Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 hours ago, DrFreeman said:

Ήταν κάτι που ήθελε ο κόσμος, κάτι που αποτελούσε όνειρο ετών για πολλούς, ωστόσο ήταν ανέφικτο τεχνολογικά. Από τη στιγμή που κατέστη εφικτό, απογειώθηκε. 

Ήθελε ο κόσμος να βλέπει άλλους να παίζουν παιχνίδια? Και είχαν όνειρο να παίζουν και να τους βλέπει ο κόσμος? Εντάξει υπάρχουν διάφορα πράγματα που δεν με ενδιαφέρουν προσωπικά αλλά καταλαβαίνω ότι μπορεί να έχουν ενδιαφέρον. Αλλά πρακτικά να παίρνει λεφτά κάποιος επειδή παίζει games.... αποτελεί κατάντια.

• Like 1
  • Confused 1
  • Απαντ. 105
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
Μόλις τώρα, spyroskonst είπε

Μιλάμε εμείς για τα σημερινά παιδιά, την στιγμή που απο την ηλικία των 10 παίζαμε Doom, σκοτώναμε Ναζί με μεγάλη χαρά, και βλέπαμε την family friendly movie Robocop όπου του άνοιγαν εγκεφάλους, κόβονταν χέρια, και έκαιγαν με οξύ άτομα.

Να μην μιλήσω για ποδόσφαιρο και μπασκετ, που όλα τα πιτσιρίκια ήθελαν να γίνουν Γκάλης και Βαζέχα, και τα υπόλοιπα Μπρους Λι.

Τις ίδιες μ@λ@κίες κάναμε στην ηλικία τους. Δεν είμαστε ανώτεροι, ούτε αυτά πιο χαζά. Τα πάντα ίδια είναι.

Και που ήταν το κακό όταν θέλαμε να γίνουμε Γκάλης ή Βαζέχα? (Μπάνε Πρέλεβιτς εμείς λόγω ΠΑΟΚ στο μπάσκετ).

Ο υγιής αθλητισμός πρέπει να είναι πρότυπο, όχι ο Ninja και ο κάθε Ninja.

Επισκέπτης
Δημοσ.
14 λεπτά πριν, xaerialtwistx είπε

Ευχαριστώ για τις πληροφορίες, εξάλλου είπα πως δεν κάνω προσωπική επίθεση στον συγκεκριμένο αφού δεν έχω καν δει stream δικά του, απλά αναφέρθηκα γενικά στο φαινόμενο του streaming το οποίο γίνεται από άσχετους. Εγώ πάλι έχω βοηθήσει πάρα πολλές εταιρείες να βρουν bugs σε παιχνίδια τους (patch σε indie βασανιστήρια όπως Lumo και Futuridium βγήκαν επειδή εγώ τα βρήκα και τα ανέφερα  (μιλούσα προσωπικά με τις εταιρείες μέσω Twitter οι οποίες μου έδιναν patch) και βέβαια ξέρουμε όλοι πόσα λεφτά πήρα!!

Ναι το ξέρω, είναι και ένας από τους λόγους που δεν κάνω streaming, γιατί κακά τα ψέματα, όλοι θέλουμε να δείξουμε τις ικανότητες μας σε πράγματα που είμαστε καλοί, ειδικά δε αν μπορούμε να βγάλουμε και κάτι από αυτό. Όμως αφενός δεν παίζω mainstream παιχνίδια όποτε το κοινό μου θα ήταν πολύ περιορισμένο, και αφετέρου είμαι και εγώ ανιαρός όταν παίζω με εξαίρεση παιχνίδια τύπου Crypt of the Necromancer, Super Meat Boy, Binding of Isaac κτλ που δε θα ήθελα ποτέ να δω σε replay το πώς έκανα στην προσπάθειά μου να φτάσω το 100%.

Αυτό ήθελα να σχολιάσω έπειτα... Το τραγικό δεν είναι ότι η EA έδωσε $1 εκατομμύριο σε έναν τρόπο διαφήμισης, δεν είναι κάτι νέο αυτό (market-ίστηκα την επικροτώ). Είναι πως κάποιος άνθρωπος πληρώθηκε $1.000.000 δολάρια για να παίξει ένα παιχνίδι, ενώ ο τάδε προγραμματιστής (ένας από την ομάδα) που ΕΦΤΙΑΞΕ το παιχνίδι, δεν έβγαλε και δεν θα βγάλει τόσα χρήματα από αυτό.

Δημοσ.

H στιγμη που καταλαβαινεις οτι γερασες.Γκουγκλαρεις ninja και αντι να εμφανιστει ο Kosugi  βγαινει ενας βαψομαλλιας streamer :(

• Like 1
Δημοσ.
8 minutes ago, JimGer said:

Ήθελε ο κόσμος να βλέπει άλλους να παίζουν παιχνίδια? Και είχαν όνειρο να παίζουν και να τους βλέπει ο κόσμος? Εντάξει υπάρχουν διάφορα πράγματα που δεν με ενδιαφέρουν προσωπικά αλλά καταλαβαίνω ότι μπορεί να έχουν ενδιαφέρον. Αλλά πρακτικά να παίρνει λεφτά κάποιος επειδή παίζει games.... αποτελεί κατάντια.

Μπορεί να σε εκπλήσσει, ωστόσο έτσι γιγαντώθηκαν υπηρεσίες όπως το twitch και θέριεψαν τα gameplay channels στο youtube. Κι εγώ προσωπικά λίγες φορές παρακολουθώ walkthroughs, περισσότερο για να δω πως "είναι" το παιχνίδι, όμως το κοινό αυτό είναι τεράστιο...

• Moderators
Δημοσ.
7 minutes ago, argipent said:

Το φαντάζομαι, θέλω να πω πως δεν έχω την εντύπωση πως "ξέρω", ή πως δεν θα διαμορφωθούν περαιτέρω οι απόψεις μου με την απόκτηση παιδιών. Φυσικά και θα γίνει. Στην τελική το δάσος δεν ήταν η ηλικία των 7, αυτό ήταν το δέντρο στο επιχείρημα μου. Αυτό που λέω είναι πως δεν δύναται να επιτρέψεις σε ένα 5 χρονο (όσο έξυπνο και αν είναι), να εκτεθεί σε μια απρόσωπη διαδικτυακή κοινότητα ΚΑΤΑ ΠΟΛΥ μεγαλύτερων του.

Φυσικά και δεν μιλάμε για online gaming σε μικρή ηλικία, όπως δεν μιλάμε και για social media σε μικρή ηλικία. Η αντίθεση μου ήταν στη γενικότερη φάση «όχι gaming σε μικρή ηλικία». Και η «μικρή ηλικία» δεν μπαίνει σε καλούπι, το κάθε παιδί σε πάει μόνο του εκεί που είναι να σε πάει.

Δημοσ.

Και έρχεται η στιγμή που νιώθεις λίγο μ@#@$ας γιατι αύτη η πληρωμή έγινε και με δικά σου χρήματα που αγόρασες διάφορους τίτλους απο την ΕΑ 😂

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 minutes ago, argipent said:

Αυτό ήθελα να σχολιάσω έπειτα... Το τραγικό δεν είναι ότι η EA έδωσε $1 εκατομμύριο σε έναν τρόπο διαφήμισης, δεν είναι κάτι νέο αυτό (market-ίστηκα την επικροτώ). Είναι πως κάποιος άνθρωπος πληρώθηκε $1.000.000 δολάρια για να παίξει ένα παιχνίδι, ενώ ο τάδε προγραμματιστής (ένας από την ομάδα) που ΕΦΤΙΑΞΕ το παιχνίδι, δεν έβγαλε και δεν θα βγάλει τόσα χρήματα από αυτό.

Αυτό είναι αποτέλεσμα του σημερινού οικονομικού συστήματος. Αν ο προγραμματιστής στην ομάδα του Apex Legends είναι ικανοποιημένος με $50Κ ετησίως, αυτά θα συνεχίσει να προσφέρει η (κάθε) ΕΑ. Αν όμως ο streamer ζητά $1Μ και η ΕΑ πιστεύει πως θα πάρει πίσω πολλαπλάσια, τότε θα του τα δώσει.

Επεξ/σία από DrFreeman
typos + προσθήκες
Δημοσ.
1 minute ago, DrFreeman said:

Μπορεί να σε εκπλήσσει, ωστόσο έτσι γιγαντώθηκαν υπηρεσίες όπως το twitch και θέριεψαν τα gameplay channels στο youtube. Κι εγώ προσωπικά λίγες φορές παρακολουθώ walkthroughs, περισσότερο για να δω πως "είναι" το παιχνίδι, όμως το κοινό αυτό είναι τεράστιο...

Τέτοιου τύπου έχω δει και εγώ και διαβάσει (τύπου αν σε δυσκολεύει πίστα κλπ). Προσωπικά δεν είμαι καλό παράδειγμα γτ όσο και αν προσπαθώ να γίνω λίγο gamer δεν ασχολούμαι ιδιαίτερα. Να σπαταλήσει κάποιος λίγο χρόνο να δει ίσως πως παίζεται σωστά ή τι μπορεί να κάνει κάποιος ... έστω. Αλλά για να φτάσεις σε σημείο να αποκτήσεις τέτοια δημοφιλία (άρα και διαφημίσεις κλπ κλπ) πρέπει να υπάρχει πολύς κόσμος που να αφιερώνει ώρες να βλέπει... Ε αυτό δεν παίζει να το καταλάβω....

• Like 1
Δημοσ.
2 minutes ago, Malthador said:

Φυσικά και δεν μιλάμε για online gaming σε μικρή ηλικία, όπως δεν μιλάμε και για social media σε μικρή ηλικία. Η αντίθεση μου ήταν στη γενικότερη φάση «όχι gaming σε μικρή ηλικία». Και η «μικρή ηλικία» δεν μπαίνει σε καλούπι, το κάθε παιδί σε πάει μόνο του εκεί που είναι να σε πάει.

Συμφωνώ. Οι εποχές έχουν αλλάξει και πλέον το gaming είναι ασχολία της εποχής για όλους. Το οτι πολλοί από εμάς είμαστε ακόμη κολλημένοι με το τρίπτυχο "χώμα-αλάνα-οικόπεδο" δε σημαίνει πως ήταν όντως καλύτερα τότε. Η νοσταλγία είναι περίεργο κτήνος...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Άρα του δώσανε κανά κατοστάρικο για να πει ότι του δώσανε 1εκ. και για να κάνει μια μετάδοση.

Διαφήμιση στην διαφήμιση. 

Δεν γίνεται να δηλώνει ότι βγάζει συνολικά 500Κ από twitch YouTube etc etc τον μήνα και η EA για ένα streaming να του δίνει 1εκ... Δεν είναι καθυστεριμενοι.. 

Μην μασάτε ό,τι σας σερβίρουν... 

Επεξ/σία από ooaris
  • Thanks 1
  • Confused 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, Retromaniac είπε

Και το βραβείο Νόμπελ τόσα δίνει. Για έτη σπουδών, έρευνας ή προσφοράς. Οπότε η νεολαία έχει δύο παραδείγματα, ή βγάζεις τα μάτια σου στο διάβασμα ή στα βίντεο games. Ποιο θα ακολουθήσει άραγε; Είναι τυχαίο που όλα τα πιτσιρίκια που ρωτάω τι θα γίνουν (Δημοτικό) μου λένε youtuber και ολα, μα όλα, ξέρουν τον Ninja; Πάντα σαν κοινωνία υποστηρίζουμε λάθος πρότυπα. Αρκεί να φέρνουν λεφτά.

Δεν υπάρχει κανένας μα ΚΑΝΕΝΑΣ λόγος ένα παιδί να έχει τα ίδια πρότυπα με εσένα ή με τον οποιονδήποτε.

Επίσης στα νιάτα μου στο δημοτικό δεν υπήρχε αγόρι που να μην δήλωνε πως θα γίνει μια μέρα θα γίνει ποδοσφαιριστής ή αστροναύτης, πράγμα δύσκολο έως απίθανο να συμβεί (βλέπε πλέον youtuber), αν κάποιος από τότε τα κατάφερε ή αν ένα πιτσιρίκι γίνει επιτυχημένος youtuber θα χαρώ πολύ, αν πάλι όχι life goes on.

Δημοσ.

Τι λένε γαμώ της γης τα ακρόμπαρα;;;;;;;;;;;;;;;;;; Και μου το λεγε η μάνα μου.....μην γίνει ΙΤ θα πεινάσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...