hted Δημοσ. 19 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, atheatos είπε https://support.apple.com/guide/mac-help/turn-screen-sharing-on-or-off-mh11848/mac Αλλα ναι είναι απαράδεκτο.....Για αυτο μην ξαναπάρεις mac. Μονο κατσε γκρινιαζε για να έχουμε να γελάμε, οπως γινεται και με άλλους εδω μέσα...😁 To screen sharing δεν έχει σχέση με αυτό που λέει ο Γιάννης. Αρχικά δεν είναι εύχρηστο. Είναι πράγματι πιο αργό απο τη σύνδεση με καλώδιο και δεν είναι συμβατό με windows. Δεν μπορείς σε ένα γραφείο να υποχρεώσεις να έρχονται άτομα μόνο με mac. Eπίσης το επόμενο desktop σου μπορεί να είναι PC. Γιατί να πάει χαμένη η οθόνη; Να ξεκαθαρίσω κατα τη γνώμη μου είναι ένα feature που εμένα δεν μου χρειάζεται και δεν ξέρω πολύ κόσμο που να του είναι απαραίτητο. Αλλά άτομα όπως ο Γιάννης που το χρειάζονται και μέχρι πριν λίγο καιρό το είχαν ώς δεδομένο έχουν δίκιο! Όπως έχει δίκιο για τα προβλήματα που έχει η Apple τα τελευταία χρόνια. Απο εκεί και πέρα στο θέμα μας, βρίσκω το ipad air καταπληκτικό! Δεν υπήρχε λύση με laminated display μέχρι τώρα και όσοι είχαμε συνηθίσει το pro ήταν μονόδρομος. Βλέπω την Apple σταδιακά να κατεβάζει ελάχιστα τις τιμές. Να δούμε αν θα κάνει κάτι και με το θέμα ποιότητας στο hardware ειδικά των laptop. Επεξ/σία 19 Μαρτίου 2019 από hted 2
Yiannis87 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2019 2 ώρες πριν, gnsX είπε Από κει δεν ξεκινήσατε την συζήτηση; Ότι σταμάτησε να υποστηρίζει το target display mode; Μ' έχετε μπερδέψει ρε Ε ναι απλα ο αθέατος ειναι αθέατος οπως γράφει και ειναι σε αλλο level που εμεις οι κοινοι χρηστες δεν αντιλαμβανομαστε και μπερδευομαστε. Bottom line το target display monitor ειναι πολυ βολικό και κανει μέχρι και μεταφορά ήχου, απλά χρειάζετε ενα απλό καλώδιο. το remote dekstop ειναι αλλο και οκ δεν θελει καλωδιο, όμως πολύ απλα σε ταχύτητα ή smoothness δεν συγκρίνεται με την απευθείας συνδεση σε μονιτορ.. Εκτος αν σε γλεντάει ο τιμ
Tetrabitos Δημοσ. 19 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2019 Atheatos= Istros από την απέναντι πλευρά..... Οι 2 όψεις ενός νομίσματος! ΟΒΕΡ! 1
PillShovel Δημοσ. 19 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) 6 ώρες πριν, billdanos είπε Ο "μηχανικός" fusion δίσκος του imac, λειτουργεί μια χαρά σε σημείο που σε ελάχιστες περιπτώσεις μόνο καταλαβαίνεις πως δεν είναι σκέτος SSD. Ισως υπο προυποθέσεις, αλλά δεν ειναι ssd ουτε nvme. Σαν να έχεις φερραρι με ρεπρίζ απο κωλοφτιαχμένο lada. Tragic. Επεξ/σία 19 Μαρτίου 2019 από PillShovel 1 1
hted Δημοσ. 19 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2019 23 λεπτά πριν, PillShovel είπε Ισως υπο προυποθέσεις, αλλά δεν ειναι ssd ουτε nvme. Σαν να έχεις φερραρι με ρεπρίζ απο κωλοφτιαχμένο lada. Tragic. Στο ίδιο software ο fusion έχει διαφορά στην ταχύτητα απο τον ssd. Ο μέσος χρήστης το αντιλαμβάνεται ώς αργό μηχάνημα και δεν καταλαβαίνει το λόγο. Για αυτό και μόνο η Apple θα έπρεπε να τον καταργήσει. Η διαφορά είναι εντονότερη σε dual boot με windows. 1
Yiannis87 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Tetrabitos είπε Atheatos= Istros από την απέναντι πλευρά..... Οι 2 όψεις ενός νομίσματος! ΟΒΕΡ! Απλά ο @atheatos έχει χρησιμοποιήσει mac μόνο μέσα σε κατάστημα istorm και είναι τόσο σχετικός όσο και οι υπάλληλοι εκεί.... Παρόλαυτα ως ειδικός στο ΙΤ κάθεται και ασχολείται με μη ειδικούς σε αυτό, για να γελάει μαζί τους και επαινεί μηχανήματα της Apple τα οποία ούτε τα ξέρει, ούτε τα έχει αγγίξει, ούτε έχει χρησιμοποιήσει ποτέ τις δυνατότητές τους στο έπακρο. Το πολύ πολύ να έχει κανένα iphone X without headphone jack.... Οι σοβαροί χρήστες εδώ μέσα του απάντησαν για τη διαφορά target display & screen sharing στα mac. Ας πάρουμε ένα ipad air δώρο παρακαλώ στον αθέατο να διαβάζει τι γράφει η Apple στο site της να μας λέει και εμάς Επεξ/σία 19 Μαρτίου 2019 από Yiannis87 1 1
hted Δημοσ. 19 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) Έχει δουλέψει κάποιος το ipad ώς pc replacement που το διαφημίζει η Apple? Αν και φανατικός του ipad μου είναι δύσκολο να κάνω πολλά tasks χωρίς to i mac. Επεξ/σία 19 Μαρτίου 2019 από hted
Yiannis87 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, hted είπε To screen sharing δεν έχει σχέση με αυτό που λέει ο Γιάννης. Αρχικά δεν είναι εύχρηστο. Είναι πράγματι πιο αργό απο τη σύνδεση με καλώδιο και δεν είναι συμβατό με windows. Δεν μπορείς σε ένα γραφείο να υποχρεώσεις να έρχονται άτομα μόνο με mac. Eπίσης το επόμενο desktop σου μπορεί να είναι PC. Γιατί να πάει χαμένη η οθόνη; Να ξεκαθαρίσω κατα τη γνώμη μου είναι ένα feature που εμένα δεν μου χρειάζεται και δεν ξέρω πολύ κόσμο που να του είναι απαραίτητο. Αλλά άτομα όπως ο Γιάννης που το χρειάζονται και μέχρι πριν λίγο καιρό το είχαν ώς δεδομένο έχουν δίκιο! Όπως έχει δίκιο για τα προβλήματα που έχει η Apple τα τελευταία χρόνια. Απο εκεί και πέρα στο θέμα μας, βρίσκω το ipad air καταπληκτικό! Δεν υπήρχε λύση με laminated display μέχρι τώρα και όσοι είχαμε συνηθίσει το pro ήταν μονόδρομος. Βλέπω την Apple σταδιακά να κατεβάζει ελάχιστα τις τιμές. Να δούμε αν θα κάνει κάτι και με το θέμα ποιότητας στο hardware ειδικά των laptop. Σίγουρο τα νέα ipad μοίαζουν καλά. ΕΛπίζω να μην έχουν θέματα όπως οι άλλες σειρές της Apple γιατί σκοπεύω να πάρω το νέο μινι, αν και είναι λίγο τσιμπιμένο στo top spec version Επεξ/σία 19 Μαρτίου 2019 από Yiannis87
hted Δημοσ. 19 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2019 1 λεπτό πριν, Yiannis87 είπε Σίγουρο τα νέα ipad μοίαζουν καλά. ΕΛπίζω να μην έχουν θέματα όπως οι άλλες σειρές τις Apple γιατί σκοπεύω να πάρω το νέο μινι, αν και είναι λίγο τσιμπιμένο στo top spec version Πιστεύω δεν θα έχουμε πρόβλημα αφού είναι το κλασσικό ipad με αναβαθμισμένα specs. Μην με βάζεις σε δεύτερες σκέψεις γιατί και εγώ έτοιμος για αγορά είμαι 😁
Yiannis87 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) 9 λεπτά πριν, hted είπε Πιστεύω δεν θα έχουμε πρόβλημα αφού είναι το κλασσικό ipad με αναβαθμισμένα specs. Μην με βάζεις σε δεύτερες σκέψεις γιατί και εγώ έτοιμος για αγορά είμαι 😁 Αν πάρεις γράψε/στείλε μήνυμα πως είναι το home button (mechanical ή force touch). Είμαι και προς αγορά iphone, οπότε θέλω και τα 2 να έχουν το ίδιο, γιατί είναι περίεργο να κάνεις καθημερινά transition ανέμεσα στους 2 μηχανισμούς... Νομίζω mechanical θα είναι όπως και στα προηγούμενα, αλλά θα το δούμε και στα μαγαζιά λογικά όταν έρθει. Φαντάζομαι το pc replacement δεν είναι και πολύ εφικτό. Εξαρτάται τι κάνεις. Για emails κλπ και basic tasks οκ. Αλλά αν πχ θέλεις να έχει ανοιχτά 30 tabs και να συνθέτεις μια εργασία/πρόταση στον υπεύθυνό σου ή να κάνεις ένα powerpoint για έναν πελάτη δεν είναι και τόσο εφικτό, αν και οι εφαρμογές pages έχουν καλό integration του touch, resizing of pictues etc. Είχα το mini 1st gen. και απλά έχω δοκιμάσει πόσο εφικτό είναι αυτό που λες σε pro στα καταστήματα. Δεν είμαι οπότε ειδικός, αλλά το απόλυτο εργαλείο on the go είναι macbook 12" -αντέχει άνετα 60 tabs + word + calendar ανοιχτά πχ στην έκδοση με 8 ram. Απλά δεν είναι touch.... Οπότε θες και το ipad μαζί για κάτι σχεδιαστικό κλπ. Επεξ/σία 19 Μαρτίου 2019 από Yiannis87
PillShovel Δημοσ. 19 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2019 2 λεπτά πριν, hted είπε Στο ίδιο software ο fusion έχει διαφορά στην ταχύτητα απο τον ssd. Ο μέσος χρήστης το αντιλαμβάνεται ώς αργό μηχάνημα και δεν καταλαβαίνει το λόγο. Για αυτό και μόνο η Apple θα έπρεπε να τον καταργήσει. Η διαφορά είναι εντονότερη σε dual boot με windows. Σε εμένα το λές? Τον έφαγα στην μάπα και ηθελα να το βαψω κοκκινο και να το ρίξω στον πυρήνα της γής. Τοσο χαλι.
hted Δημοσ. 19 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2019 4 λεπτά πριν, PillShovel είπε Σε εμένα το λές? Τον έφαγα στην μάπα και ηθελα να το βαψω κοκκινο και να το ρίξω στον πυρήνα της γής. Τοσο χαλι. Συγγώμη έχεις δίκιo! Στο billdanos απαντούσα κάνοντας παράθεση την απάντηση σου στο σχόλιο του Βilldanos: " Ο "μηχανικός" fusion δίσκος του imac, λειτουργεί μια χαρά σε σημείο που σε ελάχιστες περιπτώσεις μόνο καταλαβαίνεις πως δεν είναι σκέτος SSD. " 5 λεπτά πριν, Yiannis87 είπε Αν πάρεις γράψε/στείλε μήνυμα πως είναι το home button (mechanical ή force touch). Είμαι και προς αγορά iphone, οπότε θέλω και τα 2 να έχουν το ίδιο, γιατί είναι περίεργο να κάνεις καθημερινά transition ανέμεσα στους 2 μηχανισμούς... Νομίζω mechanical θα είναι όπως και στα προηγούμενα, αλλά θα το δούμε και στα μαγαζιά λογικά όταν έρθει Νομίζω και εγώ μηχανικό θα είναι. Αν πάρω που για εκεί με βλέπω σύντομα σου πώ. 1
Yiannis87 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) 10 λεπτά πριν, hted είπε Συγγώμη έχεις δίκιo! Στο billdanos απαντούσα κάνοντας παράθεση την απάντηση σου στο σχόλιο του Βilldanos: " Ο "μηχανικός" fusion δίσκος του imac, λειτουργεί μια χαρά σε σημείο που σε ελάχιστες περιπτώσεις μόνο καταλαβαίνεις πως δεν είναι σκέτος SSD. " Νομίζω και εγώ μηχανικό θα είναι. Αν πάρω που για εκεί με βλέπω σύντομα σου πώ. Τιμούλες isquare.... iPad Air iPad mini Έχουμε δηλαδή και τους άχρηστους του istorm να μας πιάνουν κοροίδα... Ελβετία έχουν -150 ευρώ από ότι εδώ. Εκεί γενικά έχει τις καλύτερες τιμές και λόγω ισοτιμίας... Καλύτερα να τα δώσεις για να πας ταξίδι τα 150 Επεξ/σία 19 Μαρτίου 2019 από Yiannis87 1
atheatos Δημοσ. 19 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2019 3 ώρες πριν, hted είπε To screen sharing δεν έχει σχέση με αυτό που λέει ο Γιάννης. Αρχικά δεν είναι εύχρηστο. Είναι πράγματι πιο αργό απο τη σύνδεση με καλώδιο και δεν είναι συμβατό με windows. Δεν μπορείς σε ένα γραφείο να υποχρεώσεις να έρχονται άτομα μόνο με mac. Eπίσης το επόμενο desktop σου μπορεί να είναι PC. Γιατί να πάει χαμένη η οθόνη; Να ξεκαθαρίσω κατα τη γνώμη μου είναι ένα feature που εμένα δεν μου χρειάζεται και δεν ξέρω πολύ κόσμο που να του είναι απαραίτητο. Αλλά άτομα όπως ο Γιάννης που το χρειάζονται και μέχρι πριν λίγο καιρό το είχαν ώς δεδομένο έχουν δίκιο! Όπως έχει δίκιο για τα προβλήματα που έχει η Apple τα τελευταία χρόνια. Απο εκεί και πέρα στο θέμα μας, βρίσκω το ipad air καταπληκτικό! Δεν υπήρχε λύση με laminated display μέχρι τώρα και όσοι είχαμε συνηθίσει το pro ήταν μονόδρομος. Βλέπω την Apple σταδιακά να κατεβάζει ελάχιστα τις τιμές. Να δούμε αν θα κάνει κάτι και με το θέμα ποιότητας στο hardware ειδικά των laptop. https://helpdeskgeek.com/networking/connect-to-windows-pc-apple-remote-desktop/ https://itunes.apple.com/us/app/microsoft-remote-desktop/id1295203466?mt=12 και αν εχεις και pc με windows στο δικτυο δεν χρειαζεται καθε τρεις και λιγο να μπαινεις μεσο bootcamp.... 2 ώρες πριν, Tetrabitos είπε Atheatos= Istros από την απέναντι πλευρά..... Οι 2 όψεις ενός νομίσματος! ΟΒΕΡ! Οτι να ναι. ... 55 λεπτά πριν, Yiannis87 είπε Απλά ο @atheatos έχει χρησιμοποιήσει mac μόνο μέσα σε κατάστημα istorm και είναι τόσο σχετικός όσο και οι υπάλληλοι εκεί.... Παρόλαυτα ως ειδικός στο ΙΤ κάθεται και ασχολείται με μη ειδικούς σε αυτό, για να γελάει μαζί τους και επαινεί μηχανήματα της Apple τα οποία ούτε τα ξέρει, ούτε τα έχει αγγίξει, ούτε έχει χρησιμοποιήσει ποτέ τις δυνατότητές τους στο έπακρο. Το πολύ πολύ να έχει κανένα iphone X without headphone jack.... Οι σοβαροί χρήστες εδώ μέσα του απάντησαν για τη διαφορά target display & screen sharing στα mac. Ας πάρουμε ένα ipad air δώρο παρακαλώ στον αθέατο να διαβάζει τι γράφει η Apple στο site της να μας λέει και εμάς Εισαι παρα πολυ αστείος...δεν χρειαζεται να εισαι ειδικος για να κάνεις remote desktop. iPhone Χ ? Τι ειναι αυτό? 1
hted Δημοσ. 20 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) 16 λεπτά πριν, atheatos είπε https://helpdeskgeek.com/networking/connect-to-windows-pc-apple-remote-desktop/ https://itunes.apple.com/us/app/microsoft-remote-desktop/id1295203466?mt=12 και αν εχεις και pc με windows στο δικτυο δεν χρειαζεται καθε τρεις και λιγο να μπαινεις μεσο bootcamp.... Αυτό κατάλαβες οτι σου λέμε;; Το πως να χειριστουμε remotely ένα pc? Για target display σου λέμε. Πώς θα συνδέσεις ένα νέο desktop pc στο imac σου να το κρατήσεις σαν οθόνη μόνο; Πώς να συνδέσω εγώ το windows laptop μου στο imac μου αν θελήσω; Κατάλαβες τι λέμε; Τι σχέση εχουν αυτά με το Windows remote desktop που δίνεις ; Ασε που το συγκεκριμένο app το έχω δουλέψει και δεν λειτουργεί καθόλου καλά. Εχεις δουλέψει σε mac; Αν δεν σου κάνει κόπο απάντησε την ερώτηση αυτή γιατί νομίζω έχει σημασία για το χρόνο που δαπανούμε και εμείς. Και τέλος τόσα χρόνια είμαι σε μακ και έχω μάθει να κάνω τη ζωή μου εύκολη. Όχι να ψάχνω δεκάδες σελίδες manual για να βρώ λύση. 1 ώρα πριν, Yiannis87 είπε Αν πάρεις γράψε/στείλε μήνυμα πως είναι το home button (mechanical ή force touch). Είμαι και προς αγορά iphone, οπότε θέλω και τα 2 να έχουν το ίδιο, γιατί είναι περίεργο να κάνεις καθημερινά transition ανέμεσα στους 2 μηχανισμούς... Νομίζω mechanical θα είναι όπως και στα προηγούμενα, αλλά θα το δούμε και στα μαγαζιά λογικά όταν έρθει. Φαντάζομαι το pc replacement δεν είναι και πολύ εφικτό. Εξαρτάται τι κάνεις. Για emails κλπ και basic tasks οκ. Αλλά αν πχ θέλεις να έχει ανοιχτά 30 tabs και να συνθέτεις μια εργασία/πρόταση στον υπεύθυνό σου ή να κάνεις ένα powerpoint για έναν πελάτη δεν είναι και τόσο εφικτό, αν και οι εφαρμογές pages έχουν καλό integration του touch, resizing of pictues etc. Είχα το mini 1st gen. και απλά έχω δοκιμάσει πόσο εφικτό είναι αυτό που λες σε pro στα καταστήματα. Δεν είμαι οπότε ειδικός, αλλά το απόλυτο εργαλείο on the go είναι macbook 12" -αντέχει άνετα 60 tabs + word + calendar ανοιχτά πχ στην έκδοση με 8 ram. Απλά δεν είναι touch.... Οπότε θες και το ipad μαζί για κάτι σχεδιαστικό κλπ. αν κατάλαβα καλά έχεις το macbook. Με το πληκτρολόγιο είχες ποτέ πρόβλημα; Είναι το ιδανικό μέγεθος για εμένα αν και αυτή τη στιγμή είμαι με το προηγούμενο macbook air με την τραγική οθόνη Επεξ/σία 20 Μαρτίου 2019 από hted 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα