Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Επειδή βλέπω πως δυσκολεύεσαι λίγο με τα links κάτσε να βοηθήσω. 

Εδώ είναι το Fiesta που προτείνεις:

https://www.euroncap.com/en/ratings-rewards/latest-safety-ratings/en/results/ford/fiesta/15566

Εδώ είναι το τεστ του Grande Punto με τα δεδομένα της εποχής του:

https://www.euroncap.com/en/results/fiat/grande-punto/15665

Το Punto λοιπόν με την αστεία παθητική ασφάλεια έχει καλύτερη βαθμολογία από το Fiesta. 

Τώρα τι σχέση έχει το Punto GT που στην εποχή του ακόμα και η C class είχε 2 αστέρια, όσα και το GT δηλαδή, δεν ξέρω. 

19 minutes ago, Walter O'Dim said:

Δυστυχώς φίλε μου ακόμα και με ενα αυτοκινητο που σταματησε να κυκλοφορει το 2008 το κουβαδακι punto τα παει χειρότερα....ενω το ίδιο μεχρι και το 2017 κυκλοφορουσε....Anyway, μπορω να κρινω και σαν οδηγος ομως ....μιας που εχουν περασει και τα 2 απο τα χερια και πολλά ακομα αλλα αυτοκινητα....Το punto ειναι απλά άθλιο....και μετά το πρωτης γενιας punto GT εχασε και οποιο αλλο ενδιαφερον είχε για μενα!!!..Με τίποτα οικογενεια εκει μεσα

• Απαντ. 32
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, NickTG είπε

Επειδή βλέπω πως δυσκολεύεσαι λίγο με τα links κάτσε να βοηθήσω. 

Εδώ είναι το Fiesta που προτείνεις:

https://www.euroncap.com/en/ratings-rewards/latest-safety-ratings/en/results/ford/fiesta/15566

Εδώ είναι το τεστ του Grande Punto με τα δεδομένα της εποχής του:

https://www.euroncap.com/en/results/fiat/grande-punto/15665

Το Punto λοιπόν με την αστεία παθητική ασφάλεια έχει καλύτερη βαθμολογία από το Fiesta. 

Τώρα τι σχέση έχει το Punto GT που στην εποχή του ακόμα και η C class είχε 2 αστέρια, όσα και το GT δηλαδή, δεν ξέρω. 

Συγκρινεις λιγο πολυ 2 αυτοκινητα που το ενα κυκλοφορουσε ως το 2017 και το αλλο ως το 2008....not fair at all buddy....νομιζω το προβλημα οτι στα 4κ μαλλον θα παρει κατι αντιστοιχο σε αστερια/ποσοστα...αν και ισως κατι σε polo να σκοραρε καλυτερα το 08 απο το punto του 17... για γελια η φαση! Προσωπικα λοιπον οντας κατοχος προ δεκαετιας του fiesta και προ 5 ετιας του punto... Μακρια απο το punto.... oσο πιο μακρια γινεται.... αυτα! Και μια παραινεση, αν εχεις την οποια θετικη προκαταληψη προς το punto...ειτε εισαι ησουν or whatever οδηγος/κατοχος του δε χρειαζεται να παρεις στον λαιμο σου κοσμακι...

επειδη λοιπον η κουβεντα ξεκινησε απο το αν ειναι καλο το punto και κατεληξε αν αυτο που του προτεινω εγω ειναι καλο η οχι ανεξαρτητα απο το αν ειναι δεν παυει το punto να ειναι ενας επικυνδινος κουβας με ροδες.... αυτα

Δημοσ.
24 minutes ago, Walter O'Dim said:

Συγκρινεις λιγο πολυ 2 αυτοκινητα που το ενα κυκλοφορουσε ως το 2017 και το αλλο ως το 2008....not fair at all buddy....νομιζω το προβλημα οτι στα 4κ μαλλον θα παρει κατι αντιστοιχο σε αστερια/ποσοστα...αν και ισως κατι σε polo να σκοραρε καλυτερα το 08 απο το punto του 17... για γελια η φαση! Προσωπικα λοιπον οντας κατοχος προ δεκαετιας του fiesta και προ 5 ετιας του punto... Μακρια απο το punto.... oσο πιο μακρια γινεται.... αυτα! Και μια παραινεση, αν εχεις την οποια θετικη προκαταληψη προς το punto...ειτε εισαι ησουν or whatever οδηγος/κατοχος του δε χρειαζεται να παρεις στον λαιμο σου κοσμακι...

επειδη λοιπον η κουβεντα ξεκινησε απο το αν ειναι καλο το punto και κατεληξε αν αυτο που του προτεινω εγω ειναι καλο η οχι ανεξαρτητα απο το αν ειναι δεν παυει το punto να ειναι ενας επικυνδινος κουβας με ροδες.... αυτα

Αν έψαχνε να το πάρει τώρα καινούριο θα είχε νόημα η σύγκριση με τα τωρινά standards. 

Από τη στιγμή που μιλάμε για μεταχειρισμένα προφανώς η σύγκριση θα γίνει με αυτά που μπορεί να αγοράσει. 

Άρα μας λες για την αστεία παθητική ασφάλεια του Punto ενώ παράλληλα προτείνεις κάποιο με χειρότερη. Μάλλον άλλος θέλει να πάρει κόσμο στο λαιμό του. 

Εν τω μεταξύ εγώ δεν πρότεινα τίποτα. 

Επίσης όχι, το Polo που έβγαινε το 2008 ήταν χειρότερο από το Grande Punto σε παθητική ασφάλεια. Τα τεστ είναι εκεί που βρήκες και για το Punto. Δεν χρειάζεται να νομίζεις. Μπορείς να ψάξεις. 

Από εκεί και πέρα όχι, δεν είναι επικίνδυνο ούτε είναι πιο κουβάς από τα περισσότερα στην κατηγορία του. 

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...