aris1986 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2019 1 λεπτό πριν, chill είπε Έχω ipad3 από τις 26.03.2012 Αν δεν το έσπαγε η κόρη μου - ανέβηκε επάνω ακούγοντας το jump των house of pain και φυσικά έκανε τι άλλο JUMP - δεν ξέρω αν θα το άλλαζα καθότι 7 χρόνια μετά είναι ΠΛΗΡΩΣ λειτουργικό παρολη την ραγισμένη οθόνη. Τα έβγαλε τα λεφτά του και 569 ή όσο εν πας περιπτώσει κάνει η 128gb έκδοση θα τα βγάλει και αυτή σε βάθος χρόνου. Με εξυπηρέτησε άψογα ακαδημαϊκά, εργασιακά και...εσχατως γονικά. Από τις καλύτερες αγορές που έχω κάνει ever. Την μαθαίνεις μουσική από 80's 90's τουλάχιστον. Καλό αυτό. Φαντάσου να το έσπαγε με το roar της Katy Perry. 😁 1 1
firepc Δημοσ. 18 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2019 3 λεπτά πριν, chill είπε Έχω ipad3 από τις 26.03.2012 Αν δεν το έσπαγε η κόρη μου - ανέβηκε επάνω ακούγοντας το jump των house of pain και φυσικά έκανε τι άλλο JUMP - δεν ξέρω αν θα το άλλαζα καθότι 7 χρόνια μετά είναι ΠΛΗΡΩΣ λειτουργικό παρολη την ραγισμένη οθόνη. Τα έβγαλε τα λεφτά του και 569 ή όσο εν πας περιπτώσει κάνει η 128gb έκδοση θα τα βγάλει και αυτή σε βάθος χρόνου. Με εξυπηρέτησε άψογα ακαδημαϊκά, εργασιακά και...εσχατως γονικά. Από τις καλύτερες αγορές που έχω κάνει ever. και γω αυτο εχω 🙂 Μετα απο 7 χρονια σερνετε ομως και θελει αλλαγη, αρα θα παρω ενα απ αυτα τα νεα 3
TheGrisGrisMan Δημοσ. 18 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2019 39 λεπτά πριν, Istros είπε Όταν οι άλλοι βγάζουν αναδιπλούμενα κινητά η apple βγάζει iPad mini Δεν βγάζει κάνα foldable iPad mini να γουστάρουμε; 1
chill Δημοσ. 18 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, aris1986 είπε Την μαθαίνεις μουσική από 80's 90's τουλάχιστον. Καλό αυτό. Φαντάσου να το έσπαγε με το roar της Katy Perry. 😁 Είναι 22 μηνών rocker σαν τον μπαμπά της απλά το jump κ το california love του 2pak είναι σχεδόν σε όλα τα playlist μου 😛 Επεξ/σία 18 Μαρτίου 2019 από chill 2
Istros Δημοσ. 18 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2019 3 λεπτά πριν, SaFiS είπε Και το πρόβλημα σου είναι ποιό, για το αν θα την κρατήσω, λέμε τώρα 5 χρόνια ή όχι?? Γιατί κάθε φορά που βλέπεις νήμα με την λέξη Apple, μπαίνεις και βγάζεις τέτοιο κόμπλεξ?? Ειλικρινά, έχεις κουράσει... Σε κάθε νέο μοντέλο της apple τα μισά σχόλια είναι ότι έχετε συσκευή και την κρατάτε 5 χρονιαν γιατί παίρνει updates και είναι smooth.Παρτε και κανένα καινούργιο μοντέλο. 2 1 1 2
newton91 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) 13 λεπτά πριν, SaFiS είπε Το πήρα τον Ιούλιο, σπέρνει, αλλά αν ήξερα ότι επιτέλους θα γινόταν ανανέωση στο mini, θα περίμενα... Δεν νομιζω οτι θα αξιζε να περιμενεις, εννοω θα ειναι στις 7.5 ιντσες, δεν ξερω πολυ μικρο για ταμπλετ. και δεν ξερουμε ακομα τιμη.Και Εγω συμφωνω οτι το ipad στα 285ευρω ειναι η καλυτερη αγορα Επεξ/σία 18 Μαρτίου 2019 από newton91
Coul Δημοσ. 18 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2019 Παιδιά, ξέρετε αν θα ανακοινωθεί και ανανέωση του απλού iPad;
chill Δημοσ. 18 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2019 1 λεπτό πριν, firepc είπε και γω αυτο εχω 🙂 Μετα απο 7 χρονια σερνετε ομως και θελει αλλαγη, αρα θα παρω ενα απ αυτα τα νεα Σέρνεται όπως κάθε άλλη γερασμένη συσκευή, σε λογικά πλαίσια. Ακόμα και σήμερα κάνω τις δουλειές μου εκεί και το βασικότερο η μπαταρία είναι ΣΚΥΛΟΣ παρολες τις χιλιάδες φορτίσεις. Η δικιά μου επιπρόσθετα είναι κακοποιημενη από την κόρη μου όποτε +1 για αντοχή. Τα λεφτά της τα έβγαλε και με το παραπάνω. Αυτό με νοιάζει προτίστως και ευελπιστώ πως και το νέο θα έχει την ίδια μοίρα. 4
SaFiS Δημοσ. 18 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2019 1 λεπτό πριν, Coul είπε Παιδιά, ξέρετε αν θα ανακοινωθεί και ανανέωση του απλού iPad; Δύσκολα το κόβω πλέον. Η λογική έλεγε Μάρτιο, όπως έγινε με το 2017 & 2018. Αφού δεν μας το έσκασε τώρα, ίσως πάμε για Ιούνιο ή Οκτώβρη. Εκτός αν το κρατάει για τις 25 Μαρτίου που είναι το event...
firepc Δημοσ. 18 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2019 Μόλις τώρα, chill είπε Σέρνεται όπως κάθε άλλη γερασμένη συσκευή, σε λογικά πλαίσια. Ακόμα και σήμερα κάνω τις δουλειές μου εκεί και το βασικότερο η μπαταρία είναι ΣΚΥΛΟΣ παρολες τις χιλιάδες φορτίσεις. Η δικιά μου επιπρόσθετα είναι κακοποιημενη από την κόρη μου όποτε +1 για αντοχή. Τα λεφτά της τα έβγαλε και με το παραπάνω. Αυτό με νοιάζει προτίστως και ευελπιστώ πως και το νέο θα έχει την ίδια μοίρα. Οντως η μπαταρια δεν εχει καταλαβει το παραμικρο τοσα χρονια. Απιστευτο πραγματικα. Ειναι ακομα πανισχυρη οπως την πρωτη μερα.
Snolly Δημοσ. 18 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2019 12 minutes ago, SaFiS said: Και το πρόβλημα σου είναι ποιό, για το αν θα την κρατήσω, λέμε τώρα 5 χρόνια ή όχι?? Γιατί κάθε φορά που βλέπεις νήμα με την λέξη Apple, μπαίνεις και βγάζεις τέτοιο κόμπλεξ?? Ειλικρινά, έχεις κουράσει... δεν είναι κόμπλεξ, είναι πάθηση, θέλει θεραπεία με συνεδρίες ίσως και φαρμακευτική αγωγή. 8 2 1
SaFiS Δημοσ. 18 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2019 8 λεπτά πριν, Istros είπε Σε κάθε νέο μοντέλο της apple τα μισά σχόλια είναι ότι έχετε συσκευή και την κρατάτε 5 χρονιαν γιατί παίρνει updates και είναι smooth.Παρτε και κανένα καινούργιο μοντέλο. Όπως προείπα, πήρα το iPad 6th gen (2018) τον Ιούλιο (παρουσιάστηκε τον Μάρτιο), άρα μιλάμε για ήδη καινούργια συσκευή. Και ναι, η 5ετία και το smoothness ισχύει, όσο και να μην θες να το δεχτείς. Απλά, για τις ανάγκες μου, το mini θα με βόλευε καλύτερα. Πολύς κόσμος, όπως και εγώ, περίμενε ανανέωση του mini νωρίτερα αλλά δεν έγινε... 2 1
Istros Δημοσ. 18 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2019 Μόλις τώρα, SaFiS είπε Όπως προείπα, πήρα το iPad 6th gen (2018) τον Ιούλιο (παρουσιάστηκε τον Μάρτιο), άρα μιλάμε για ήδη καινούργια συσκευή. Και ναι, η 5ετία και το smoothness ισχύει, όσο και να μην θες να το δεχτείς. Απλά, για τις ανάγκες μου, το mini θα με βόλευε καλύτερα. Πολύς κόσμος, όπως και εγώ, περίμενε ανανέωση του mini νωρίτερα αλλά δεν έγινε... Προφανώς και η apple έβγαλε το mini για να πουλήσει.Τα συγκεκριμένα αποτελούν σημαντική αναβάθμιση σε σχέση με τα προηγούμενα σε τιμές apple όπως πάντα.Το iPad mini έχει καλύτερα specs σε σχέση με το iPad 9.7 2018 τόσο σε CPU όσο και σε οθονη και καλύτερη φορητότητα.Αν και θα μπορούσε να το βγάλει μικρότερο και όχι με τόσο μεγάλα bezel 2 1
SaFiS Δημοσ. 18 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2019 15 λεπτά πριν, newton91 είπε Δεν νομιζω οτι θα αξιζε να περιμενεις, εννοω θα ειναι στις 7.5 ιντσες, δεν ξερω πολυ μικρο για ταμπλετ. και δεν ξερουμε ακομα τιμη.Και Εγω συμφωνω οτι το ipad στα 285ευρω ειναι η καλυτερη αγορα Για τις ανάγκες μου, θα με βόλευε η οθόνη των 7,9". Είχα και παλιότερα mini αλλά λόγω της καθυστέρησης ανανέωσης, πήγα πάλι σε 9,7" όπου είχα ξανά επί εποχής iPad 3... 1
newton91 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2019 3 λεπτά πριν, SaFiS είπε Για τις ανάγκες μου, θα με βόλευε η οθόνη των 7,9". Είχα και παλιότερα mini αλλά λόγω της καθυστέρησης ανανέωσης, πήγα πάλι σε 9,7" όπου είχα ξανά επί εποχής iPad 3... Εγώ το θέλω για μειλ , streaming , casual gaming , θα βολέψει το mini ? Σε τι τιμή πιστεύεις θα ανακοινωθεί ;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα