Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Calabrian_Testicles είπε

δεν κατανοώ γιατί δεν βάζουν οθονίτσα ώου λεντ,

θα ξεπουλούσαν σε 3 μέρες όλα τα mini.

Meh. Σιγά μην κάνει διαφορά στις πωλήσεις η OLED. 

• Like 1
  • Thanks 1
  • Απαντ. 172
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ξαναζεσταμένο φαγητό , τελος παντων το καλο ειναι οτι πεσαν οι τιμές με τον Α10 ,  πάλι ακριβα τα πουλάνε  και τι είναι συσκευή κατανάλωσης περιεχομένου , εχω το Huawei MediaPad T 3 7  φανταστικό ταμπλετάκι το πήρα 100 ευρώ και κάνει τα πάντα  και οι διαστάσεις του βολεύουν να το εχεις και για διάβασμα , θυμίζει λιγο kindle , έχει και επέκταση με κάρτα , πολυ ωραίο design , camera , updates

Επεξ/σία από Tableto
  • Like 2
Δημοσ.
12 ώρες πριν, Istros είπε

Η Samsung είναι ένας από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές hardware στον κόσμο.Δεν μπορεί να συγκριθεί με καμία άλλη.

Η apple έχει δηλώσει την πρόθεση της να κατασκευάσει δικά της modem, μπαταρίες και οθόνες.Αυτο δεν γίνεται από τη μια μέρα στην αλλη.Θα δείξει.

Μεγαλύτερος manufacturing company να τα λέμε όπως έχουν. Το ότι το τσιπ σου λέει πάνω Samsung δεν σημαίνει ότι έχει σχεδιαστή από της Samsung απλά η εταιρία προσφέρει και implementation σε τσιπ για τρίτους όπως αππλε. Μόνο exynos έχει για τν τομέα τν τηλ όχι γενικά. 

• Like 3
Δημοσ.

Αυτό που βλέπω εγώ είναι ότι μάλλον έχουν 2γιγα ραμ εκεί μπορεί να ζοριστουν 

Κατ' εμέ όσο θα αντέξει το ιπαντ του 18 θα αντέξει και αυτό δεν τίθεται θέμα επεξεργάστικης ισχύς πλεον

• Like 1
Δημοσ.
10 ώρες πριν, PhoenixV23 είπε

"Κανένα πάντως από τα δύο δεν διαθέτει Face ID, αλλά διατηρούν το συμβατικό Touch ID στο Home Button."

Μου αρέσει που το αναφέρει λες και είναι κάτι κακό..!

Τo home button είναι μηχανικό ή με haptic feedback?

1 ώρα πριν, daskilias είπε

Αυτό που βλέπω εγώ είναι ότι μάλλον έχουν 2γιγα ραμ εκεί μπορεί να ζοριστουν 

Κατ' εμέ όσο θα αντέξει το ιπαντ του 18 θα αντέξει και αυτό δεν τίθεται θέμα επεξεργάστικης ισχύς πλεον

3 GB ram νομίζω έχουν. Γιατί όλοι εδώ μέσα γράφουν για 2.... Το δείξαμε πως είναι 3

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, Yiannis87 είπε

Λογικά το δεύτερο αλλά και μηχανικό να είχε, προσωπικά και πάλι θα το προτιμούσα απο face id. Γούστα είναι αυτά!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, PhoenixV23 είπε

Λογικά το δεύτερο αλλά και μηχανικό να είχε, προσωπικά και πάλι θα το προτιμούσα απο face id. Γούστα είναι αυτά!

Όλα τα ipad me touch id που έχουν βγει ως τώρα έχουν μηχανικό, οπότε κάτσε να δούμε.

Τώρα δεν έχω κάποια προτίμηση, αλλά θα πρέπει να είναι λίγο εννιαία... πχ είτε παντού face id είτε παντού touch id. Εφόσον στο mac έχει touch id δεν γίνεται σε άλλες σειρές να έχει face ή αλλού το touch id να είναι μηχανικό και αλλού με haptic feedback... το ίδιο και με usb-c

Τα έχει κάνει σαλάτα η Apple στο hardware....

