Plig88 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2019 8 ώρες πριν, gia_nnis είπε Οταν το καθε 1.2αρη τραβαει διαφορετικα γιατι να μην το πεις παιχνιδιαρικο..? Στην κατηγορια του ειναι αρκετα σπιρτοζικο..!!!😉 Και το fiataki 500 twinair 900 κυβικα είναι και του ρίχνει κολόνα αλλά και πάλι δεν το λέμε παιχνιδιάρικο
gia_nnis Δημοσ. 20 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2019 14 ώρες πριν, Alexandros7474 είπε Καλά και να ήθελες να τα υπερβείς κατά πολύ θα ήταν δύσκολο 1 ώρα πριν, Plig88 είπε Και το fiataki 500 twinair 900 κυβικα είναι και του ρίχνει κολόνα αλλά και πάλι δεν το λέμε παιχνιδιάρικο Τουρμπο vs ατμοσφαιρα?🙄 Και turbo χωρις κομπρεσορα δεν αξιζει..! Τα περισσοτερα κομπιαζουν στο ξεκινημα.. Κατω απο τις 2000στρ ειναι νωχελικα..!
tsiro7 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2019 Αυτό που οι αερόσακοι δεν είναι σίγουρο ότι θα ανοίξουν, μετά τη δεκαετία, από που προκύπτει?
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2019 Σε πολλά αυτοκίνητα υπάρχει κάπου ένδειξη με την ημερομηνία λήξης των αερόσακων.
tsiro7 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) μπορεις να μου αναφερεις μια εταιρια που δινει ημερομηνια ληξης?γιατι οσο και αν ψαχνω δεν βρισκω.πιο πολυ αστικος μυθος μου ακουγεται.εγω αυτο που ξερω ειναι οτι τα αυτοκινητα εχουν εγκεφαλο που ελεγχουν την καλη λειτουργια τους και ενδεικτικη λυχνια στο καντραν. Επεξ/σία 20 Μαρτίου 2019 από tsiro7 1
xenos34 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 20 Μαρτίου 2019 εγώ άλλο ψαχνω.εχω δει σε βίντεο να κάνουν την οθόνη όπως είναι το κινητό.με κάποιο mirroring.το έχει κάνει κανείς; γίνεται; δεν με νοιάζει αν πάει καλύτερα από κάποιο άλλο αυτοκίνητο.οταν κάποτε που έβαζα κόντρες ήξερα τι αμάξι αγοραζω κ ποιο είναι ποιο καλό η όχι.τωρα έχω οικογένεια κ το πήρα γιατί θέλω να κάνω την δουλειά μου.
Alexandros7474 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2019 14 ώρες πριν, gia_nnis είπε Οταν το καθε 1.2αρη τραβαει διαφορετικα γιατι να μην το πεις παιχνιδιαρικο..? Στην κατηγορια του ειναι αρκετα σπιρτοζικο..!!!😉 Που να είχε και καμία bmw m3 τι θα διαβάζαμε εδώ ; Ημαρτων
konpat Δημοσ. 20 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, Alexandros7474 είπε Που να είχε και καμία bmw m3 τι θα διαβάζαμε εδώ ; Ημαρτων Ο καθένας λέει τη γνώμη του ανάλογα με τις οδηγικές του εμπειρίες, που είναι το παράξενο? Επεξ/σία 20 Μαρτίου 2019 από konpat
panoskatos Δημοσ. 20 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2019 11 ώρες πριν, andrapos είπε Το atos ναι,είναι ένα αμάξι μόνο για πόλη.Ακομα και στην πόλη πρέπει να προσέχεις μ αυτό.το i10 μπορεί να πάει μια χαρά εθνική σε σχέση με τα σαπακια που κυκλοφορούν εκεί έξω.Και όταν λέμε 10+ ετών δεν εννοούμε μόνο τα 10 ετών.Τα 10 ετών mini είναι χειρότερα του i10 και πολλά supermini και μικρομεσαία ακόμα παλιότερα που κυκλοφορούν το ίδιο.Αλλα δεν μπορεί να γίνεται και σύγκριση του i10 με το golf.Το ένα είναι mini και το άλλο μικρομεσαίο.Το i10 αν θες να το συγκρινεις με vw σύγκρινε το με το up και το golf με το i30.Δεν λέω ότι τα hyundai είναι καλύτερα αλλά δεν έχουν αυτή τη χαοτική διαφορά με αυτοκίνητα του ανταγωνισμού που είχαν στο παρελθόν και τα καθιστούσαν επικίνδυνα. Εγώ θα σου πω κάτι πολύ απλό. Τα μικρά είναι η αγαπημένη μου κατηγορία, μια χαρά είναι το i10 και άλλα πολλά. Όμως ένα αυτοκίνητο ακόμα και της ίδιας κατηγορίας δεκαετίας δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από ένα i10, η τεχνολογία είναι πάνω κάτω ίδια.Το μόνο που έχει το i10 είναι μια θύρα USB και GPS από μαμά. Κατά τα άλλα το θέμα έχει ξεφύγει εντελώς.
