Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 172
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Yiannis87 είπε

microsoft surface είναι ισάξιο και σε αρκετές εφαρμογές καλύτερο, έλα μην το κάνεις να το θέμα αν δεν έχεις κάτι να προσφέρεις... δεν θα τα βγάλουμε έξω να τα συγκρίνουμε. καθένας ας πάρει ό,τι του αρέσει και θεωρεί ότι αξίζει τα χρήματά του. Πχ εγώ μάλλον θα σκάσω το 600άρι για mini top specs, αλλά σε παρόμοια χρήματα ξέρω πως μπορώ να πάρω το surface που είναι σε αρκετά πράγματα μακράν καλύτερο.

Το surface ειναι λαπτοπ.... Τι δουλειά έχει με το πλήρες οικοσύστημα της Apple με ένα κάρο optimized full touch apps? 

Επεξ/σία από kostasfalcon
  • Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, kundi είπε

με 285 περνεις οτι καλυτερο υπαρχει και για μια 5ετια χαλαρα....Apple iPad 9.7" 2018...

2gb ram? happy 2014

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
19 λεπτά πριν, Istros είπε

Όταν κάποιοι δημιουργούν τεχνολογία κάποιοι άλλοι περιμένουν να ωριμάσει για να την αγορασουν

Σου την παρουσιάζουν πριν καταστεί ώριμη. Ινοβέϊσο για ιθαγενείς. 

Όταν θα βγάλει η apple foldable θα δουλεύει τέλεια όπως πρέπει.

Αν και εδώ μιλάμε για tablet που το android στρατόπεδο παίζει με σάπιους 660 ενώ εδώ σου βάζει a12x που βγάζει κανά μισό μύριο στο antutu αν δεν κάνω λάθος. 

• Like 2
Επισκέπτης
Δημοσ.
36 λεπτά πριν, Istros είπε

Vfm δεν θα το έλεγα αλλά.σε.σχεση με το iPad 9.7 2018 είναι καλύτερο.θα ήταν καλύτερο και ομορφότερο με μικρότερα bezel

Τα πήρα με iOS 7.x και είναι τώρα σε 12.1.4 5 χρόνια μετά, το ίδιο smooth, το κλείνω (σε εισαγωγικά το case) το βράδυ και η μπαταρία του δεν χάνει ούτε 1% το πρωί που το ανοίγω (ξεχνάω να το φορτίσω...). Άσε το design, είναι αλλές εποχές αυτά τα bezels. Πρακτικά μιλώντας (για αυτά που ανέφερα πως το χρησιμοποιώ πάνω κάτω), πές μου ανταγωνιστικό προίον που έχει latest s/w 5 χρόνια μετά, τρέχει το ίδιο smooth, και η απόδοση της μπαταρίας του είναι η ίδια. 

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, sezebo είπε

2gb ram? happy 2014

Πως φαίνεται ότι δεν το έχεις πιάσει ποτέ στα χέρια σου. 

• Like 6
  • Thanks 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, stafaf είπε

Σου την παρουσιάζουν πριν καταστεί ώριμη. Ινοβέϊσο για ιθαγενείς. 

Όταν θα βγάλει η apple foldable θα δουλεύει τέλεια όπως πρέπει.

Αν και εδώ μιλάμε για tablet που το android στρατόπεδο παίζει με σάπιους 660 ενώ εδώ σου βάζει a12x που βγάζει κανά μισό μύριο στο antutu αν δεν κάνω λάθος. 

Είναι καινοτομία, τεχνολογία και φορητότητα.Η apple θα το αγοράσει έτοιμο αφού θα έχει εξελιχθεί και θα μας λέτε ότι έφτιαξε το τέλειο πάλι.

Αυτό λέω και εγώ ότι αξίζει να αγοράσεις το mini γιατί έχει a12x και οι άλλοι μου λένε ότι θα πάρουν τον a10 

Επεξ/σία από Istros
  • Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
23 λεπτά πριν, kostasfalcon είπε

Το surface ειναι λαπτοπ.... Τι δουλειά έχει με το πλήρες οικοσύστημα της Apple με ένα κάρο optimized full touch apps? 

Είναι pro :P

lol ρε συ

Το οικοσύστημα της Apple είναι το icloud και όχι τα ένα κάρο apps κατά τη γνώμη μου... Αν δηλαδή η microsoft βγάλει κάποιο καλό surface phone, η Apple θα τρέχει.

Είχα το πρώτο mini που κυκλοφόρησε και ήταν ο λόγος που μετά αγόρασα iphone, imac, macbook κλπ. Μέχρι και το τελευταίο macbook που βγήκε το καλοκαίρι είχα αγοράσει. Ως χρήστης λοιπόν θα πω πως η Apple με το ipad, ipad pro, ipad air, ipad mini 5 κλπ του 2019 δεν είναι η Apple του 2014 ή έστω του 2017. Προσωπική μου άποψη είναι πως έχει πέσει η ποιότητα της, ενώ παράλληλα κάνει ό,τι να ναι. Δηλαδή γιατί περιμέναμε τόσο καιρό να βγει το νέο mini? Γιατί δεν ξέρουμε τι και αν θα γίνει κάτι με το SE? Γιατί στα macbook του 2016-2018 τρίζει το hinge και χαλάει το καλώδιο της οθόνης-flexgate? Επειδή πλέον έχει δεσπόζουσα θέση ως εταιρεία και κάνει κατάχρησή της για να αυξήσει τα κέρδη της?

πχ ο άλλος γράφει ότι ήθελε να πάει mini, αλλά τελικά πήρε το 9.7 2018 γιατί το περιμέναμε τόσα χρόνια το mini 5.

Λόγω της ευκολίας που προσφέρει η Apple του 2014 και του smoothness μας έκανε χρήστες της και μας έβαλε στο οικοσύστημά της. Τώρα όμως μας πετά ένα κάρο πατάτες, ειδικά στις σειρές pro... Το νέο mini είναι οκ κατά τη γνώμη μου και θα το αγοράσω, όμως έχοντας πιάσει και δουλέψει ένα surface, επιτρέψτε μου να πω πως είναι ανώτερο για τα χρήματά του σε σχέση με ένα ipad pro 11", 12.9". Βασικά το surface pro αξίζει τον τίτλο του pro, ενώ το ipad όχι. Το surface pro είναι tablet, είναι laptop, κάνει export import αρχεία εύκολα και απλά, συνδέεται με μονιτορ, βγάζει φωτογραφίες on-the fly για να τις ενσωματώσεις σε ό,τι κάνεις και να τις βάλεις μετά σε usb ή sd-card.

To μόνο που κάνει ένα ipad pro είναι να λυγίζει.... και να σου λέει και η Apple πως είναι φυσιολογικό!

Δυστυχώς μέχρι να παρουσιάσει η Microsoft (ή η google) ένα οικοσύστημα ανάλογο του icloud για "επικοιωνία" του smartphone με το laptop θα αγοράζουμε μηλοσυσκευές που τρίζουν όταν μετακινείς το hinge και έχουν flexgate ή tablets πυ λυγίζουν γιατί είναι φυσιολογικό...

Επεξ/σία από Yiannis87
  • Like 5
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, Istros είπε

Είναι καινοτομία, τεχνολογία και πρακτικη.Η apple θα το αγοράσει έτοιμο αφού θα έχει εξελιχθεί και θα μας λέτε ότι έφτιαξε το τέλειο πάλι.

Αυτό λέω και εγώ ότι αξίζει να αγοράσεις το mini γιατί έχει a12x και οι άλλοι μου λένε ότι θα πάρουν τον a10 

Σε νοιάζει εσένα αν το αγοράσει ή το εξελίξει αφού θα δουλεύει όπως πρέπει;

Με νοιάζει εμένα αν έκλεψε το mouse από την xerox ή πήρε το bsd και το έκανε iOS αφού δουλεύουν τέλεια;

Και αφού ο κόσμος κάνει σούπερ άνετα τη δουλίτσα με τον a10x γιατί να το αλλάξει ή να δώσει άλλα τόσα;

Είναι και το οικονομικό ξέρεις που απασχολεί πολύ κόσμο ρε συ δεν είναι όλα άσπρο-μαύρο. 

Δε μπορούμε να ακολουθούμε όλοι τα latest trends ούτε μπορούμε να έχουμε το μηχάνημα που θέλουμε.

Επεξ/σία από stafaf
  • Like 2
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, stafaf είπε

Σε νοιάζει εσένα αν το αγοράσει ή το εξελίξει αφού θα δουλεύει όπως πρέπει;

Με νοιάζει εμένα αν έκλεψε το mouse από την xerox ή πήρε το bsd και το έκανε iOS αφού δουλεύουν τέλεια;

Και αφού ο κόσμος κάνει σούπερ άνετα τη δουλίτσα με τον a10x γιατί να το αλλάξει ή να δώσει άλλα τόσα;

Είναι και το οικονομικό ξέρεις που απασχολεί πολύ κόσμο ρε συ δεν είναι όλα άσπρο-μαύρο. 

Δε μπορούμε να ακολουθούμε όλοι τα latest trends ούτε μπορούμε να έχουμε το μηχάνημα που θέλουμε.

Αν περιμέναμε όλοι από τους άλλους δεν θα γινόταν ποτέ τιποτα.Καποιοι επενδύουν σε έρευνα και τεχνολογία και άλλοι τα βρίσκουν έτοιμα 

Δεν υποχρεώνουμε κανένα να αγοράσει με το ζόρι.Συζητηση κάνουμε και λέμε ότι αξίζει το mini για GPU,οθόνη, φορητότητα σε περίπτωση που θες iPad.Εννοειται πως ο καθένας κρίνει μέ τις ανάγκες του και βάσει της οικονομικής δυνατότητας που έχει.

22 λεπτά πριν, koftis650 είπε

Τα πήρα με iOS 7.x και είναι τώρα σε 12.1.4 5 χρόνια μετά, το ίδιο smooth, το κλείνω (σε εισαγωγικά το case) το βράδυ και η μπαταρία του δεν χάνει ούτε 1% το πρωί που το ανοίγω (ξεχνάω να το φορτίσω...). Άσε το design, είναι αλλές εποχές αυτά τα bezels. Πρακτικά μιλώντας (για αυτά που ανέφερα πως το χρησιμοποιώ πάνω κάτω), πές μου ανταγωνιστικό προίον που έχει latest s/w 5 χρόνια μετά, τρέχει το ίδιο smooth, και η απόδοση της μπαταρίας του είναι η ίδια. 

Αν σε βολεύει και κανείς τι δουλειά που θες οκ αλλά μην περιμένεις να πιστέψω ότι η μπαταρία είναι όπως ήταν πριν 5 χρόνια.

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, Istros είπε

Αν περιμέναμε όλοι από τους άλλους δεν θα γινόταν ποτέ τιποτα.Καποιοι επενδύουν σε έρευνα και τεχνολογία και άλλοι τα βρίσκουν έτοιμα 

Δεν υποχρεώνουμε κανένα να αγοράσει με το ζόρι.Συζητηση κάνουμε και λέμε ότι αξίζει το mini για GPU,οθόνη, φορητότητα σε περίπτωση που θες iPad.Εννοειται πως ο καθένας κρίνει μέ τις ανάγκες του και βάσει της οικονομικής δυνατότητας που έχει.

Σίγουρα το mini αξίζει και εγώ μάλλον θα το πάρω γιατί χρησιμοποιώ το icloud και το "οικοσύστημα" και μια συγκεκριμένη εφαρμογή σχεδιαστική για ios, αλλά ξέρω πως στα ίδια χρήματα παίρνω surface και βαθιά μέσα μου αυτό με πονάει. Καλό θα ήταν οι άλλες 2 μεγάλες εταιρείες να εστιάσουν λίγο στο software και στην αντιγραφή του smoothness που προσφέρει το οικοσύστημα του icloud, τώρα που η Apple έχει πάρει την κάτω βόλτα σε επίπεδο hardware. Δεν είναι μόνο τα specs, αλλά και τα ελαττώματα που βγάζουν πλέον τα iphones/ipad και τα macbook (λυγισμένο σασί στα πρώτα, hinge popping, flexgate, T2 problems with sound etc. στα mac)

Επεξ/σία από Yiannis87
  • Like 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Istros είπε

Δηλαδη η apple δεν επενδυει σε ερευνα και τεχνολογια...? Ο a12x που οι αλλοι το βλεπουν με κυαλια πως εγινε..? Η μηπως τον πηρε ετοιμο και αυτον...?

• Like 1
  • Sad 1
Επισκέπτης
Δημοσ.

@Istros

Το health είναι στο 84% και το παράδειγμα που σου ανέφερα με την μπαταρία ισχύει και φαντάζομαι το λένε και άλλοι από προσωπική εμπειρία.

Περιμένω πρόταση για ανταγωνιστικό προϊόν με βάση τα παραπάνω που σου ανέφερα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, mtifosi είπε

Δηλαδη η apple δεν επενδυει σε ερευνα και τεχνολογια...? Ο a12x που οι αλλοι το βλεπουν με κυαλια πως εγινε..? Η μηπως τον πηρε ετοιμο και αυτον...?

a12x έγινε για να προετοιμάσει το έδαφος για το νέο macbook 12", που ελπίζουμε να βγει, γιατί όλα τα άλλα macbook έχουν θέματα... hinge popping/cracking και flexgate. Κλασσικά θέματα στα νέα macbook air και pro. Πολύ σπάνια σε 12"

5 λεπτά πριν, koftis650 είπε

@Istros

Το health είναι στο 84% και το παράδειγμα που σου ανέφερα με την μπαταρία ισχύει και φαντάζομαι το λένε και άλλοι από προσωπική εμπειρία.

Περιμένω πρόταση για ανταγωνιστικό προϊόν με βάση τα παραπάνω που σου ανέφερα.

Δε νομίζω πως τα νέα ipad θα έχουν τέτοιες δυνατότητες. Η Apple έχει ρίξει την ποιότητα στο hardware και μόνο το software της αξίζει.

Τα παλιά μηλομηχανήματα όπως αυτό που έχεις είναι θηρία αντοχής. Εγώ ακόμα έχω imac 2009. Αλλά σήμερα τα ipads λυγίζουν και τα macbook τρίζουν όταν μετακινείς την οθόνη και η Apple σου λέει είναι φυσιολογικό

Επεξ/σία από Yiannis87
  • Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...