Προς το περιεχόμενο

Hyundai i10

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επισκέπτης
Δημοσ.
49 λεπτά πριν, konpat είπε

Για τους αερόσακους  εννοείται δεν υπάρχει ημερομηνία λήξης , ούτε υπήρξε ποτέ

Μην είσαι τόσο σίγουρος με την λεξη "ποτε".

Δημοσ.
21 λεπτά πριν, tsiro7 είπε

τα i10 κτλ της κατηγοριας ειναι για νοικιαρικα μονο , 1200 ευρω διαφορα ,ξαναλεω, εχει με το i20 .ποιος ο λογος καποιος που παιρνει καινουργιο αυτοκινητο με δοσεις να το προτιμησει?

Εντάξει, κάποιος που ψάχνει αυτά τα μικρά αυτοκινητάκια προφανώς δεν έχει ή δεν θέλει να δώσει παραπάνω λεφτά για να αγοράσει περισσότερους χώρους. Υπάρχει target group και για αυτήν την κατηγορία.

Δημοσ.
3 ώρες πριν, The_Judas είπε

Τα hyundai έχουν βελτιωθεί δεν είναι πια φθηνιάρικά αυτοκίνητα.

Γι' αυτό όμως και η τιμή τους έχει φτάσει κοντά στις υπόλοιπες ευρωπαικές/γιαπωνέζικες μάρκες (αν και συνήθως δίνουν περισσότερα έξτρα στις βασικές εκδόσεις)

Η Hyundai πλεον αναπτύσσει τα αυτοκίνητα της στο Ruesselheim στα περιχωρα της Φρανκφουρτης. Στην ιδια πολη που ειναι η εδρα της Opel κιολας. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, tsiro7 είπε

τα i10 κτλ της κατηγοριας ειναι για νοικιαρικα μονο , 1200 ευρω διαφορα ,ξαναλεω, εχει με το i20 .ποιος ο λογος καποιος που παιρνει καινουργιο αυτοκινητο με δοσεις να το προτιμησει?

ναι συμφωνώ και εγώ. Εκτός βέβαια και αν θελει μόνο σουπερ μινι για διάφορους λόγους (εύκολο παρκινγκ, μικρό οικονομικό μπάτζετ).

Σε διαφορετική περίπτωση και εγώ πιστεύω ότι είναι καλύτερη επιλογή ένα κλικ μεγαλύτερο αυτοκίνητο (i20, ford fiesta κλπ).

Επεξ/σία από The_Judas
Επισκέπτης
Δημοσ.
17 ώρες πριν, konpat είπε

Έχεις δίκιο , δεν περίμενα να βρω τόσο στενόμυαλους ανθρώπους σε ένα τεχνολογικό φόρουμ. Είμαι χρόνια εδώ αλλά τωρα τελευταία μπαίνω σ΄' αυτή την ενότητα μιας και σκέφτομαι για καινούριο μικρό αμάξι και διαβάζω διάφορα για να ενημερωθώ. Ούτε στα φορουμ του VW group δεν έχει τόσο φανατικά μέλη.  

Το συγκεκριμένο έχει φανατικούς Japan Όχι γερμανούς,  μπερδεύεσαι πάλι 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, The_Judas είπε

ναι συμφωνώ και εγώ. Εκτός βέβαια και αν θελει μόνο σουπερ μινι για διάφορους λόγους (εύκολο παρκινγκ, μικρό οικονομικό μπάτζετ).

Σε διαφορετική περίπτωση και εγώ πιστεύω ότι είναι καλύτερη επιλογή ένα κλικ μεγαλύτερο αυτοκίνητο (i20, ford fiesta κλπ).

Η κατηγορία super mini είναι τα i20,yaris,fiesta,ibiza,polo,fabia,corsa κλπ.Τα mini είναι τα μικρότερα τύπου i10,aygo,mii,celerio κλπ..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγώ ξέρω ότι με ένα χιλιάρικο παραπάνω παίρνεις κανονικό αυτοκίνητο. Και δεν έχουν καμμία διαφορά στα έξοδα συντήρησης(τέλη,service, ασφάλεια) μια φορά δίνεις 1000ε παραπάνω και τέλος. Αλλά ναι οκ... Καθένας κάνει τις επιλογές του. 

Επεξ/σία από tsiro7
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, amagawd είπε

Το συγκεκριμένο έχει φανατικούς Japan Όχι γερμανούς,  μπερδεύεσαι πάλι 

Το μπέρδεμα είναι στο μυαλό  σου πουθενά αλλού και φαίνεται αν διαβάσει κάποιος τις δημοσιεύσεις σου εδώ σ' αυτό το τόπικ.

Επεξ/σία από konpat
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
41 λεπτά πριν, tsiro7 είπε

Εγώ ξέρω ότι με ένα χιλιάρικο παραπάνω παίρνεις κανονικό αυτοκίνητο. Και δεν έχουν καμμία διαφορά στα έξοδα συντήρησης(τέλη,service, ασφάλεια) μια φορά δίνεις 1000ε παραπάνω και τέλος. Αλλά ναι οκ... Καθένας κάνει τις επιλογές του. 

Και με λίγα παραπάνω παίρνεις το i30 που είναι πΧιο αληθινό αυτοκίνητο από το i20, και κοιτάς και το αδελφάκι της KIA το CEED που δΩνει και δυο χρόνια παραπάνω εγγύηση κλπ κλπ κλπ.

Βασικά δεν συναντιούνται ακριβώς οι κινητήρες και οι εκδόσεις μεταξύ i10 και i20, ξέρουν τι κάνουν...

Επεξ/σία από T. Jefferson
Δημοσ.

Αυτοί που τα αγοράζουν δεν ξέρουν τι κάνουν. Θα έδινες εσύ 10590 για το i10 1.2 85 hp η 11290 i20 1.2 75hp? 700 ευρώ διαφορά, συγκρίνονται σε τπτ αυτά τα δύο? Αλλά είπαμε καθένας με τις επιλογές του, δεν χρειάζεται να το κουράζουμε. 

Δημοσ.
15 λεπτά πριν, tsiro7 είπε

Αυτοί που τα αγοράζουν δεν ξέρουν τι κάνουν. Θα έδινες εσύ 10590 για το i10 1.2 85 hp η 11290 i20 1.2 75hp? 700 ευρώ διαφορά, συγκρίνονται σε τπτ αυτά τα δύο? Αλλά είπαμε καθένας με τις επιλογές του, δεν χρειάζεται να το κουράζουμε. 

Εξαρτάται από πολλούς παράγοντες τι θα διάλεγα και ποια έκδοση μοντέλου θα διάλεγα. Ευτυχώς υπάρχουν παραλλαγές να καλύψουν τους πάντες. Πάντως το i20 με τα 75hp δεν θα το ακουμπούσα καν.

Επισκέπτης
Δημοσ.
46 λεπτά πριν, konpat είπε

Το μπέρδεμα είναι στο μυαλό  σου πουθενά αλλού και φαίνεται αν διαβάσει κάποιος τις δημοσιεύσεις σου εδώ σ' αυτό το τόπικ.

1/10 και είναι και Σάββατο, τραγική προσπάθεια.

Δημοσ.
8 ώρες πριν, jmmys είπε

Απο την αρχη ειπα 15+.

Οι αερόσακοι ξεκίνησαν το 1974 στις ΗΠΑ στα Buick.

Στην Ευρώπη το 1981 με την Mercedes W126.

Μέχρι και τα μέσα της δεκαετίας του 2000 υπηρχαν σε πολλά μοντέλα ένδειξη με ημερομηνία λήξης.

Πάνε ρώτησε σε μια επίσημη αντιπροσωπεία Audi,Alfa Romeo, Renault,BMW,Hyundai κλπ για το αν υπήρχε σε παλιά τους μοντέλα,αλλά ατομα που να είναι πολλά χρόνια στη δουλειά,

ψάξε όπως σου είπα στο διαδίκτυο,δεν μπηκες στον κόπο,

και μετα γίνε εριστικός και ειρωνας.

Καλό ΣΚ.

Δηλαδή ρε φίλε με τον στανιό ότι έχεις δίκιο! 

Δεν είπες από καμία αρχή για 15+ετισς

Το είπες μετά 

Η δεκαετία του 80 δεν είναι 15ετια+ τουλάχιστον σε μια αφαίρεση πρόσθεση τα πράγματα είναι ξεκάθαρα. 

Ναι μπράβο άνοιξες το Wikipedia για να δεις ποίο ήταν το πρώτο αμάξι με αερόσακο. Εγώ δεν ήξερα να το κάνω αυτό νομίζεις?  Άλλα είμαι σίγουρος για αυτά που λέω και δεν χρειάζομαι γκουκλαρισμα. 

Μπες μια πάλι Wikipedia και πες μου όχι ποτέ ανακαλύφθηκε ο αεροσακος αλλά πότε έγινε υποχρεωτικος ώστε να υπάρχει σε κάθε αμάξι παραγωγής. 

Και τέλος θύμισε μας για ποιόν λόγο έκανες αναφορά στην ημερομηνία λήξης του αεροσακου για να δεις ότι ακόμα και εκεί ήταν άκυρο το επιχείρημα σου. 

Καλό Σ/Κ φίλε και σ εσένα.. 

Δημοσ.

Ειρηνη υμιν..!!!

Καποιος moderator ας κλειδωσει το θεμα..

Δεν υπαρχει νοημα το i10 βγηκε ΝΙΚΗΤΗΣ!!!😋

• Confused 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...