andrapos Δημοσ. 21 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2019 1 ώρα πριν, panoskatos είπε Εγώ θα σου πω κάτι πολύ απλό. Τα μικρά είναι η αγαπημένη μου κατηγορία, μια χαρά είναι το i10 και άλλα πολλά. Όμως ένα αυτοκίνητο ακόμα και της ίδιας κατηγορίας δεκαετίας δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από ένα i10, η τεχνολογία είναι πάνω κάτω ίδια.Το μόνο που έχει το i10 είναι μια θύρα USB και GPS από μαμά. Κατά τα άλλα το θέμα έχει ξεφύγει εντελώς. Μπορεί σε κινητήρες να είναι ίδια άλλα πολλά πράγματα έχουν αλλάξει.Παραδειγμα προσφέρονται πλέον 6 αερόσακοι στον βασικό εξοπλισμό(1 στο πρώτο i10)και σύστημα ελέγχου ευστάθειας.Επισης όλα τα μικρά έχουν πλέον καλύτερη οδική συμπεριφορά και καλύτερους χώρους.Βέβαια οι μεγαλύτερες διαφορές είναι με τα ακόμα παλιότερα μοντέλα(μέχρι το 2008 πουλιόταν το atos,το πρώτο agila και άλλα τέτοια).
gia_nnis Δημοσ. 21 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2019 8 ώρες πριν, Alexandros7474 είπε Που να είχε και καμία bmw m3 τι θα διαβάζαμε εδώ ; Ημαρτων Για να πεις ενα αμαξι παιχνιδιαρικο και σπιρτοζικο δεν χρειαζεται να ειναι super cars! Ειναι αυτονοητο οτι το λες για την κατηγορια του..! Πιο πανω εχω βαλει βιντεο polo 1.4 και i10 1.2 Θα παρατηρησεις οτι το i10 ανεβαζει τα χλμ πιο ανετα μεχρι τα 100! Και τα εβαλα γι αυτους που μιλανε υποτιμητικα για τον συγκεκριμενο κινητηρα.. Βασικα δεν εχουν κατι με τον κινητηρα αλλα με το brand..!!! 1
panoskatos Δημοσ. 21 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2019 7 ώρες πριν, andrapos είπε Μπορεί σε κινητήρες να είναι ίδια άλλα πολλά πράγματα έχουν αλλάξει.Παραδειγμα προσφέρονται πλέον 6 αερόσακοι στον βασικό εξοπλισμό(1 στο πρώτο i10)και σύστημα ελέγχου ευστάθειας.Επισης όλα τα μικρά έχουν πλέον καλύτερη οδική συμπεριφορά και καλύτερους χώρους.Βέβαια οι μεγαλύτερες διαφορές είναι με τα ακόμα παλιότερα μοντέλα(μέχρι το 2008 πουλιόταν το atos,το πρώτο agila και άλλα τέτοια). Ακριβώς, η Hyundai κατάφερε να φτάσει σε εξοπλισμό πράγματα που άλλοι έδιναν προ δεκαετίας + . Η Hyundai κατάφερε να μπει σε όλες τις ηλικίες. Κάποτε νέος και ψιλιασμενος με την τεχνολογία και τον εξοπλισμό δεν υπήρχε περίπτωση να πάρει Hyundai. Ο εξοπλισμός ήταν φτωχός ,
konpat Δημοσ. 21 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) 10 ώρες πριν, panoskatos είπε Ακριβώς, η Hyundai κατάφερε να φτάσει σε εξοπλισμό πράγματα που άλλοι έδιναν προ δεκαετίας + . Η Hyundai κατάφερε να μπει σε όλες τις ηλικίες. Κάποτε νέος και ψιλιασμενος με την τεχνολογία και τον εξοπλισμό δεν υπήρχε περίπτωση να πάρει Hyundai. Ο εξοπλισμός ήταν φτωχός , 'Ενα παράδειγμα τέτοιου πράγματος εξοπλισμού? (στην ίδια κατηγορία τιμής) Όσο για αυτό που γράφεις στη δεύτερη παράγραφο νομίζω ότι δεν τα έπαιρναν, λόγω ονόματος και ιστορίας μοντέλων παρά για τον εξοπλισμό. 'Οταν από το 2000 και μετά αρχισε να φτιάχνει καλύτερα αυτοκίνητα πιο όμορφα και σε καλή τιμή (όπως το κουπέ) ο κόσμος άρχισε να αλλάζει σταδιακά στάση κυρίως στο εξωτερικό γιατί εδώ από ότι βλέπω και στο φόρουμ ακούνε χιουντάι και παθαίνουν αλλεργικό σοκ. Επεξ/σία 21 Μαρτίου 2019 από konpat
mp123 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2019 Στις 19/3/2019 στις 8:44 ΠΜ, paylidis είπε Ούτε που ξέρω. Leasing είναι και σπάνια το οδηγώ (ευτυχως). Σε σχέση πάντως με το γερμανικό μου που είναι καμία 500-600 κιλά πιο βαρύ (άλλο ένα i10 σχεδόν δηλαδή) και μόλις 400 κυβικά παραπάνω δε πάει βήμα...άσε που αν πας να βγεις Αττική οδό είσαι τελειωμένος...για εθνική μεγάλο ταξίδι δε το συζητάμε καν μόνο ψυχικά ασθενής θα έβγαινε ταξίδι >100 χλμ με ένα i10 Μη τρελαθούμε κιολας ! 316 e90 full extra 2007 ειχα. μπουρουχα ειναι. μην τρελαθουμε κιολας. το ενα εχει 36000 το αλλο 12000. να συγκρινουμε ιδια αυτοκινητα και στις ιδιες τιμες.αλλο τα μηλα αλλο τα πορτοκαλια. 1
T. Jefferson Δημοσ. 21 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2019 Μια χαρά το αυτοκινητάκι. Επιδόσεις μεγαλύτερης κατηγορίας είναι αυτές... 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα