ScratchMan Δημοσ. 18 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2019 Καλησπέρα, ψάχνω για μεταχειρισμένο αυτοκίνητο, έως 3500-4000€, 1200-1400cc, κατά προτίμηση με 5 πόρτες και βενζίνη και ετος 2008-09 και πάνω αν υπάρχει κανένα. Το αυτοκίνητο το θέλω για 2-3 χρόνια και μετά να το σπρώξω στην οικογένεια και να αγοράσω άλλο. Βλέπω αρκετά Fiat Grande Punto ή Evo στην καινούρια έκδοση σε αυτά τα λεφτά πάνω κάτω. Τι γνώμες έχετε; Βγάζουν πολλά προβλήματα; Από κατανάλωση πώς πάνε; Θα κάνω κάθε μέρα γύρω στα 70χλμ τουλάχιστον μόνο για την δουλειά μου. Κάποιο άλλο αυτοκίνητο ίσως; Σας ευχαριστώ
christopher0016 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) Peugeot 207 ford fiesta fiat panda kia ceed Hyundai i10 reunalt clio twingo Skoda fabia Citroen c2 Επεξ/σία 19 Μαρτίου 2019 από christopher0016
alkis13 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2019 1 ώρα πριν, ScratchMan είπε βενζίνη Θα κάνω κάθε μέρα γύρω στα 70χλμ τουλάχιστον μόνο για την δουλειά μου. Θες diesel αυτοκινητο. Spoiler Τα πρωτα χρηματα που θα γλιτωσεις απο την διαφορα βενζινης-diesel να τα δωσεις σε μια καλη 4αδα (πχ KYB) αμορτισερ. Και θα το εχεις πολλα πολλα χρονια. Δεν υπαρχει περιπτωση στη δεκαετια και με πολλα χλμ να ειναι ενταξει τα αμορτισερ, οποτε σε οποιο αμαξι παρεις, να το εχεις υποψιν. 1
terry308 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2019 Αν είσαι Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Βόλο Λάρισα δες για αυτοκίνητο με φυσικό αέριο
yannis27gr Δημοσ. 19 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2019 Ως κάτοχος Hyundai i10 1.2 από το 2008 που το οδηγάει κυρίως η γυναίκα μου, σε βεβαιώνω ότι είναι σκυλιά (ελάχιστες βλάβες), έχουν αρκετό χώρο (για μικρό αμάξι), πολύ οικονομικά (εγώ το μετέτρεψα σε υγραέριο και κάνω 500χλμ με 28€), κι αρκετό γκάζι (για την κατηγορία του φυσικά).
ScratchMan Δημοσ. 19 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 19 Μαρτίου 2019 17 ώρες πριν, christopher0016 είπε Peugeot 207 ford fiesta fiat panda kia ceed Hyundai i10 reunalt clio twingo Skoda fabia Citroen c2 Είναι δοκιμασμένα αυτοκίνητα αυτά ή από γνωστούς σου; 17 ώρες πριν, alkis13 είπε Θες diesel αυτοκινητο. Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου Τα πρωτα χρηματα που θα γλιτωσεις απο την διαφορα βενζινης-diesel να τα δωσεις σε μια καλη 4αδα (πχ KYB) αμορτισερ. Και θα το εχεις πολλα πολλα χρονια. Δεν υπαρχει περιπτωση στη δεκαετια και με πολλα χλμ να ειναι ενταξει τα αμορτισερ, οποτε σε οποιο αμαξι παρεις, να το εχεις υποψιν. Ναι αλλά δεν θα έχει θέμα ίσως με τα μπεκ μετά από 10 χρόνια ειδικά αν δεν καθαρίστηκαν καλά; (Έτσι μου είχαν πει κάποτε, πώς πρέπει να καθαρίζεις τα μπεκ στα diesel για να μην αποκτήσεις πρόβλημα) 6 ώρες πριν, terry308 είπε Αν είσαι Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Βόλο Λάρισα δες για αυτοκίνητο με φυσικό αέριο Θα το κοιτάξω απλά πόσο σίγουρο μπορεί να είναι αυτό για μεταχειρισμένο αυτοκίνητο; (Αθήνα βρίσκομαι) 1 ώρα πριν, yannis27gr είπε Ως κάτοχος Hyundai i10 1.2 από το 2008 που το οδηγάει κυρίως η γυναίκα μου, σε βεβαιώνω ότι είναι σκυλιά (ελάχιστες βλάβες), έχουν αρκετό χώρο (για μικρό αμάξι), πολύ οικονομικά (εγώ το μετέτρεψα σε υγραέριο και κάνω 500χλμ με 28€), κι αρκετό γκάζι (για την κατηγορία του φυσικά). Τώρα έχω Atos άρα το i10 😂
paylidis Δημοσ. 19 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2019 Για εμένα δες αν μπορείς να πας στο φιέστα που βγήκε 09-10 πολύ τίμιο αυτοκίνητο
