Προς το περιεχόμενο

Hyundai i10

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επισκέπτης
Δημοσ.
3 ώρες πριν, panoskatos είπε

Και τέλος θύμισε μας για ποιόν λόγο έκανες αναφορά στην ημερομηνία λήξης του αεροσακου για να δεις ότι ακόμα και εκεί ήταν άκυρο το επιχείρημα σου. 

Επειδή κάποιος φίλος ρώτησε εδώ.

Πολλά νεύρα έχεις φιλε μου,χαλάρωσε😀

Δημοσ.

περίεργο που ακόμη  κανείς δεν ανέφερε ότι καλύτερα είναι να πάρει μεταχειρισμένο yaris 20ετίας :lol:

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, The_Judas είπε

περίεργο που ακόμη  κανείς δεν ανέφερε ότι καλύτερα είναι να πάρει μεταχειρισμένο yaris 20ετίας :lol:

Οσο πιο παλιο ιαπωνικο τοσο πιο αξιοπιστο!!!

Αν ειχατε οικολογικη συνειδηση θα κυκλοφορουσατε με παλια..!!!

Ετσι τα εργοστασια θα δουλευαν λιγοτερο.. αρα θα ρυπαιναν και λιγοτερο..!!!

Ιδου και η αποδειξη:  https://www.car.gr/21605140-nissan-micra  (διαβαστε περιγραφη)

Εχω και ετοιμη απαντηση στο σχολιο που προκειται να κανετε: Κραζεις-Θαυμαζεις!!!😄😋

Αντε moderator κλειστο να ησυχασουμε γιατι η καθε απαντηση,μας σκανδαλιζει για να συνεχισουμε αυτη την εποικοδομητική συζητηση..!!!

Επεξ/σία από gia_nnis
  • Sad 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 ώρες πριν, gia_nnis είπε

Ιδου και η αποδειξη:  https://www.car.gr/21605140-nissan-micra  (διαβαστε περιγραφη)

Εχω και ετοιμη απαντηση στο σχολιο που προκειται να κανετε: Κραζεις-Θαυμαζεις!!!😄😋

Αντε moderator κλειστο να ησυχασουμε γιατι η καθε απαντηση,μας σκανδαλιζει για να συνεχισουμε αυτη την εποικοδομητική συζητηση..!!!

έχεις οδηγήσει ποτέ άλλο αυτοκίνητο εκτός από Micra η i10;;

Παλιοτερα Υπήρχε στην οικογένεια Nissan Micra πολύ βαρετό αυτοκίνητο μηδενικό στήσιμο  σε στροφές νόμιζες θα φύγεις μαζί με της πόρτες  εμφανισιακά ένα χαλί αλλά οκ οικονομικό..

Hyundai καλή εταιρία από άποψη ότι δεν βγάζουν προβλήματα και προσιτές τιμές αλλά είναι λίγο έως πολύ αδιάφορα και  άψυχα .. Δεν θα αγόραζα με τίποτα χιουνται γιατί πολύ απλά δεν μου αρέσουν.

Δηλαδη εάν σου έδινα να οδηγήσεις αυτό που οδηγούσα μέχρι πρόσφατα ένα τραίνο 6 ταχυτο  με 140 σχεδόν ps  τι θα έλεγες;;  

Η να στο πάω στην ίδια κατηγορία σε cc και σε πολύ πιο old school  μικρά 1000 vs Citroen ax saxo 1100 η μέρα με την νύχτα το Citroen παρότι είναι γενιάς 90  στρίβει και έχει πολλά περισσότερα γκάζια από το μικρά.   

πριν πιστέψουμε ότι αυτό που οδηγάμε είναι Σον και καλά το καλύτερο.. πολύ πιθανόν στην ίδια κατηγορία  να υπάρχουν ήδη πολλά καλύτερα.. αυτό ισχύει και για το χιουνται που επιμένεις οτι είναι αμαξαρα και για το μικρά το ίδιο.. όσο και να μην μου αρέσουν τα αντίστοιχα golf Polo θα ειμουν πολύ κολλημένος για να έλεγα ότι ένα χιουνται είναι πιο γρήγορο και καλύτερο..

Επεξ/σία από christopher0016
  • Like 2
Επισκέπτης
Δημοσ.
4 ώρες πριν, gia_nnis είπε

Αντε moderator κλειστο να ησυχασουμε

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης του forum https://www.insomnia.gr/announcement/13-όροι-χρήσης/ 

Δεν επιτρέπεται η προσπάθεια άσκησης συντονιστικών καθηκόντων, έστω και εμμέσως. 

Δημοσ.
12 ώρες πριν, jmmys είπε

Επειδή κάποιος φίλος ρώτησε εδώ.

Πολλά νεύρα έχεις φιλε μου,χαλάρωσε😀

Καθόλου νεύρα δεν έχω. Ας λήξει εδώ το θέμα λοιπόν γιατί δεν βρίσκουμε άκρη. 

Φιλικά. 

Δημοσ.
9 ώρες πριν, gia_nnis είπε

Αυτοκινητο του 2001. Εχουμε 2019, 18 χρονια διαφορα. Σε 18 χρονια υποτιθεται εχει κανει 100,000χλμ. Μαλλον μονο να πηγαινει σουπερμαρκετ θα το ειχε ο προηγουμενος...

Παρα πολυ πρακτικο οντως, εχει τραβηξει τα καθισματα μπροστα λες και θα κατσει 10χρονο μπας και μπορεσει να φωτογραφισει τα πισω. Οικογενειακο θα το ελεγα...

Δημοσ.
2 ώρες πριν, gia_nnis είπε

Δυσκολο να καταλαβαιτε οτι το post μου ειναι χαβαλετζιστικο...!!!

Το έχουμε καταλάβει γι'αυτό γελάμε με αυτά που λες για το i10 (και όχι μόνο) 😂😂 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, christopher0016 είπε

Το έχουμε καταλάβει γι'αυτό γελάμε με αυτά που λες για το i10 (και όχι μόνο) 😂😂 

Βλεπω για το βιντεακι του i10 1.2 και του polo 1.4 δεν σχολιασες τιποτα..  Πραγματικα το i10 πολυ αργο..!!!😋

13 ώρες πριν, christopher0016 είπε

έχεις οδηγήσει ποτέ άλλο αυτοκίνητο εκτός από Micra η i10;;

Παλιοτερα Υπήρχε στην οικογένεια Nissan Micra πολύ βαρετό αυτοκίνητο μηδενικό στήσιμο  σε στροφές νόμιζες θα φύγεις μαζί με της πόρτες  εμφανισιακά ένα χαλί αλλά οκ οικονομικό..

όσο και να μην μου αρέσουν τα αντίστοιχα golf Polo θα ειμουν πολύ κολλημένος για να έλεγα ότι ένα χιουνται είναι πιο γρήγορο και καλύτερο..

Ξερεις τι μου θυμησες..  Ενα post που ειχα διαβασει..  Ο τυπας οδηγουσε micra 1.0 του 98 και πηρε το polo 6r. Η ερωτηση του ηταν μηπως το polo εχει καποιο προβλημα γιατι πατουσε περισσοτερο γκαζι για να φυγει..!

Επισκέπτης
Δημοσ.

Και ποιος σου λέει οτι το Polo 

22 λεπτά πριν, gia_nnis είπε

Βλεπω για το βιντεακι του i10 1.2 και του polo 1.4 δεν σχολιασες τιποτα..  Πραγματικα το i10 πολυ αργο..!!!😋

Αν εσύ απο αυτό το βίντεο βγάζεις αντικειμενικη άποψη,δικαίωμα σου,άποψη σου.😀

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...