Tώρα βγήκε σήμερα και νέος imac χωρίς T2 chip... ενώ όλη η άλλη σειρά έχει T2...

μας γλεντάει η Apple εμάς τα κοροίδα

Επεξ/σία από Yiannis87
  • Like 3
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Yiannis87 είπε

3 GB ram νομίζω έχουν. Γιατί όλοι εδώ μέσα γράφουν για 2.... Το δείξαμε πως είναι 3

Οκ σε αυτή την περίπτωση είναι μια χαρά 

Όχι ότι τα 2 έχουν θέμα αυτή τη στιγμη στο μέλλον ίσως 

Δημοσ.
Μόλις τώρα, daskilias είπε

Οκ σε αυτή την περίπτωση είναι μια χαρά 

Όχι ότι τα 2 έχουν θέμα αυτή τη στιγμη στο μέλλον ίσως 

Λογικά θα το πάρω και θα σου πω. Πάντως μιας και κάνουμε κουβέντα χθες είδα άτομο σε samsung smarthphone 3ετίας να έχει 82 browser tabs ανοιχτά..

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, Yiannis87 είπε

Λογικά θα το πάρω και θα σου πω. Πάντως μιας και κάνουμε κουβέντα χθες είδα άτομο σε samsung smarthphone 3ετίας να έχει 82 browser tabs ανοιχτά..

Ναι το πιστευω δεν λέω όχι 

Το θέμα είναι αξίζει δύο φορές τα χρήματα του ιπαντ2018?

Κατά την γνώμη μου Όχι

Δημοσ.
Μόλις τώρα, daskilias είπε

Ναι το πιστευω δεν λέω όχι 

Το θέμα είναι αξίζει δύο φορές τα χρήματα του ιπαντ2018?

Κατά την γνώμη μου Όχι

όχι δεν τα αξίζει (με βολεύει το form factor του mini ως πρώης κάτοχος gen. 1, αλλά έχεις δίκιο οπότε θέλει σκέψη η όποια αγορά).

Λογικά η αυξημένη τιμή είναι λόγω καλύτερης οθόνης, αλλά και παλί δεν δικαιολογείται

Μόλις τώρα, billdanos είπε

ναι το είπαμε αυτό

5 λεπτά πριν, billdanos είπε

Πες μας αν το home button είναι μηχανικό ή με haptic feedback να πάρεις like

• Thanks 1
  • Super Moderators
Δημοσ.
7 minutes ago, Yiannis87 said:

όχι δεν τα αξίζει (με βολεύει το form factor του mini ως πρώης κάτοχος gen. 1, αλλά έχεις δίκιο οπότε θέλει σκέψη η όποια αγορά).

Λογικά η αυξημένη τιμή είναι λόγω καλύτερης οθόνης, αλλά και παλί δεν δικαιολογείται

ναι το είπαμε αυτό

Πες μας αν το home button είναι μηχανικό ή με haptic feedback να πάρεις like

Αφου τα είπατε τι τα συζητάτε ξανά και ξανά? 

Google it! 😛 

• Sad 1
Δημοσ.
51 λεπτά πριν, Yiannis87 είπε

....Tώρα βγήκε σήμερα και νέος imac χωρίς T2 chip... ενώ όλη η άλλη σειρά έχει T2...

μας γλεντάει η Apple εμάς τα κοροίδα

Απογοήτευση γενικότερα το νέο iMac αλλά δεν είναι εδώ ο χώρος για αυτό. 

Δημοσ.

OLED γιατί δεν έβαλε; Επειδή θα ρίξει τα μούτρα της να την αγοράσει από Samsung?

2019 έχουμε για όνομα της Παναγίας.

Τσάμπα τυφλώθηκαν οι εργαζόμενοι της Samsung και ξενύχτησαν πάνω από τα πάνελ μέχρι που έβαλαν γυαλιά μυωπίας για να μην βάζει η Apple και η κάθε εταιρία σε αυτή την τιμή;

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...