Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια εχω ενα Dell Latitude E5430 και θελω να αναβαθμισω την μνημη RAM απο 4 GB σε 8GB .
Laptop Τεχνικα στοιχεια

Η ερωτηση μου ειναι , πρεπει να αφαιρεσω την υπαρχουσα μνημη και να βαλω μια 8GB ή μπορω να βαλω 2x4GB dual channel?
Απο οτι διαβαζω η μητρικη δεν υποστηριζει dual channel , επομενως μπορω να βαλω αλλη μια 4 GB στην αλλη θυρα ή πρεπει να αγορασω μια 8GB . 
Επισης τι πρεπει να κοιταξω για να ψαξω και να αγορασω μια συμβατη ; Μπορειτε να μου προτεινετε εσεις ;
Ευχαριστω πολυ !

Δημοσ.

Αλλο το dual channel, αλλο το αν θα διαβαζει 2*4=8gb. Μπορει να διαβαζει 8gb και να μην ειναι dual channel.

Επισης εχει απαντηθει νομιζω εδω.

Δημοσ.
14 ώρες πριν, alkis13 είπε

Αλλο το dual channel, αλλο το αν θα διαβαζει 2*4=8gb. Μπορει να διαβαζει 8gb και να μην ειναι dual channel.

Επισης εχει απαντηθει νομιζω εδω.

Αρα μπορω να βαλω εγω dual channel ? Επισης θα ηταν καλυτερο να βαλω 2 dual channel memories ή 2 χωρις dual channel ?

Δημοσ.

Σύμφωνα με την Dell https://www.dell.com/support/article/gr/el/grdhs1/sln152134/dell-latitude-memory-compatibility-guide?lang=en η μέγιστη μνήμη για το laptop σου είναι στα 8GB.

Είτε βάλεις ένα Stick των 8BG, είτε 2 Stick των 4GB, θα δουλέψουν. Τώρα αν τα 2 Stick των 4GB θα λειτουργούν σε Dual Channel, αυτό είναι άλλο θέμα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...