Alex-V Δημοσ. 18 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2019 Φιλος αγορασε απο εμπιστο φιλο ενα ps4. Συμφωνα με τα λεγομενα του, το εκανε λεει φορματ, εβαλε να κατεβαινει ενα pro που το ειχανε δωρεαν. Ηθελε λεει 4 ωρες να κατεβει και για να μην περιμενει αλλαξε καναλι στην τηλεοραση και με το που ξαναπαταει για να γυρισει στο ps4, το ps4 ηταν ηδη σβησμενο. Παταει λεει να ανοιξει κ αναβοσβηνει ενα μπλε λαμπακι. Τι να εγινε?
jerry banana Δημοσ. 18 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2019 48 λεπτά πριν, Alex-V είπε Φιλος αγορασε απο εμπιστο φιλο ενα ps4. Συμφωνα με τα λεγομενα του, το εκανε λεει φορματ, εβαλε να κατεβαινει ενα pro που το ειχανε δωρεαν. Ηθελε λεει 4 ωρες να κατεβει και για να μην περιμενει αλλαξε καναλι στην τηλεοραση και με το που ξαναπαταει για να γυρισει στο ps4, το ps4 ηταν ηδη σβησμενο. Παταει λεει να ανοιξει κ αναβοσβηνει ενα μπλε λαμπακι. Τι να εγινε? δεν θέλω να φανώ αγενής και πονηρός αλλα στην εποχή μας ειδικα στην Ελλαδα ,η συζητηση και η απαντηση στην ιδια σου την ερωτηση τελειωνει εδω "Συμφωνα με τα λεγομενα του" .Αυτος μπορει να ηθελε να το σπρωξει με κανα προβλημα ή οτιδηποτε.Αλλα περα απο τη σκεψη μου, για να προσπαθησω να βοηθησω θα χρειαστω περισσοτερα,όπως λαμπακι εννοεις αναβοσβηνει στη κονσολα?Επισης δοκιμασε ο φιλος σου να δοκιμασει τη κονσολα σε αλλη τηλεοραση?Ειναι συνδεδεμενη η κονσολα με hdmi?Οταν την ανοιγει κανει κανενα περιεργο θορυβο?Ειναι ζεστη οταν την ανοιγει?
Alex-V Δημοσ. 18 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 18 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) 22 λεπτά πριν, jerry banana είπε δεν θέλω να φανώ αγενής και πονηρός αλλα στην εποχή μας ειδικα στην Ελλαδα ,η συζητηση και η απαντηση στην ιδια σου την ερωτηση τελειωνει εδω "Συμφωνα με τα λεγομενα του" .Αυτος μπορει να ηθελε να το σπρωξει με κανα προβλημα ή οτιδηποτε.Αλλα περα απο τη σκεψη μου, για να προσπαθησω να βοηθησω θα χρειαστω περισσοτερα,όπως λαμπακι εννοεις αναβοσβηνει στη κονσολα?Επισης δοκιμασε ο φιλος σου να δοκιμασει τη κονσολα σε αλλη τηλεοραση?Ειναι συνδεδεμενη η κονσολα με hdmi?Οταν την ανοιγει κανει κανενα περιεργο θορυβο?Ειναι ζεστη οταν την ανοιγει? σε ευχαριστω για την απαντηση. μου το εφερε και τελικα δεν ειχε τιποτα. αναβε το μπλε λαμπακι για λιγο και του εσβηνε. σε εμενα αναψε κανονικα. μου ειπε οτι το ειχε σε πολυπριζο μαζι με την τηλεοραση και μια ηχομπαρα και η ζημια εγινε οταν ανοιξε την ηχομπαρα. του ειπα να το συνδεσει σε ξεχωριστη πριζα. εν ολιγοις η κονσολα ειναι οκ. οχι δεν ηθελε να το δωσει. το αγορασε απο φιλο του και το εφερε σε μενα να το δω λογω εμπιστοσυνης. Επεξ/σία 18 Μαρτίου 2019 από Alex-V
jerry banana Δημοσ. 18 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2019 1 λεπτό πριν, Alex-V είπε σε ευχαριστω για την απαντηση. μου το εφερε και τελικα δεν ειχε τιποτα. αναβε το μπλε λαμπακι για λιγο και του εσβηνε. σε εμενα αναψε κανονικα. μου ειπε οτι το ειχε σε πολυπριζο μαζι με την τηλεοραση και μια ηχομπαρα και η ζημια εγινε οταν ανοιξε την ηχομπαρα. του ειπα να το συνδεσει σε ξεχωριστη πριζα. εν ολιγοις η κονσολα ειναι οκ. οχι δεν ηθελε να το δωσει. το αγορασε απο φιλο του και το εφερε σε μενα να το δω λογω εμπιστοσυνης. οκ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα