με κουδούνι δουλεύουν, ήταν δηλαδή μια εκπαίδευση. Την σήμερον ημέρα και μετά τον ψυχρό πόλεμο και μετά reality από τα 90's το όνειρο του μέσου ανθρώπου είναι αυτό. Celebrity να ασχολούνται οι αλλοι μαζι του κτλπ. Επεξ/σία 19 Μαρτίου 2019 από aris1986 2
Radiatedsoul Δημοσ. 19 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2019 Για την ιστορια να πουμε οτι ο Ninja δεν ειναι τυχαια ο νουμερο ενα streamer σε fps παιχνιδια και κατεπεκταση ο νουμερο ενα σε ολο το twitch. Τον εχω δει πολλες φορες να κανει 1v5 και να φευγει ζωντανος χαλαρα σα να καρφωνει ο Αντετοκουνμπο σε προπονηση 2
Razor333 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2019 Πολυ σωστος ο μαγκας και εγω παιχνιδι της ΕΑ μονο αν με πληρωνε θα επαιζα, οχι να τους πληρωσω κιολας, ουτε καν free to play - more to pay. 1
Agony Δημοσ. 19 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2019 Και εγω καθομαι και κουβαλάω σαν τον βλάκα, ο άλλος ειναι αγρότης ο αλλος γιατρος κτλ κτλ... Τέλος παω να γίνω influencer youtuber και ότι αλλο υπάρχει. 1
spyroskonst Δημοσ. 19 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2019 Το μόνο κακό της υπόθεσης με youtubing, influencing κλπ είναι ότι δεν υπάρχει συνταγή για επιτυχία. Για κάθε youtuber που παρακολουθούμε, υπάρχουν άλλοι 500κ απο πίσω με χαοτική διαφορά σε subscribers, καλύπτοντας τα ίδια θέματα, με σωστό μοντάζ & πολύ entertaining χαρακτήρα. Τυχεροί οι πρώτοι, ή αδικημένοι απο τη ζωή η δεύτεροι? Όπως και να'χει το παιδί μόνο κερδισμένο βγαίνει. Αν ανήκει στους πρώτους, δεν θα ξέρει τι βγάζει. Αν ανήκει στους δεύτερους θα πάρει ένα πολύ καλό μάθημα ότι η ζωή πολλές φορές δεν είναι δίκαιη and thats life, move on. Σε κάθε περίπτωση όμως θα έχει κάνει το χόμπι του σε κάτι που του αρέσει και το ευχαριστιέται. Δεν βρίσκω κάτι κακό σε αυτό. 2
MTX Δημοσ. 19 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2019 παιδιά μπορεί να σας φαίνεται γέλιο , αλλα τα συγκεριμένα άτομα έχουνε τρομερές ικανότητες , εκατομμύρια παίχτες παίζουνε video παιχνίδια ένας είναι ο Ninja η ο Shroud , έχουνε τρομερή αντίληψη σε αυτό που κάνουνε , γρηγορά αντανακλαστικά και φοβερό focus , δεν είναι και λίγο αυτό , εγώ πιστεύω ότι απλά με ότι και να είχανε ασχοληθεί αυτά τα άτομα επειδή είναι ταλέντα θα μπορούσαν να γίνουνε και πολύ πιο εύκολα από τον μέσο ορο καταξιωμένοι επιστήμονες αν είχανε τα κατάλληλα ερεθίσματα ,
antirix024 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2019 Το γεγονός με προβληματίζει αλλά στη σύγχρονη καπιταλιστική κοινωνία όποιος τα φέρνει, τα παίρνει. 1
Fotis13 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2019 3 λεπτά πριν, antirix024 είπε Το γεγονός με προβληματίζει αλλά στη σύγχρονη καπιταλιστική κοινωνία όποιος τα φέρνει, τα παίρνει. Και γιατι ειναι κακο αυτο ? Φερτα και εσυ για να τα παρεις .
antirix024 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2019 Μόλις τώρα, Fotis13 είπε Και γιατι ειναι κακο αυτο ? Φερτα και εσυ για να τα παρεις . Ξαναδιάβασέ το μήνυμά μου πιο προσεκτικά και πες μου που γράφω τη λέξη "κακό"
Προτεινόμενες αναρτήσεις