heros Δημοσ. 19 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) Λοιπον παιδια αναβαθμισα με τα χίλια μύρια προβλήματα μια αρχικα ISDN/VDSL50 γραμμή στην WIND σε VOIP VDSL50 ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΈΠΑΙΖΕ ΤΟ ISDN στην πρώτη γραμμη.... Σε αυτή την γραμμή βάζοντας πάνω ένα ASUS 56u router μου βγάζει σύνδεση vectoring (attainable 140000/50000 το ΚΑΦΑΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΑΠΌ ΤΗΝ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑ!!!). Χαρούμενος μπαίνω στο site της WIND για διαθεσιμοτητα ... πατάω το τηλέφωνο μου ....και μου βγάζει ότι το μονο διαθεσιμο για νένα ειναι ....ADSL24!!!!!!!!!!!!!! KAI ΝΑΙ εγώ έχω ήδη 50/5 VDSL!!!!!!! Περνάω από το τοπικό κατάστημα της WIND και εκει μου λένε ότι βάσει του βρόγχου μπορώ να έχω μόνο 50/5... Η συνέχεια τώρα.. στον κάτω όροφο μένει ο πατέρας μου με σύνδεση cosmote.. Για τον αριθμό του που είναι συνδρομητής της cosmote.... του δίνει max μεχρι 200Mbps!!!! Πήρα και τηλέφωνο και το επιβεβαίωσα.. μου είπαν να περάσω από το τοπικό κατάστημα για αίτηση!!!! Αυτό ρε παιδιά πώς γίνεται? Είναι 100% εξακριβωμένο ότι πέρνουμε από το ίδιο ΚΑΦΑΟ πού άλλωστε είναι απέναντι από την (μικρή) πολυκατοικία μας! Είναι δυνατόν η WIND να μην έχει 100/10 και η COSMOTE να έχει 100/10 (και δεν μιλάω για fiber 200 που μπορεί να είναι διαφορετική σύνδεση)? Επεξ/σία 19 Μαρτίου 2019 από heros
alkis13 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2019 Μπορει να μην ηθελε να παρει χοντρικη τετοια πακετα; Ισως η μονη λογικη εξηγηση. 1
rofl Δημοσ. 19 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) ναι αν θυμαμαι καλα το 100αρι βγαινει πολυ παραπανω χονδρικη. η απλα η wind δεν δινει σωστα διαθεσιμοτητα. ισωςμπορεις να τους πεις οτι θες 100αρι και οτι ειναι διαθεσιμο στην πολυκατοικια, και να το προωθησουν με δικη σου ομως ευθυνη. Επεξ/σία 19 Μαρτίου 2019 από rofl
heros Δημοσ. 19 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 19 Μαρτίου 2019 Οπως ειπα..ΠΗΓΑ ΤΟΥΣ ΡΩΤΗΣΑ...μου ειπαν ειφαν τον βρογχο...ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΝ.....ΑΝ ψαξεις στο site της wind με βαση την διευθυνση...ΔΙΝΕΙ ΟΤΙ ΚΑΙ Η COSMOTE...MEXRI KAI 200 fiber!!!!! Τρελλά πράγματα
Panagiotis!! Δημοσ. 22 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2019 Βάλε έναν καλό αναμεταδότη και έχεις ίντερνετ από τον πατέρα σου δεν χρειάζεται να πληρώνεις τα διπλά 😜
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα