Rockjos21 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2019 Καλησπερα παιδια εχω ενα Dell Latitude E5430 και θελω να αναβαθμισω την μνημη RAM απο 4 GB σε 8GB . Laptop : Τεχνικα στοιχεια Η ερωτηση μου ειναι , πρεπει να αφαιρεσω την υπαρχουσα μνημη και να βαλω μια 8GB ή μπορω να βαλω 2x4GB dual channel? Απο οτι διαβαζω η μητρικη δεν υποστηριζει dual channel , επομενως μπορω να βαλω αλλη μια 4 GB στην αλλη θυρα ή πρεπει να αγορασω μια 8GB . Επισης τι πρεπει να κοιταξω για να ψαξω και να αγορασω μια συμβατη ; Μπορειτε να μου προτεινετε εσεις ; Ευχαριστω πολυ !
alkis13 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2019 Αλλο το dual channel, αλλο το αν θα διαβαζει 2*4=8gb. Μπορει να διαβαζει 8gb και να μην ειναι dual channel. Επισης εχει απαντηθει νομιζω εδω.
Rockjos21 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 19 Μαρτίου 2019 14 ώρες πριν, alkis13 είπε Αλλο το dual channel, αλλο το αν θα διαβαζει 2*4=8gb. Μπορει να διαβαζει 8gb και να μην ειναι dual channel. Επισης εχει απαντηθει νομιζω εδω. Αρα μπορω να βαλω εγω dual channel ? Επισης θα ηταν καλυτερο να βαλω 2 dual channel memories ή 2 χωρις dual channel ?
Alexandros_D Δημοσ. 19 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2019 Σύμφωνα με την Dell https://www.dell.com/support/article/gr/el/grdhs1/sln152134/dell-latitude-memory-compatibility-guide?lang=en η μέγιστη μνήμη για το laptop σου είναι στα 8GB. Είτε βάλεις ένα Stick των 8BG, είτε 2 Stick των 4GB, θα δουλέψουν. Τώρα αν τα 2 Stick των 4GB θα λειτουργούν σε Dual Channel, αυτό είναι άλλο θέμα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα