Προς το περιεχόμενο

Χαλασμένος εξωτερικός σκληρός δίσκος – Ανάκτηση αρχείων

Diandrio

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Έχω έναν εξωτερικό δίσκο που ξαφνικά δεν λειτουργεί. Συγκεκριμένα, κάνει τη διαδικασία να ξεκινήσει, προσπαθεί να τον διαβάσει, αλλά δεν τα καταφέρνει. Προφανώς, το μόνο που με ενδιαφέρει είναι να πάρω τα αρχεία μου που έχω σε αυτόν. Γνωρίζει κάποιος τι μπορώ να κάνω;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

βάλε τον σε κάποιο άλλο υπολογιστή και δες. αν πάλι δε λειτουργεί θα σου έλεγα να βγάλεις το σκληρό από μέσα και να τον συνδέσεις ως εσωτερικό στον υπολογιστή. Προσοχή , αν σου ζητήσει φορμάτ μην το κάνεις αλλιώς θα χάσεις τα αρχεία σου.

2 ώρες πριν, gdriver είπε

βάλε τον σε κάποιο άλλο υπολογιστή και δες. αν πάλι δε λειτουργεί θα σου έλεγα να βγάλεις το σκληρό από μέσα και να τον συνδέσεις ως εσωτερικό στον υπολογιστή. Προσοχή , αν σου ζητήσει φορμάτ μην το κάνεις αλλιώς θα χάσεις τα αρχεία σου. 

Τον έχω βάλει σε άλλους υπολογιστές και ως εξωτερικό και ως εσωτερικό, αλλά δεν διαβάζει τίποτα και σταματάει. Κάνει τη διαδικασία η βελόνα μερικές φορές να διαβάσει, δεν τα καταφέρνει και σταματάει!

Αιωνία του η μνήμη!

(Αν είσαι τυχερός, μπορεί με τις αλλεπάλληλες προσπάθειες να λειτουργήσει κάποια στιγμή και να σώσεις κάποια αρχεία. Ή να μην εφαρμόζει η κεφαλή του σωστά, οπότε αν το πιέσεις λίγο από πάνω να εφαρμόσει. Αλλιώς υπάρχουν ειδικές εταιρίες που αντλούν τα δεδομένα σου, αλλά είναι ακριβές. Να θυμάσαι ότι ο Χριστός Σώζει (σε δεύτερο σκληρό αυτά που χρειάζεται)

9 ώρες πριν, Diandrio είπε

Έχω έναν εξωτερικό δίσκο που ξαφνικά δεν λειτουργεί. Συγκεκριμένα, κάνει τη διαδικασία να ξεκινήσει, προσπαθεί να τον διαβάσει, αλλά δεν τα καταφέρνει. Προφανώς, το μόνο που με ενδιαφέρει είναι να πάρω τα αρχεία μου που έχω σε αυτόν. Γνωρίζει κάποιος τι μπορώ να κάνω;

Αυτό που έχει γίνει κατά πάσα πιθανότητα είναι ότι δεν έχουν "παρκάρει σωστά" οι κεφαλές του δίσκου. (μάλλον κόπηκε η τροφοδοσία του απότομα). Για να γίνει ανάκτηση των αρχείων θα πρέπει να ανοιχτεί σε ειδικό χώρο ο δίσκος, να τοποθετηθούν σωστά οι κεφαλές στο σημείο που πρέπει και να κλείσει. Δεν συνιστώ να το κάνεις αν δεν έχει γνώση.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...