panoskatos Δημοσ. 22 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2019 5 ώρες πριν, jmmys είπε Το εθεσα λαθος.Σε αμάξια 15+ χρονων,υπήρχε σε αρκετά. Δεν εθεσες λάθος τίποτα, πες απλά ότι έκανες λάθος. Δεν είναι ντροπή. Και επαναλαμβάνω σε κανένα αυτοκίνητο δεν υπάρχει ημερομηνία λήξης αεροσακου. Είναι ημερομηνία τεχνικού ελέγχου και στα 15ετιας που λες. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 22 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2019 2 ώρες πριν, gia_nnis είπε Υπαρχουν και τα πισω καθισματα.. Ενταξει η Ελλαδα δεν παραγει τιποτα.. Επιασαν καποιοι Ελληνες 5 φραγκα παραπανω και ολα τους βρωμανε και τους ξινιζουν.. Δεν κοιταζουν που στο χωριο τους μυριζαν κακαραντζα..!!! Δεν αντεχω αλλο με τα κομπλεξικα του καθενος.. 41 λεπτά πριν, konpat είπε Καθόλου κομπλεξικά , την αλήθεια λέω( διαπιστωμένο και από αυτοκίνητα φίλων συγγενών, γνωστών) και να σημειώσω ότι δεν έχω hyundai ένα navara έχω. Εγώ έχω και i10 και γερμανικό και λέω την άποψή μου σαν κάτοχος 10 χρόνια τώρα. Άλλος είναι κομπλεξικός εδώ μέσα
konpat Δημοσ. 22 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, amagawd είπε Μονο για τα βασικά με το i10. Ψωμί τυρί και 6 αυγά.. γέμισε Ο ορισμός του κόμπλεξ και της υπερβολής Επεξ/σία 22 Μαρτίου 2019 από konpat 3
christopher0016 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2019 4 λεπτά πριν, konpat είπε Ο ορισμός του κόμπλεξ και της υπερβολής Φίλε σε αυτό το φόρουμ δεν υπάρχει περίπτωση να ακούσεις κάτι αντικειμενικό . Ακόμη και να βρεθούν 2 3 με αντικειμενική άποψη θα πέσει η πλεμπα να τους φάει. 2
konpat Δημοσ. 22 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2019 1 λεπτό πριν, christopher0016 είπε Φίλε σε αυτό το φόρουμ δεν υπάρχει περίπτωση να ακούσεις κάτι αντικειμενικό . Ακόμη και να βρεθούν 2 3 με αντικειμενική άποψη θα πέσει η πλεμπα να τους φάει. Έχεις δίκιο , δεν περίμενα να βρω τόσο στενόμυαλους ανθρώπους σε ένα τεχνολογικό φόρουμ. Είμαι χρόνια εδώ αλλά τωρα τελευταία μπαίνω σ΄' αυτή την ενότητα μιας και σκέφτομαι για καινούριο μικρό αμάξι και διαβάζω διάφορα για να ενημερωθώ. Ούτε στα φορουμ του VW group δεν έχει τόσο φανατικά μέλη. 2
Επισκέπτης Δημοσ. 23 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, konpat είπε Έχεις δίκιο , δεν περίμενα να βρω τόσο στενόμυαλους ανθρώπους σε ένα τεχνολογικό φόρουμ. Είμαι χρόνια εδώ αλλά τωρα τελευταία μπαίνω σ΄' αυτή την ενότητα μιας και σκέφτομαι για καινούριο μικρό αμάξι και διαβάζω διάφορα για να ενημερωθώ. Ούτε στα φορουμ του VW group δεν έχει τόσο φανατικά μέλη. Φίλε μου εσύ εβαλες σε ενα τσουβαλι όλα τα αμάξια μιας χωρας.Και στο λέω σαν φανατικός κάτοχος γερμανικού και ιαπωνικού αυτοκινήτου. 3 ώρες πριν, panoskatos είπε Δεν εθεσες λάθος τίποτα, πες απλά ότι έκανες λάθος. Δεν είναι ντροπή. Και επαναλαμβάνω σε κανένα αυτοκίνητο δεν υπάρχει ημερομηνία λήξης αεροσακου. Είναι ημερομηνία τεχνικού ελέγχου και στα 15ετιας που λες. Μην λες κανένα.Σε παλιά μοντέλα υπήρχε,δεκαετίας 1980 μέχρι αρχές δεκαετίας 2000. Κάνε μια έρευνα με θέμα ημερομηνια λήξης αερόσακων,σε αγγλικά και γερμανικά sites,και μετα έλα πες μου. Επεξ/σία 23 Μαρτίου 2019 από jmmys
T. Jefferson Δημοσ. 23 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2019 Ό,τι και να πει κάποιος, αυτή τη στιγμή στην κατηγορία του (κατηγορία μύγας/φτερού) το i10 είναι ό,τι καλύτερο. Από κει και πέρα ο καθένας μπορεί να λέει ό,τι θέλει. Πάντως στην ενεργητική ασφάλεια όπως έδειξε το βίντεο, ανταγωνίζεται στα ίσια ακόμα και μοντελάκια segment C! 1
panoskatos Δημοσ. 23 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, jmmys είπε Μην λες κανένα.Σε παλιά μοντέλα υπήρχε,δεκαετίας 1980 μέχρι αρχές δεκαετίας 2000. Κάνε μια έρευνα με θέμα ημερομηνια λήξης αερόσακων,σε αγγλικά και γερμανικά sites,και μετα έλα πες μου. Στην αρχή λες για ημερομηνία λήξης αεροσακου. Μετά λες ότι εννοείς για αυτοκίνητα προ 15ετιας άρα πάμε στο 2004. Τώρα λες για το 1980 !!! Έ ρε φίλε δεν μπορώ να σε πάρω στα σοβαρά, σορυ κιόλας αλλά δεν είχα αυτοκίνητο το 1980 και δεν νομίζω κιόλας να υπήρχαν αεροσακοι το 1980 !!! Πάλι καλά που δεν μας πήγες στην επανάσταση του 1821! 5 ώρες πριν, T. Jefferson είπε Ό,τι και να πει κάποιος, αυτή τη στιγμή στην κατηγορία του (κατηγορία μύγας/φτερού) το i10 είναι ό,τι καλύτερο. Από κει και πέρα ο καθένας μπορεί να λέει ό,τι θέλει. Πάντως στην ενεργητική ασφάλεια όπως έδειξε το βίντεο, ανταγωνίζεται στα ίσια ακόμα και μοντελάκια segment C! Δηλαδή το i10 είναι το καλύτερο mini που υπάρχει αυτή την στιγμή στον κόσμο? Έχει πιάσει το 5 % της παγκόσμιας αγοράς στην κατηγορία του.Αρα το υπόλοιπο 95% σε αυτή την κατηγορία δεν έχει την ίδια άποψη. OK let's drink a 🍻 Επεξ/σία 23 Μαρτίου 2019 από panoskatos
turbat0s Δημοσ. 23 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2019 3 ώρες πριν, panoskatos είπε Δηλαδή το i10 είναι το καλύτερο mini που υπάρχει αυτή την στιγμή στον κόσμο? Έχει πιάσει το 5 % της παγκόσμιας αγοράς στην κατηγορία του.Αρα το υπόλοιπο 95% σε αυτή την κατηγορία δεν έχει την ίδια άποψη. Τί λογική είναι αυτή? Κανένα όχημα δεν έχει από μόνο του περισσότερες πωλήσεις από όλα τα υπόλοιπα μαζί! Άσε που δεν υπάρχει καν σαν έννοια "το καλύτερο mini" - παρά μόνο το καλύτερο για τις ανάγκες του καθενός.
Επισκέπτης Δημοσ. 23 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, panoskatos είπε Μετά λες ότι εννοείς για αυτοκίνητα προ 15ετιας άρα πάμε στο 2004. Τώρα λες για το 1980 !!! Έ ρε φίλε δεν μπορώ να σε πάρω στα σοβαρά, σορυ κιόλας αλλά δεν είχα αυτοκίνητο το 1980 και δεν νομίζω κιόλας να υπήρχαν αεροσακοι το 1980 !!! Πάλι καλά που δεν μας πήγες στην επανάσταση του 1821! Απο την αρχη ειπα 15+. Οι αερόσακοι ξεκίνησαν το 1974 στις ΗΠΑ στα Buick. Στην Ευρώπη το 1981 με την Mercedes W126. Μέχρι και τα μέσα της δεκαετίας του 2000 υπηρχαν σε πολλά μοντέλα ένδειξη με ημερομηνία λήξης. Πάνε ρώτησε σε μια επίσημη αντιπροσωπεία Audi,Alfa Romeo, Renault,BMW,Hyundai κλπ για το αν υπήρχε σε παλιά τους μοντέλα,αλλά ατομα που να είναι πολλά χρόνια στη δουλειά, ψάξε όπως σου είπα στο διαδίκτυο,δεν μπηκες στον κόπο, και μετα γίνε εριστικός και ειρωνας. Καλό ΣΚ. Επεξ/σία 23 Μαρτίου 2019 από jmmys
The_Judas Δημοσ. 23 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2019 Τα hyundai έχουν βελτιωθεί δεν είναι πια φθηνιάρικά αυτοκίνητα. Γι' αυτό όμως και η τιμή τους έχει φτάσει κοντά στις υπόλοιπες ευρωπαικές/γιαπωνέζικες μάρκες (αν και συνήθως δίνουν περισσότερα έξτρα στις βασικές εκδόσεις)
T. Jefferson Δημοσ. 23 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, panoskatos είπε Δηλαδή το i10 είναι το καλύτερο mini που υπάρχει αυτή την στιγμή στον κόσμο? Έχει πιάσει το 5 % της παγκόσμιας αγοράς στην κατηγορία του.Αρα το υπόλοιπο 95% σε αυτή την κατηγορία δεν έχει την ίδια άποψη. OK let's drink a 🍻 Τι δηλαδή και άρα και whatabaoutisms μας τσαμπουνάς ρε άνθρωπε; Δες το βίντεο και σύγκρινε. Λίγες σελίδες πιο πριν είναι και αποδεικνύει τι ισχύει στην πραγματικότητα και όχι ό,τι της φαίνεται της κάθε κυρά Μαίρης που δεν έχει ιδέα από ενεργητική ασφάλεια. Είναι ξεκάθαρο ότι έχει επιδόσεις μεγαλύτερης κατηγορίας το τελευταίο μοντέλο. Τώρα το τι μπορεί να του φαίνεται του καθενός... . Επεξ/σία 23 Μαρτίου 2019 από T. Jefferson
konpat Δημοσ. 23 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2019 9 ώρες πριν, jmmys είπε Φίλε μου εσύ εβαλες σε ενα τσουβαλι όλα τα αμάξια μιας χωρας.Και στο λέω σαν φανατικός κάτοχος γερμανικού και ιαπωνικού αυτοκινήτου. Αυτό το κατάλαβες από ένα σχόλιο που έκανα? Το οποίο φυσικά ήταν μια υπερβολή (με αρκετή δόση αλήθειας για κάποιες μάρκες) προς απάντηση στο άλλο μέλος με τα αυγά και το τυρί. Τώρα, αν μ' αυτό το σχόλιο "χτύπησα κάποιο νεύρο" δικό σου θέμα. Για τους αερόσακους εννοείται δεν υπάρχει ημερομηνία λήξης , ούτε υπήρξε ποτέ , μόνο έλεγχος και αυτός όταν ανάβει η αντίστοιχη ένδειξη.
Gorbatsof Δημοσ. 23 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2019 Ένας φίλος πήρε το τελευταίο i30 πετρέλαιο στα 1600 κυβικά και έπαθα ένα σοκ με το σύνολο.Καταπληκτικο αμάξι.Εχουν ανέβει παρά πολύ εκεί στη Hyundai.
tsiro7 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2019 τα i10 κτλ της κατηγοριας ειναι για νοικιαρικα μονο , 1200 ευρω διαφορα ,ξαναλεω, εχει με το i20 .ποιος ο λογος καποιος που παιρνει καινουργιο αυτοκινητο με δοσεις να το προτιμησει?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα