Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έχω ένα blog σε blogger πλατφόρμα (https://playstation1gr.blogspot.com/)...το πρόβλημα είναι ότι στην αρχική σελίδα μου εμφανίζονται 8 αναρτήσεις ενώ έπρεπε να μου εμφανίζονται 10 έτσι το έχω ρυθμίσει..έχω βάλει στην τελευταία ανάρτηση (8) την "εισαγωγή Μεταπήδησης" σε διαφορετικά σημεία μέσα στην ανάρτηση αλλά δεν είδα αποτέλεσμα.Το έχω κάνει και στο παρελθόν πολλές φορές και λειτούργησε αλλά αυτή την φορά όχι.

Δοκίμασα και στην 9 ανάρτηση να το βάλω αλλά πάλι τίποτα γνωρίζει κάποιος να μου πει που είναι το πρόβλημα;

Επεξ/σία από atrwtos
Θέλω να αφαιρέσω το πρόβλημα με τις εικόνες γιατί το έχω λύση
  • 5 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπέρα!

Εδώ και πάρα πολύ καιρό έχει αλλάξει αυτή η λειτουργία, ακόμη κι αν εσύ επιλέξεις να σου εμφανίζονται 20 αναρτήσεις στην αρχική ο blogger δεν θα το κάνει και αυτό συμβαίνει για λόγους εξοικονόμησης χρόνου στο άνοιγμα της αρχικής σου. Υπάρχει ένα συγκεκριμένο όριο όγκου για να μην αργούν να ανοίξουν οι αρχικές σελίδες. Σε σένα προφανώς αυτό συμβαίνει είτε επειδή σε αυτές τις πρώτες 10 αναρτήσεις έχεις μεγάλες ή πολλές εικόνες που υπερβαίνουν το όριο, οπότε σου κόβει posts για να ανοίγει γρηγορότερα 

Δημοσ.

Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου...ή σελίδα μου πλέον είναι αυτή (ps1gr.blogspot.com)έτσι εξηγούνται πολλά..για αυτό κάποιες φορές εμφανίζονται και άλλες όχι.Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου...ή σελίδα μου πλέον είναι αυτή (ps1gr.blogspot.com)έτσι εξηγούνται πολλά..για αυτό κάποιες φορές εμφανίζονται και άλλες όχι.

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.
Στις 18/4/2019 στις 2:05 ΜΜ, atrwtos είπε

Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου...ή σελίδα μου πλέον είναι αυτή (ps1gr.blogspot.com)έτσι εξηγούνται πολλά..για αυτό κάποιες φορές εμφανίζονται και άλλες όχι.Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου...ή σελίδα μου πλέον είναι αυτή (ps1gr.blogspot.com)έτσι εξηγούνται πολλά..για αυτό κάποιες φορές εμφανίζονται και άλλες όχι.

Αν πάλι δεν μπορείς να αποφύγεις τις φωτογραφίες και πρέπει να μπουν, να χρησιμοποιείς το break jumb ακόμη και αν έχεις αυτόματο read more, και έτσι λύνετε το πρόβλημα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...