christopher0016 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) 31 λεπτά πριν, ScratchMan είπε Είναι δοκιμασμένα αυτοκίνητα αυτά ή από γνωστούς σου; Ναι αλλά δεν θα έχει θέμα ίσως με τα μπεκ μετά από 10 χρόνια ειδικά αν δεν καθαρίστηκαν καλά; (Έτσι μου είχαν πει κάποτε, πώς πρέπει να καθαρίζεις τα μπεκ στα diesel για να μην αποκτήσεις πρόβλημα) Θα το κοιτάξω απλά πόσο σίγουρο μπορεί να είναι αυτό για μεταχειρισμένο αυτοκίνητο; (Αθήνα βρίσκομαι) Τώρα έχω Atos άρα το i10 😂 Από το ατος που έχεις τώρα όλα όσα σου ανέφερα είναι 300 φορές καλύτερα. Απλά σου λέω σε αυτά τα λεφτά τι θα έπαιρνα .. δοκιμασμένα δεν είναι δεν έχω μάντρα με αυτοκίνητά για να τα έχω δοκιμασμένα.. κάποια που ανέφερα τα έχουνε γνωστοί μου. όσο για το πουντο δεν θα το έπαιρνα σίγουρα. 7 ώρες πριν, terry308 είπε Αν είσαι Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Βόλο Λάρισα δες για αυτοκίνητο με φυσικό αέριο Με 4 χιλιάρικα που να το βρει ; Επεξ/σία 19 Μαρτίου 2019 από christopher0016
ScratchMan Δημοσ. 19 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 19 Μαρτίου 2019 11 λεπτά πριν, paylidis είπε Για εμένα δες αν μπορείς να πας στο φιέστα που βγήκε 09-10 πολύ τίμιο αυτοκίνητο Ξεπερνάνε τα 4000 αυτά, βέβαια ίσως με παζάρι πέσουν κάπου εκεί κοντά. Ωραία αυτοκίνητα μου φάνηκαν. 1
gia_nnis Δημοσ. 19 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2019 1 ώρα πριν, ScratchMan είπε Τώρα έχω Atos άρα το i10 😂 Σαν χωρους το λες ή σαν επιδοσεις?
yannis27gr Δημοσ. 19 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2019 Καμία σχέση το Ατος με το i10. Έχει ο πατέρας μου Ατος. Εντελώς άλλο αμάξι (πολύ πιο πίσω ποιοτικά από το i10).
terry308 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2019 3 ώρες πριν, christopher0016 είπε Με 4 χιλιάρικα που να το βρει ; https://www.car.gr/classifieds/cars/?sort=pra&condition=Καινούριο&condition=Μεταχειρισμένο&make=124&make=124&offer_type=sale&fuel_type=11&fs=1 3 ώρες πριν, ScratchMan είπε Θα το κοιτάξω απλά πόσο σίγουρο μπορεί να είναι αυτό για μεταχειρισμένο αυτοκίνητο; (Αθήνα βρίσκομαι) Όσο οποιοδήποτε μεταχειρισμένο , τα fiat βγαίναν εργοστασιακά με cng χρόνια τώρα , τα περισσότερα από αυτά είναι απο Ιταλία κυρίως 1
tornado Δημοσ. 19 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2019 27 λεπτά πριν, terry308 είπε https://www.car.gr/classifieds/cars/?sort=pra&condition=Καινούριο&condition=Μεταχειρισμένο&make=124&make=124&offer_type=sale&fuel_type=11&fs=1 Όσο οποιοδήποτε μεταχειρισμένο , τα fiat βγαίναν εργοστασιακά με cng χρόνια τώρα , τα περισσότερα από αυτά είναι απο Ιταλία κυρίως εγω παντως φιατ (η γενικα ιταλικο αυτοκινητο) δεν θα επαιρνα ακομα και χαρισμα να μου το δωσουν. Για να μην σου πω οτι μπαινω μεσα με το ζορι.... Ισως εξαιρειται η τοπ κλάς τυπου αλφα ρομεο αλλα αυτα ειναι αλλο επιπεδο.
ProponitisTouKanape Δημοσ. 19 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2019 1 ώρα πριν, terry308 είπε https://www.car.gr/classifieds/cars/?sort=pra&condition=Καινούριο&condition=Μεταχειρισμένο&make=124&make=124&offer_type=sale&fuel_type=11&fs=1 Όσο οποιοδήποτε μεταχειρισμένο , τα fiat βγαίναν εργοστασιακά με cng χρόνια τώρα , τα περισσότερα από αυτά είναι απο Ιταλία κυρίως Τα αυτοκίνητα που ειναι στο μπατζετ του έχουν στην πλειοψηφια τους χιλιομετρα ταξι. Κι εισαγομενα κιολας, μπορει να ξεπερνανε και ταξί. Σε καποιες περιπτωσεις κι αναλογα τις αναγκες, μαζι σου πως το αυτοκινητο με CNG αξιζει. Αλλα ρε φιλε χωρις πλακα, καποιος να ρωτησει για να αγορασει supercar, Ibiza με CNG θα του προτεινεις
christopher0016 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) 23 λεπτά πριν, ProponitisTouKanape είπε Τα αυτοκίνητα που ειναι στο μπατζετ του έχουν στην πλειοψηφια τους χιλιομετρα ταξι. Κι εισαγομενα κιολας, μπορει να ξεπερνανε και ταξί. Ναι ταξί 2-3 ετιας Επεξ/σία 20 Μαρτίου 2019 από christopher0016
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα