Nauths Δημοσ. 18 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2019 Παιδιά καλησπέρα. Ευτυχώς πλέον τα smartphone διαθέτουν μαύρη λίστα και βάζουμε εκεί όλους τους καραγκιόζηδες. Με τα σταθερά όμως τι γίνεται; Έχουμε κάποια δυνατότητα εκεί;
Kostasspil Δημοσ. 18 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2019 Ο παροχος σου ισως μπορει να κανει κατι. Ποιοι σε ενοχλουν; Εταιριες;
ELTASSOS Δημοσ. 20 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2019 Στις 18/3/2019 στις 9:38 ΜΜ, Nauths είπε Παιδιά καλησπέρα. Ευτυχώς πλέον τα smartphone διαθέτουν μαύρη λίστα και βάζουμε εκεί όλους τους καραγκιόζηδες. Με τα σταθερά όμως τι γίνεται; Έχουμε κάποια δυνατότητα εκεί; Νατα μααας...μας λενε και καραγκιοζηδες απο πανω, επειδη κανουμε κανα τηλεφωνημα παραπανω, λεμε και καμμια παπαρια να περασει η ωρα....ισως σε ακαταλληλη ωρα και σε λαθος ατομο. Αμαν πια....
poulinos Δημοσ. 20 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2019 On 18/03/2019 at 15:38, Nauths said: Παιδιά καλησπέρα. Ευτυχώς πλέον τα smartphone διαθέτουν μαύρη λίστα και βάζουμε εκεί όλους τους καραγκιόζηδες. Με τα σταθερά όμως τι γίνεται; Έχουμε κάποια δυνατότητα εκεί; ο παροχος δεν μπορει να κανει κατι.η θα παρεις τηλεφωνο με black list που εχουν πολλα ασυρματα τηλεφωνα ή συσκευη ξεχωριστη που τα κανεις block.εχει αναφερθει και σε αλλο θεμα.
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2019 Αυτό το ασύρματο τηλέφωνο έχει φραγή! https://www.skroutz.gr/s/3378129/Panasonic-KX-TG6811.html
Γιάννης Platano Δημοσ. 21 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2019 11 ώρες πριν, Nikosmile είπε Αυτό το ασύρματο τηλέφωνο έχει φραγή! https://www.skroutz.gr/s/3378129/Panasonic-KX-TG6811.html Το εχω με διπλη ασυρματη και μπορει και είναι και πολύ καλο . 1
arianosfc Δημοσ. 21 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2019 Και εγώ αυτό το panasonic έχω. Κάθε μεσημέρι είχα σιχαθεί να με παίρνουν τηλ. Τους μπλόκαρα όλους και ησύχασα αλλά μετά ένα μήνα άρχισαν να με παίρνουν με απόκρυψη από την κοσμοτέ 2
Nauths Δημοσ. 21 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 21 Μαρτίου 2019 3 ώρες πριν, arianosfc είπε Και εγώ αυτό το panasonic έχω. Κάθε μεσημέρι είχα σιχαθεί να με παίρνουν τηλ. Τους μπλόκαρα όλους και ησύχασα αλλά μετά ένα μήνα άρχισαν να με παίρνουν με απόκρυψη από την κοσμοτέ Νομίζω η απόκρυψη είναι το πιο εύκολο. Το δύσκολο είναι να μπλοκάρεις συνέχεια αριθμούς!
arianosfc Δημοσ. 21 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) 56 λεπτά πριν, Nauths είπε Νομίζω η απόκρυψη είναι το πιο εύκολο. Το δύσκολο είναι να μπλοκάρεις συνέχεια αριθμούς! Δεν μπορείς δυστυχώς από αυτό το μοντέλο να μπλοκάρεις τις αποκρύψεις νομίζω Εντομεταξύ μου αρέσει που έχουμε μπει και στο άρθρο με τον νόμο που δεν μπορούν να σε παίρνουν τηλέφωνα και πάλι εκεί ασταμάτητοι Επεξ/σία 21 Μαρτίου 2019 από arianosfc
Γιάννης Platano Δημοσ. 21 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2019 2 ώρες πριν, Nauths είπε Νομίζω η απόκρυψη είναι το πιο εύκολο. Το δύσκολο είναι να μπλοκάρεις συνέχεια αριθμούς! Αποριψη κλισεων με αποκρυψη μονο απο παροχο .Πληρωνω 1,5 ευρω τον μηνα σε ΟΤΕ.Παλια η Cyta το ειχε δωρεαν .Για αλους δεν ξερω .
papoys1 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2019 Εγώ πρόσφατα που έκανα αναβάθμιση στη fortnet από adsl σε vdsl όπου τους είπα και μου έκαναν φραγή ή όπως αλλιώς το λένε απαγόρευση και ησύχασα. Μεσημέρι βράδυ μου τα έπρηζαν.Από τότε τίποτε και μια μέρα παίρνει μία για τηλέφωνο της λέω κυρία μου δεν είδες ότι τηλέφωνο είναι στο άρθρο 11(δεν ξέρω τι είναι αλλά το άκουσα) λέει ω συγγνώμη κύριε λάθος νούμερο πήρα και το έκλεισε. Δεν ξέρω πόσο θα διαρκέσει αλλά μέχρι τώρα ησύχασα. 2
Diskimpex Δημοσ. 21 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2019 Ευκολα στο αθορυβο οταν θες, και μην σηκωνεις αγνωστα νουμερα
Nauths Δημοσ. 21 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 21 Μαρτίου 2019 54 λεπτά πριν, Diskimpex είπε Ευκολα στο αθορυβο οταν θες, και μην σηκωνεις αγνωστα νουμερα Δυστυχώς φίλε είμαστε κι εμείς που είμαστε επαγγελματίες και αν δεν σηκώνουμε άγνωστα νούμερα ο τζίρος θα είναι 0 😂😂
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα