AntiCambeR Δημοσ. 19 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) Δηλαδή αν η κάθε εταιρία του έδινε πχ 10.000€ θα τον χάλαγε και δεν θα δεχόταν; Επεξ/σία 19 Μαρτίου 2019 από AntiCambeR
LIGHT1NG Δημοσ. 19 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) 36 λεπτά πριν, MontzOlee είπε Χριστέ μου , απλά ! 1 εκατομμύριο για να κάνει stream ένα παιχνίδι . οκ τώρα ας διαλυθεί ο κόσμος .. Παρεμπιπτοντως τα παιδάκια στην Αφρική ακόμα δεν μπορούν να έχουν πόσιμο νερό και φαγητό σε καθημερινή βάση ..που πάμε ρεεε! :@ Και κάποια παιδιά δεν έχουν γονείς, σωστά ας κάτσει ο Έλληνας να λύση τα προβλήματα της κάθε χώρας μιας και εμείς έχουμε λύση όλα τα δικά μας..... Αν το έχεις πάρει χαμπάρι ο πληθυσμός μας σαν χώρα είναι μικρός και χρωστάμε σαν χώρα περισσότερα από τους Αφρικανους... 36 λεπτά πριν, MontzOlee είπε Επεξ/σία 19 Μαρτίου 2019 από LIGHT1NG
Retromaniac Δημοσ. 19 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2019 2 λεπτά πριν, LIGHT1NG είπε Και κάποια παιδιά δεν έχουν γονείς, σωστά ας κάτσει ο Έλληνας να λύση τα προβλήματα της κάθε χώρας μιας και εμείς έχουμε λύση όλα τα δικά μας..... Αν το έχεις πάρει χαμπάρι ο πληθυσμός μας σαν χώρα είναι μικρός και χρωστάμε σαν χώρα περισσότερα από τους Αφρικανους... Και κάποια παιδιά δεν έχουν γονείς, σωστά ας κάτσει ο Έλληνας να λύση τα προβλήματα της κάθε χώρας μιας και εμείς έχουμε λύση όλα τα δικά μας..... Αν το έχεις πάρει χαμπάρι ο πληθυσμός μας σαν χώρα είναι μικρός και χρωστάμε σαν χώρα περισσότερα από τους Αφρικανους... Δεν έκανε σύγκριση με την Ελλάδα αλλά με το τύπο. Αμάν... 2
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2019 3 λεπτά πριν, music_lover είπε Ποτέ δεν μπόρεσα να καταλάβω γιατί συμβαίνει αυτό το πράγμα με το twitch και το youtube. Πως και γιατί δλδ απέκτησαν τόση δύναμη οι video streaming υπηρεσίες. Χαίρομαι που δεν δίνω δεκάρα για το ποιος παίζει τι. 25 λεπτά πριν, MontzOlee είπε Χριστέ μου , απλά ! 1 εκατομμύριο για να κάνει stream ένα παιχνίδι . οκ τώρα ας διαλυθεί ο κόσμος .. Παρεμπιπτοντως τα παιδάκια στην Αφρική ακόμα δεν μπορούν να έχουν πόσιμο νερό και φαγητό σε καθημερινή βάση ..που πάμε ρεεε! :@ 26 λεπτά πριν, Retromaniac είπε Και το βραβείο Νόμπελ τόσα δίνει. Για έτη σπουδών, έρευνας ή προσφοράς. Οπότε η νεολαία έχει δύο παραδείγματα, ή βγάζεις τα μάτια σου στο διάβασμα ή στα βίντεο games. Ποιο θα ακολουθήσει άραγε; Είναι τυχαίο που όλα τα πιτσιρίκια που ρωτάω τι θα γίνουν (Δημοτικό) μου λένε youtuber και ολα, μα όλα, ξέρουν τον Ninja; Πάντα σαν κοινωνία υποστηρίζουμε λάθος πρότυπα. Αρκεί να φέρνουν λεφτά. Ρε παιδιά, ήρεμα, ένας τρόπος διαφήμισης είναι–τίποτα περισσότερο, τίποτα λιγότερο. Δηλαδή θα ήσασταν καλύτερα αν είχε δώσει $1 εκατομμύριο σε κάποιον άγνωστο διαφημιστή; (1) Το Twitch ως πλατφόρμα κάνει πάταγο, (2) ο Ninja κάνει τεράστια νούμερα τηλεθέασης, και (3) έχει στο ιστορικό του το ότι υποβοήθησε στη θεαματική άνοδο του Fortnite. Απόλυτα λογικό είναι, αντί να τα σκάσει σε μια διαφημιστική καμπάνια στο YouTube που όλοι θα κάνουν skip (ή θα προσπεράσουν παντελώς με AdBlock), τα έδωσε σε ένα άλλο είδος διαφήμισης, ένα που στην εποχή μας πουλάει σαν τρελό (αν ήμασταν στα 90s θα τα έσπρωχνε στην τηλεόραση και την πληρωμή gaming περιοδικών). Πρόκειται άλλωστε για έναν δημιουργού περιεχομένου που έχει τα skills ώστε να αναδείξει το action του παιχνίδι, και που ελέω του κοινού του έχει τη δυναμική να "κλέψει" κόσμο από το αντίπαλο δέος (βλ. Fortnite). Κι εγώ το ίδιο θα έκανα για promotion αν έβγαζα κάποιο παιχνίδι, θα πλήρωνα streamers / influencers με μεγάλο κοινό, να παρουσιάσουν με τον τρόπο τους στο δημογραφικό τους τον τίτλο μου. 3 λεπτά πριν, xaerialtwistx είπε Δε ξέρω αν σαν ένας από τους μεγαλύτερους platinum trophy 'κυνηγους' στην Ελλάδα και συλλέκτες βιντεοπαιχνιδιών στην Ευρώπη θα έπρεπε να νιώθω εξωγήινος που δε γνωρίζω κανέναν από τους παραπάνω Streamers. Το πρόβλημα με το να βλέπεις κάποιον να παίζει είναι το εξής: δεν έχω καμία όρεξη να βλέπω το ποσό άσχετος είσαι στα βιντεοπαιχνίδια και να κάνεις σα καραγκιόζης όποτε χάνεις. Έκατσα και είδα 2-3 βίντεο από PewDiePie και δεν άντεξα πάνω από δύο λεπτά. Ειλικρινά πολλοί από αυτούς τους 30+ ετων gamers μου θυμίζουν εμένα όταν πρωτοεπαιξα Alex Kidd πριν 25 χρόνια. Μόνο που είχα ηλικία ενός ψηφίου. Προφανώς και δε μπορώ να μιλήσω για τον συγκεκριμένο χωρίς να τον έχω δει αλλά έχω πατήσει κατά τυχη σε μερικούς streamers στο παρελθόν και κατά κανόνα είναι 0% skills / 100% ψεύτικες αντιδράσεις, σα να αντιγράφει ο ένας τον άλλον. Το παιχνίδι θα το δεις μέσα από ένα review που όντως θέλει ικανότητες για να φτιαχτεί, όχι βλέποντας τα πάντα από την αρχή μέχρι το τέλος μαζί με τις αποτυχημένες προσπάθειες του εκάστοτε παίκτη. Αυτού του είδους οι streamers προέρχονται κυρίως από την competitive σκηνή. Τόσο ο Ninja, όσο και ο Shroud (ακόμη περισσότερο) θεωρούνται από τους καλύτερους FPS παίκτες παγκοσμίως. Ο Ninja έπαιζε σε τουρνουά Halo, ενώ ο Shroud σε διοργανώσεις Counter Strike, σε γνωστές ομάδες και οι δύο.
Tokyo Δημοσ. 19 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2019 Και από τότε που σταμάτησαν να παίζουν τύποι σα τον Νίντζα και επέστρεψαν στο φορτναιτ το Apex είναι στην 5 θέση στο twitch και πηγαίνει προς τα κάτω και κατεβαινει σταθερά γιατί είναι trash.🤷
LIGHT1NG Δημοσ. 19 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2019 2 λεπτά πριν, Retromaniac είπε Δεν έκανε σύγκριση με την Ελλάδα αλλά με το τύπο. Αμάν... Άμα είναι έτσι να τους παίρνει όλους η μπάλα.... Βλέπε ποδοσφαιριστές,Messi, C.Ronaldo,Neymar με τους μισθούς που παίρνουν αγοράζουν την Αφρική 2 φορές.
EuphangeL Δημοσ. 19 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2019 Τα comments σας είναι 1 και 1. Meanwhile στην πραγματική οικονομία εκεί έξω, ο Ninja αράζει στην σπιταρόνα του, όσο εσείς παραγγέλνετε πίτα γύρο 1+1 από το efood 11
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2019 10 λεπτά πριν, Malthador είπε Συμπάσχω. Ποτέ μου δεν κατάλαβα τι το μαγικό έχει το να βλέπεις κάποιον άσχετο να παίζει κάτι. Να κάτσεις να παρακολουθήσεις ένα πρωτάθλημα ξέρω 'γω έχει κάποια αξία, αλλά ένα μέσο άμπαλο δεν βρίσκω λόγο για να τον παρακολουθήσω. Δηλαδή και βιντεάκια snooker ή poker όταν παρακολουθώ, τα βλέπω για να δω τους καλύτερους να παίζουν και να μείνω ενεός από το στυλ τους. Το να βλέπεις ένα βλάκα να παίζει games είναι σαν να βλέπεις έναν random τύπο να βλέπει μια ταινία. Τουλάχιστον ανιαρό. Κατά τ' άλλα μάγκας ο τύπος, αφού κατάφερε να τον πληρώνουν τόσα για το απόλυτο τίποτα. Μαζί σου, δεν μπορώ να καταλάβω γιατί τόση τρέλα με τον PewDiePie για παράδειγμα. Προσπάθησα άπειρες φορές να τον παρακολουθήσω (έλεγα δεν γίνεται, κάτι θα βλέπουν οι άλλοι που δεν το βλέπω εγώ), αλλά μάταια. Από την άλλη–το είπα και πιο πάνω–, τόσο ο Ninja όσο και ο Shroud, έρχονται από την competitive / e-sports σκηνή (ο ένας από το Halo και άλλος από το Counter Strike αντίστοιχα), και θεωρούνται μεταξύ άλλων από τους καλύτερους FPS παίκτες.
LIGHT1NG Δημοσ. 19 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2019 3 λεπτά πριν, Tokyo είπε Και από τότε που σταμάτησαν να παίζουν τύποι σα τον Νίντζα και επέστρεψαν στο φορτναιτ το Apex είναι στην 5 θέση στο twitch και πηγαίνει προς τα κάτω και κατεβαινει σταθερά γιατί είναι trash.🤷 Μια μίμηση του black ops 4 μου θυμίζει το apex ούτε στον κόπο να το δοκιμάσω (περίεργο όμως η ΕΑ+free game μάλλον το τρολλ τους πείραξε τελικά)
insomniakias123 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2019 Τέρμα το διάβασμα,τέρμα τα πανεπιστήμια. Ή μάλλον, όχι τέρμα τα πανεπιστήμια. Το παιδί κυνηγάει να περάσει αριστούχος στο streamιό πανεπιστήμιο Αθηνών 2
Retromaniac Δημοσ. 19 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2019 2 λεπτά πριν, EuphangeL είπε Τα comments σας είναι 1 και 1. Meanwhile στην πραγματική οικονομία εκεί έξω, ο Ninja αράζει στην σπιταρόνα του, όσο εσείς παραγγέλνετε πίτα γύρο 1+1 από το efood Αυτό λέμε.
Moderators Malthador Δημοσ. 19 Μαρτίου 2019 Moderators Δημοσ. 19 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) 8 minutes ago, argipent said: Μαζί σου, δεν μπορώ να καταλάβω γιατί τόση τρέλα με τον PewDiePie για παράδειγμα. Προσπάθησα άπειρες φορές να τον παρακολουθήσω (έλεγα δεν γίνεται, κάτι θα βλέπουν οι άλλοι που δεν το βλέπω εγώ), αλλά μάταια. Από την άλλη–το είπα και πιο πάνω–, τόσο ο Ninja όσο και ο Shroud, έρχονται από την competitive / e-sports σκηνή (ο ένας από το Halo και άλλος από το Counter Strike αντίστοιχα), και θεωρούνται μεταξύ άλλων από τους καλύτερους FPS παίκτες. Το ότι έπαιζε σε τουρνουά Halo δεν σημαίνει τίποτα απολύτως για τα skillz του σε οτιδήποτε άλλο πέραν του Halo. Πόσο δε μάλλον όταν μιλάμε για ένα εντελώς διαφορετικό genre (δεν έχει καμία σχέση ένα BR FPS με ένα πατροπαράδοτο FPS). Σαν να βλέπεις τον Αντετοκούμπο να παίζει μπέιζμπολ ξέρω 'γω. Επεξ/σία 19 Μαρτίου 2019 από Malthador 1
LIGHT1NG Δημοσ. 19 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2019 1 λεπτό πριν, insomniakias123 είπε Τέρμα το διάβασμα,τέρμα τα πανεπιστήμια. Ή μάλλον, όχι τέρμα τα πανεπιστήμια. Το παιδί κυνηγάει να περάσει αριστούχος στο streamιό πανεπιστήμιο Αθηνών Μέχρι που θα φτάσουμε να γεμίσουμε streamers και όσοι δουλεύουν σε κανονικές δουλειές θα τους λένε και μπράβο 🙄
music_lover Δημοσ. 19 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2019 Μετα απο προτροπή φίλου, το κατέβασα, το δοκίμασα, δεν μου αρεσε, το έσβησα. I don't give a damn αν το παίζει ο Samurai, ο Ninja ή ο John Rambo. Για το Apex μιλάω και το κάθε Apex εκεί έξω.
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) 19 λεπτά πριν, LIGHT1NG είπε Μια μίμηση του black ops 4 μου θυμίζει το apex ούτε στον κόπο να το δοκιμάσω (περίεργο όμως η ΕΑ+free game μάλλον το τρολλ τους πείραξε τελικά) Αν σου αρέσουν τα Battle Royal δοκίμασε το. Έχει πολλά νέα πράγματα, και το ότι αποτελεί το μόνο Hero BR στην αγορά το κάνει ξεχωριστό. Δεν θα μπω σε mode αντιπαράθεσης, γιατί κυριολεκτικά όλα είναι θέμα γούστου–ακόμη παίζω PUBG σκέψου. Απλά ήθελα να πω στο σχόλιο σου πως το Blackout του Black Ops θα ήθελε πολύ να είχε εκμεταλλευτεί τους χαρακτήρες που έχει προσθέτοντας τους abilities (αλλά δεν το είχε σκεφτεί / δεν τους βγήκε / κάτι άλλο). Υπάρχει λόγος πάντως που θεωρούνται τόσο το Apex όσο φυσικά και το Titanfall τα παιχνίδια με την πιο απολαυστική αίσθηση shooting. Επίσης, αν και η EA θεωρείται από τις πιο μισητές εταιρίες παγκοσμίως, δύσκολο φεύγει η ρετσινιά απ' ότι φαίνεται, αφού παρά τις θετικές κινήσεις που έχει κάνει με τους τελευταίους της τίτλους, ακόμη μας μένει το αντίκτυπο όλων των προηγούμενων: 1. Όλα τα Expansion / DLC / Content Updates του Battlefield V είναι δωρεάν για να μην τμηματοποιήσει το κοινό της. 2. Παρά τα προβλήματα του Anthem, όλα τα αντικείμενα που προσφέρει διαμέσου του in-game store είναι ΜΟΝΟ cosmetics. 3. Το Apex όχι μόνο είναι δωρεάν (σε αντίθεση για παράδειγμα με το PUGB και το Blackout), αλλά όλα τα αντικείμενα του (τα οποία φυσικά και είναι μόνο cosmetics) ξεκλειδώνονται παίζοντας το παιχνίδι. Επεξ/σία 19 Μαρτίου 2019 από argipent
Προτεινόμενες αναρτήσεις