ManFromEarth Δημοσ. 19 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2019 2 ώρες πριν, spyroskonst είπε WTF??? Αν έβλεπα κάτι τέτοιο θα έμπαινε blacklist το ξενοδοχείο/επιχείρηση. Πολύ πιο πρακτικό το βρίσκω να βάλεις κάρτα/κλειδί που λειτουργεί να ανοίγει η πόρτα, και ειδική υποδοχή στο δωμάτιο που μόλις την βάζεις παρέχει ρεύμα. + απειρο. αν ειναι δυνατον να διαβαζουμε το 2019 οτι το a/c πρεπει να χρεωνεται εξτρα εν μεσω καλοκαιριου σε ενικοιαζομενα. εχουμε και βαρια βιομηχανια τον τουρισμο, τρομαρα μας. στο θεμα @OP, αν σκοπευεις να τα δουλεψεις και φετος, νομιζω οτι εχεις αργησει λιγο, θα πρεπει να τρεξεις.
shikabalas Δημοσ. 19 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 19 Μαρτίου 2019 Σας ευχαριστω ολους για τις απαντησεις, γραφτηκαν καποιες πολυ καλες ιδεες! Για το a/c θα διαφωνησω και εγω, βαζω τον εαυτο μου στη θεση του πελατη και ξερω οτι θα ξινιζα σε τετοια περιπτωση.. Για φετος ετσι και αλλιως ειπαμε οτι θα ειναι δοκιμαστικη χρονια, να δουμε τι δουλευει και τι οχι, οποτε δεν μας καιει τοσο να ειμαστε γεματοι απο Ιουνιο.
overpower Δημοσ. 19 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, spyroskonst είπε WTF??? Αν έβλεπα κάτι τέτοιο θα έμπαινε blacklist το ξενοδοχείο/επιχείρηση. Πολύ πιο πρακτικό το βρίσκω να βάλεις κάρτα/κλειδί που λειτουργεί να ανοίγει η πόρτα, και ειδική υποδοχή στο δωμάτιο που μόλις την βάζεις παρέχει ρεύμα. 3 ώρες πριν, Finn είπε Να συμφωνήσω κι εγώ με τον spyroskonst ότι το να χρεώνεις το Α/C και το ίντερνετ παραπέμπει σε άλλες εποχές. Μπορείς να προσθέσεις σιωπηρά το κόστος αυτών των υπηρεσιών στην τιμή του δωματίου. Ένας που θα πληρώσει λίγο παραπάνω, αν μείνει ευχαριστημένος από τη διαμονή του θα καταπιεί πιο εύκολα το γεγονός οτι πλήρωσε σχετικά ακριβά. Για το κομμάτι του ίντερνετ που ρώτησες. Αν τα διαμερίσματα είναι αρκετά μεγάλα τότε θα ήταν καλύτερη λύση ένα AP σε κάθε διαμέρισμα. Έχω βάλει σε πελάτες μου τα airCube της ubiquiti με κόστος 35 ευρώ το ένα. Αφού φτιάχνεις τώρα τους χώρους μίλα με τον ηλεκτρολόγο να περάσει και καλώδιο δικτύου. Για ρούτερ προτείνω το ubiquiti er-x το οποίο κοστίζει γύρω στα 60. Το εχω βάλει σε καταλλύματα με 20-30 δωμάτια και δε κάνει κιχ αν συνοδεύεται απο αντίστοιχο αριθμό access points. Αν έχεις κουζίνες βάλε κεραμική εστία domino. Κοστίζει 3πλασια σε σχέση με τα παραδοσιακά τραγικά μάτια αλλά κανεις απόσβεση μιας και καίει λιγότερο. Επειδή δουλεύουμε τα δωμάτια με Βαλκάνιους, το yolαρουν άσχημα το a/c. Μια χαρά δουλεύει σε εμάς αυτή η πρακτική Επίσης, ετοιμάσου για τρελό καθαρισμό όταν θα φεύγουν από το δωμάτιο οι συγκεκριμένοι. Επεξ/σία 19 Μαρτίου 2019 από overpower
Finn Δημοσ. 19 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2019 Γι αυτό είπα θέτεις κάποια ground rules. Γιατί οι συγκεκριμένοι νομίζουν οτι με 40-50-60 τη βραδιά μπορούν και να το γκρεμίσουν αν θέλουν. Συνήθες φαινόμενο να μεταφέρουν κρεβάτια και τραπεζοκαθίσματα όπου τους βολευει, ακόμη και στον κήπο. Η χρεώση του AC παρακάμπετεται έυκολα με κινητό που έχει IR transmitter οπότε η λύση με κάρτα είναι μονόδρομος.' Φέτος βέβαια θα ειναι ακρετά λιγότεροι οι βαλκάνιοι μιας και η Τουρκία είναι τσάμπα γι αυτούς ή έστω για τα ίδια χρήματα πάνε σε χοτέλ.
spyroskonst Δημοσ. 19 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2019 4 λεπτά πριν, overpower είπε Επειδή δουλεύουμε τα δωμάτια με Βαλκάνιους, το yolαρουν άσχημα το a/c. Μια χαρά δουλεύει σε εμάς αυτή η πρακτική Πραγματικά δεν σε κατηγορώ, γιατί θα έχεις μαρτυρήσει. Tο καλύτερο όμως και πιο πρακτικό που έχω δει είναι η κάρτα/κλειδί, που χωρίς αυτήν δεν έχει ρεύμα στο δωματίο. Ε, τι στο καλό, όλοι μέρα βιδωμένοι μέσα θα είναι με τα παράθυρα ανοιχτά & το ac?
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) Και προσοχή πολύ στις κλοπές,μέχρι και τα πόμολα απο τις πόρτες κλέβουν. Και όπως ειπες αφού δεν έχεις εμπειρία στο τομέα αυτό, δες τη φετινή χρονιά καθαρά για εμπειρια,και ετοιμάσου για την επομενη. Επεξ/σία 19 Μαρτίου 2019 από jmmys
shikabalas Δημοσ. 28 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 28 Μαρτίου 2019 https://learndigital.withgoogle.com/greektourism Με αυτο εχει ασχοληθει κανεις?
kage Δημοσ. 28 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) Βαλε 3d κατοψη σε airbnb homeaway booking 《1.Ποιο πρόγραμμα χρησιμοποιείται για συγχρονισμό ημερολογιου ωστε να αποφυγεις διπλοκρατηση ή να μην ανοιγεις 3 σιτε ολη την ωρα.. βρηκα guesty και syncbnb κατι αλλο παιζει? αν και νομιζω τα ημερολογια μπορεις να τα κανεις share κ στα 3 site 2. Καποια δοκιμασμενη υπηρεσια που να σου φερνουν πετσετες/σεντονια》 3 μαγνητικες επαφες για air condition 4. Λυση για Ζεστο νερο π.χ. αντλια θερμοτητητας+ηλιακο+znx,ταχυθερμαντηρες... 5.τζακουζι? 6.τ.μ. και ποσο luxury μπορει να ειναι εξωτερικα και εσωτερικα...μετα αυτα καθοριζουν τις τιμες και target group 7. Επαγγελματικο αφμ (νομιζω μεχρι 2 δεν θες επαγγελματικο αφμ)κ κοστος ανα ετος....αφου βγαλεις παγια εξοδα κρατησεων , εφοριας βλεπεις αν εχει νοημα το νομιμο σκηνικο:p Επεξ/σία 28 Μαρτίου 2019 από kage
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα