7nisiotis Δημοσ. 18 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα insomniacs. Χάλασαν πριν λιγο τα Xiaomi Pistons v2.1 μετά από 3 χρόνια και ψάχνω κάτι εκεί γύρω στα 15-20€. Συγκεκριμένα κάτι με ζεστό ήχο, μέτριο μπάσο και χρήση συγκεκριμένα για ταινίες/μουσική/gaming. Με λίγη αναζήτηση έπεσα πάνω σε αυτά: Xiaomi Hybrid Pro. Έχετε να προτείνετε κάποια εναλλακτική αντί των Xiaomi Mi In-Ear Hybrid Headphones Pro ( όχι τα HD ); Λένε καλά λόγια και απ'ότι φαίνεται έχουν ότι ακριβώς ψάχνω. Δεν έχω πρόβλημα, αν είναι από Ελλάδα ή Κίνα ( AliExpress, ebay , banggood ) Ευχαριστώ Επεξ/σία 18 Μαρτίου 2019 από 7nisiotis
black66.gr Δημοσ. 18 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) Έχει πολλά καλά διαμαντάκια εδώ. Ο τύπος εξηγεί που υπερτερεί και που υστερεί το καθένα. https://audiobudget.com/leaderboard/iem Εγώ έχω πάρει αυτά και ο ήχος τους είναι ανώτερος από τα xiaomi (και pistons και hybrid τα οποία και αυτά έχω ακούσει). https://audiobudget.com/product/ROCK/Zircon Επεξ/σία 18 Μαρτίου 2019 από black66.gr 1
7nisiotis Δημοσ. 18 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 18 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) Τα έχω τα Zircon. Δε ξέρω, πολύ ξερός και φλατ ήχος για μένα. Δεν είχαν τη ζεστασιά των Xiaomi v2.1. Επεξ/σία 18 Μαρτίου 2019 από 7nisiotis
black66.gr Δημοσ. 18 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) Αυτό εξαρτάται από τα αυτιά του καθ'ενός. Πώς τον θέλουν τον ήχο. Γι'αυτό άλλωστε δεν πρότεινα και κάποιο συγκεκριμένο μοντέλο. Έχει πολλά άλλα καλά και φθηνά. Επεξ/σία 18 Μαρτίου 2019 από black66.gr
7nisiotis Δημοσ. 19 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 19 Μαρτίου 2019 Τελικά παραγγειλα αυτα Xiaomi Mi In-Ear Headphones Pro HD 2
7nisiotis Δημοσ. 24 Απριλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 24 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) Ήρθαν. Φαίνονται legit. Σκαναρα και το barcode. Βέβαια το HD AUDIO logo είναι διακριτικό πάντως. Δεν φαίνεται όπως στη φωτό. Πρέπει να ρίξεις φώς για να φανεί δηλαδή Επεξ/σία 24 Απριλίου 2019 από 7nisiotis 1
7nisiotis Δημοσ. 26 Απριλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 26 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) Πρώτες εντυπώσεις για 13 ευρώ ( ήταν μείον 2 ευρώ περίπου από κουπονακι ) - Σαν τα Xiaomi Pistons v2.1 που είχα, ακούγονται με περισσότερο μπάσο. - Ποιοτικά από άποψη υλικών και κατασκευής ένα κλικ ελάχιστα πιο κάτω. - Το καλώδιο θα μπορούσε να ήταν πιο ποιοτικό. Σε σχέση με των 2.1 pistons η διαφορά διακρίνεται εύκολα. [Συγκεκριμένα για τη περίπτωση που τα αγοράσει κάποιος στην φουλ price τιμή τους. Για 13 ευρώ αγοράς τελική είναι παραπάνω από μια χαρά.] Επεξ/σία 26 Απριλίου 2019 από 7nisiotis 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα