Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
24 λεπτά πριν, TheGrisGrisMan είπε

Δεν βγάζει κάνα foldable iPad mini να γουστάρουμε;

Αυτο που είπες φίλε μου, θα ήταν τρομερό!  Τόσο απλή ιδέα και τόσο φανταστικό!

• Thanks 1
Δημοσ.
26 λεπτά πριν, Istros είπε

.Παρτε και κανένα καινούργιο μοντέλο.

Εσενα σου κανει κανεις κουμαντο στην τσεπη σου και σε τι αγοραζεις?Αν οχι τοτε εσυ γιατι το κανεις?

Επισης σε θεμα που αφορα tablets τι σχεση εχουν τα foldable κινητα?

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, newton91 είπε

Εγώ το θέλω για μειλ , streaming , casual gaming , θα βολέψει το mini ? Σε τι τιμή πιστεύεις θα ανακοινωθεί ;

Διάβασε το άρθρο φίλε μου 

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, newton91 είπε

Εγώ το θέλω για μειλ , streaming , casual gaming , θα βολέψει το mini ? Σε τι τιμή πιστεύεις θα ανακοινωθεί ;

Δεν ξέρω αν θα σε βολέψει προσωπικά, αλλά λόγω δουλειάς για εμένα ήταν ιδανικό. Βρίσκομαι πολλές φορές μέσα στην ημέρα, πάνω σε 4μετρη σκάλα και το mini ήταν ότι καλύτερο για να μπορώ να δουλεύω τις εφαρμογές που τρέχουμε στην εταιρία, έχοντας μαζί και τα υπόλοιπα εργαλεία. Η τιμή στο Γερμανικό Apple Store είναι στα 449€ για το μοντέλο 64GB WiFi και 589€ για το μοντέλο 64GB WiFi + Cellular. Κάπου εκεί θα κυμανθούν λογικά και εδώ, συνήθως κατά 10€ - 20€ παραπάνω, όπως πάντα, λόγω Φ.Π.Α. κτλ...

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Markantonis είπε

Οι τιμές έχουν ξεφύγει. Το έχουν ξεφτυλίσει πΧια!

υπαρχει και το ipad 2018 στα 300€

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, newton91 είπε

Προσωπικά είμαι ψιλό απογοητευμένος από το mini και την apple μιας και το bleeding στην οθόνη του μίνι 2 μου είναι εμφανές πολύ ειδικά σε μαύρα ,θα ήθελα μια καινούργια οθόνη oled τα χρήματα δικαιολογούν αυτό το future,

Οι ιντσες και τα μπεζελ είναι καλά αφού υπάρχει ακόμα κοινό, σκεφτείτε ότι αν το έκαναν bezelles δενβθα κρατιόταν...

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, Fulgore είπε

Εσενα σου κανει κανεις κουμαντο στην τσεπη σου και σε τι αγοραζεις?Αν οχι τοτε εσυ γιατι το κανεις?

Επισης σε θεμα που αφορα tablets τι σχεση εχουν τα foldable κινητα?

Σε κανέναν δεν κάνω κουμαντο απλά σχολιαζω.Διαβάζουμε σε κάθε άρθρο για iPad εδώ και πόσο καιρό ότι όλοι θέλουν και περιμένουν το iPad mini και τώρα που βγήκε ξαναδιαβαζουμε σχόλια ότι έχουν iPad 7ετιας και δουλεύει μια χαρά και δεν υπάρχει λόγος αναβάθμισης.

Όταν έχεις foldable έχεις tablet και κινητό.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το home button είναι μηχανικό (όπως πχ στο ipad pro, iphone se) ή λειτουργεί με haptic feedback (όπως πχ στα iphone 7 & 8)

Ξέρει κανείς? Μήπως ο αρθρογράφος? @voltmod σου το σφύριξε αυτό η isquare ή διαφήμιση ανευ γνώσεως? Πότε θα τα έχει display?

Επεξ/σία από Yiannis87
Δημοσ.
Μόλις τώρα, MixMasteR είπε

υπαρχει καλυτερο tablet στην αγορα απο την Apple?

Οχι, εκτος κι αν θες windows για συγκεκριμενους λογους/εφαρμογες.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, bahamut_zero είπε

Οχι, εκτος κι αν θες windows για συγκεκριμενους λογους/εφαρμογες.

εχω το iPad mini το πρωτο που ειχε βγει το 2012 και ακομα σκυλι σε θεμα μπαταριας και οθονης. αψογο. 

τα χριστουγεννα πηρα το ipad 2018 10'' πιστευω οτι θα με κρατησει καμια 5-6 χρονια χαλαρα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, MixMasteR είπε

υπαρχει καλυτερο tablet στην αγορα απο την Apple?

microsoft surface είναι ισάξιο και σε αρκετές εφαρμογές καλύτερο, έλα μην το κάνεις να το θέμα αν δεν έχεις κάτι να προσφέρεις... δεν θα τα βγάλουμε έξω να τα συγκρίνουμε. καθένας ας πάρει ό,τι του αρέσει και θεωρεί ότι αξίζει τα χρήματά του. Πχ εγώ μάλλον θα σκάσω το 600άρι για mini top specs, αλλά σε παρόμοια χρήματα ξέρω πως μπορώ να πάρω το surface που είναι σε αρκετά πράγματα μακράν καλύτερο.

Επεξ/σία από Yiannis87
  • Confused 1
Επισκέπτης
Δημοσ.
31 λεπτά πριν, Istros είπε

Αυτό το να κρατάτε μια συσκευή apple 5 χρόνια γιατί έχει updates με ξεπερνά.Πουλα το και πάρε το καινούργιο που είναι καλύτερο

Δεν έχεις δίκιο, ειδικά νομίζω το mini είναι τρομερό vfm (όπως και non pro apple tablets). Έχω 2 mini απ' το '14, τρέχουν latest s/w χωρίς πρόβλημα (για αυτά τα απλά πράγματα που θέλω να κάνουν, Netflix, Skype, social networking, internet browsing, VoIP calls, να δω emails και office documents). Στο κομμάτι tablets νομίζω τα προϊόντα της apple είναι συνολικά καλύτερα κατά της άποψη μου, έναντι του ανταγωνισμού (Android/other vendors). 

Αλλά ως προς το κομμάτι innovation ναί έχεις ένα δίκιο (χωρίς να γνωρίζω το business plan της Apple, φαντάζομαι όμως ούτε και εσύ), άλλοι πάνε σε foldable και άλλοι πάνε στην δοκιμασμένη (και επιτυχημένη) οδό η οποία θα έχει να δώσει (χρήμα) για (κάποιο ?) καιρό. Ποιος θα βγεί κερδισμένος και που θα πάνε τα πράγματα θα δείξει το μέλλον.  

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...