Προς το περιεχόμενο

Hyundai i10

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 115
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
15 λεπτά πριν, amagawd είπε

Στο δικό μου όνομα και της γυναίκας μου έχω

kodiaq 1.4 '18. Σε κερνάω γερμανικό τσάι με όποιο θες 

Μπα το kodiaq 1.4 ετσι σκετο το εγραψες!!! Ατμοσφαιρικο ειναι!!!  Το εχεις για επαγγελματικη χρηση.. Κανεις κηδειες με αυτο..!!!😄

Επισκέπτης
Δημοσ.
1 ώρα πριν, gia_nnis είπε

Μπα το kodiaq 1.4 ετσι σκετο το εγραψες!!! Ατμοσφαιρικο ειναι!!!  Το εχεις για επαγγελματικη χρηση.. Κανεις κηδειες με 

Όλα τα kodiaq είναιμε τούρμπο.. μα όλα 

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, amagawd είπε

Όλα τα kodiaq είναιμε τούρμπο.. μα όλα 

Το γνωριζω.. Εσεις πρεπει να παραδεχτειτε οτι οι ατμοσφαιρικοι κινητηρες της group vw δεν αξιζουν.. Δεν τραβανε... και ρουφανε βενζινη..!

Και λεγοντας δεν τραβανε απο καποιες στροφες και κατω σε σχεση με τους Κορεατες...

Επισκέπτης
Δημοσ.
17 λεπτά πριν, gia_nnis είπε

Το γνωριζω.. Εσεις πρεπει να παραδεχτειτε οτι οι ατμοσφαιρικοι κινητηρες της group vw δεν αξιζουν.. Δεν τραβανε... και ρουφανε βενζινη..!

Και λεγοντας δεν τραβανε απο καποιες στροφες και κατω σε σχεση με τους Κορεατες...

Τα επίσημα τεχνικά στοιχεία το αντίθετο λένε.Τώρα εσύ που τα δοκιμασες όλα θα ξέρεις καλυτερα😀

Δημοσ.
Στις 18/3/2019 στις 2:55 ΜΜ, xenos34 είπε

Καλησπέρα.πηρα ένα Hyundai i10 καινούργιο κ θέλω κάποιος να με βοηθήσει με την οθόνη.

Καλοριζικο φίλε 

Παιδιά ο άνθρωπος πήρε i10 . Μην ασκείτε κριτική σαν να πήρε αυτοκίνητο των 40.000 € 

• Like 1
Δημοσ.
7 ώρες πριν, jmmys είπε

Ενα καινουριο i10 ειναι ασφαλεστερο απο οτιδηποτε άνω δεκαετίας  κυκλοφορει στους δρομους.

Το ακουσαμε και αυτό στο insomnia🙌

Δεν εννοώ από οτιδήποτε άνω 10ετιας,αλλά τα κακοσυντηρημένα άνω 10ετιας και στην κατηγορία του.Το να συγκρίνεις mercendes 10 ετιας με i10 είναι ανούσιο γιατί ούτε ίδια τιμή έχουν ούτε ίδιο κόστος χρήσης.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 ώρες πριν, andrapos είπε

Πλάκα κάνεις τώρα;Έχεις δει καθόλου τι κυκλοφορεί στην εθνική γύρω σου;1) Τα μισά αυτοκίνητα είναι 10+ ετών με αμορτισέρ της μάνας τους και πάνε 130+,τα βλέπεις και πλέουν στις ανωμαλίες του δρόμου. 2) Ενα i10 καινούριο είναι σαφώς ασφαλέστερο από όλα αυτά και γενικά πάει παντού με 120 που είναι τα όρια στην εθνική για πλάκα.Με τι αμάξι το συγκρίνεις;Γιατί το ότι είναι χειρότερο από το αυτοκίνητο σου δεν σημαίνει ότι πρέπει να είσαι τρελός για να το οδηγείς.Με την ίδια λογική κάποιος που οδηγεί m3 θα θεωρεί εσένα τρελό που πας με το 1600 εθνική και όλους τους άλλους που πάνε σιγά και δεν μπορεί να πιάσει 250 γιατί του κλείνουν το δρόμο.

1) Αρα τα μισα ειναι 10ετιας και τα υπολοιπα πιο καινουρια. Δεν κανεις κανεναν αλλο διαχωρισμο.

2) Αρα το ι10 ειναι πιο ασφαλες απο τα μισα αυτοκινητα που κυκλοφορουν στην εθνικη. Your words, not mine. 

55 λεπτά πριν, andrapos είπε

Δεν εννοώ από οτιδήποτε άνω 10ετιας,αλλά τα κακοσυντηρημένα άνω 10ετιας και στην κατηγορία του.Το να συγκρίνεις mercendes 10 ετιας με i10 είναι ανούσιο γιατί ούτε ίδια τιμή έχουν ούτε ίδιο κόστος χρήσης.

Αν ησουν μελος της κυβερνησης, σιγουρα θα ελεγες πως παρερμηνευτηκαν οι δηλωσεις σου. Χεσε τις Mercedes. Εστω Golf, Astra, Auris, Megane, 308 10ετιας. Κυκλοφορουν απειρα στους ελληνικους δρομους. Και ενα i10 που βγηκε χθες απο τη φαμπρικα. Με ποιο θα εκανες ταξιδι; Σε ποιο θα εβαζες μεσα την οικογενεια σου; Στο ι10 επειδη φτανει 120 χωρις να φευγουν βιδες και να βαραει κοφτη και το θεωρουμε κατορθωμα; 

Παντως αν οδηγεις και κοιτας τα αμορτισερ των αυτοκινητων 10ετιας, εισαι πιο επικινδυνος στην Εθνικη απο αυτους που πανε 130. 

H αναφορα πως το ι10 αρκει αφου φτανει 120 μου θυμιζει Κλαρκσον να λεει οτι το Roomster 1.2 diesel ειναι πιο γρηγορο απο την 911 επειδη αν η 911 ξεπερασει την τελικη του Roomster, θα εχει περασει το οριο ταχυτητας :P 

Επεξ/σία από ProponitisTouKanape
  • Like 1
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, ProponitisTouKanape είπε

1) Αρα τα μισα ειναι 10ετιας και τα υπολοιπα πιο καινουρια. Δεν κανεις κανεναν αλλο διαχωρισμο.

2) Αρα το ι10 ειναι πιο ασφαλες απο τα μισα αυτοκινητα που κυκλοφορουν στην εθνικη. Your words, not mine. 

Αν ησουν μελος της κυβερνησης, σιγουρα θα ελεγες πως παρερμηνευτηκαν οι δηλωσεις σου. Χεσε τις Mercedes. Εστω Golf, Astra, Auris, Megane, 308 10ετιας. Κυκλοφορουν απειρα στους ελληνικους δρομους. Και ενα i10 που βγηκε χθες απο τη φαμπρικα. Με ποιο θα εκανες ταξιδι; Σε ποιο θα εβαζες μεσα την οικογενεια σου; Στο ι10 επειδη φτανει 120 χωρις να φευγουν βιδες και να βαραει κοφτη και το θεωρουμε κατορθωμα; 

Παντως αν οδηγεις και κοιτας τα αμορτισερ των αυτοκινητων 10ετιας, εισαι πιο επικινδυνος στην Εθνικη απο αυτους που πανε 130. 

H αναφορα πως το ι10 αρκει αφου φτανει 120 μου θυμιζει Κλαρκσον να λεει οτι το Roomster 1.2 diesel ειναι πιο γρηγορο απο την 911 επειδη αν η 911 ξεπερασει την τελικη του Roomster, θα εχει περασει το οριο ταχυτητας :P 

Το i10 είναι πιο ασφαλές από τα περισσότερα 10+ ετών κακοσυντηρημένα αυτοκίνητα.Και τα περισσότερα 10+ ετών είναι κακοσυντηρημένα.Οταν με περνάει το xsara με 160 και πάει σαν βάρκα δεν θέλει προσπάθεια να το δω.Η ασφάλεια ενός αυτοκινήτου δεν έχει να κάνει μόνο με την οδική συμπεριφορά του.Σε ένα ολοκαίνουργιο αυτοκίνητο ξέρεις ότι όλα θα δουλέψουν όπως πρέπει αν γίνει ατύχημα.Το ξέρεις ότι οι αερόσακοι έχουν διάρκεια εγγυημένης λειτουργίας 10 έτη;Εγώ λοιπόν θα έβαζα την οικογένεια μου σε ένα αυτοκίνητο που οι αερόσακοι δουλεύουν σίγουρα.Ετσι και αλλιώς με την οικογένεια μου μέσα δεν υπερβαίνω(κατά πολύ)τα όρια ταχύτητας και σε αυτές τις ταχύτητες ακόμα και το i10 είναι απόλυτα ασφαλές.

• Like 2
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, andrapos είπε

Το i10 είναι πιο ασφαλές από τα περισσότερα 10+ ετών κακοσυντηρημένα αυτοκίνητα.Και τα περισσότερα 10+ ετών είναι κακοσυντηρημένα.Οταν με περνάει το xsara με 160 και πάει σαν βάρκα δεν θέλει προσπάθεια να το δω.Η ασφάλεια ενός αυτοκινήτου δεν έχει να κάνει μόνο με την οδική συμπεριφορά του.Σε ένα ολοκαίνουργιο αυτοκίνητο ξέρεις ότι όλα θα δουλέψουν όπως πρέπει αν γίνει ατύχημα.Το ξέρεις ότι οι αερόσακοι έχουν διάρκεια εγγυημένης λειτουργίας 10 έτη;Εγώ λοιπόν θα έβαζα την οικογένεια μου σε ένα αυτοκίνητο που οι αερόσακοι δουλεύουν σίγουρα.Ετσι και αλλιώς με την οικογένεια μου μέσα δεν υπερβαίνω(κατά πολύ)τα όρια ταχύτητας και σε αυτές τις ταχύτητες ακόμα και το i10 είναι απόλυτα ασφαλές.

Καλά και να ήθελες να τα υπερβείς κατά πολύ θα ήταν δύσκολο 

• Like 1
  • Confused 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, andrapos είπε

εντάξει δεν είναι έτσι ακριβώς τα πράγματα παίζει ρόλο η συντήρηση το αμάξι κτλπ πχ 10 ετιας  skoda Octavia με την προβλεπόμενη συντήρηση  είναι η μέρα με την νύχτα σε σχέση με το i10

• Like 1
Δημοσ.
Στις 18/3/2019 στις 6:02 ΜΜ, paylidis είπε

Παιχνιδιαρικο γκαζι

Huyndai

1.2

Αυτές οι 3 λέξεις σε μια πρόταση μόνο γέλιο 

Χωρίς πλάκα το είδα και εγώ πιο πάνω και το προσπέρασα απλά ,,,, αλλά η απάντηση του φίλου είναι αλήθεια ,,,,,όντος τώρα ;;;

ανα επερνε κανένα skyline τι θα του έλεγε ;;;

• Like 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, Plig88 είπε

Χωρίς πλάκα το είδα και εγώ πιο πάνω και το προσπέρασα απλά ,,,, αλλά η απάντηση του φίλου είναι αλήθεια ,,,,,όντος τώρα ;;;

ανα επερνε κανένα skyline τι θα του έλεγε ;;;

Οταν το καθε 1.2αρη τραβαει διαφορετικα γιατι να μην το πεις παιχνιδιαρικο..? Στην κατηγορια του ειναι αρκετα σπιρτοζικο..!!!😉

4 ώρες πριν, Alexandros7474 είπε

Καλά και να ήθελες να τα υπερβείς κατά πολύ θα ήταν δύσκολο 

Δημοσ.

Είναι από τα νήματα που από την αρχή μέχρι το τέλος είναι άκυρα. 

Είναι δυνατόν να παίρνουμε καινούργιο αυτοκίνητο και να μην ξέρουμε ένα multimedia αυτοκινήτου. Και μιλάμε για την γενιά που μεγάλωσε μέσα στην τεχνολογία, υπολογιστές, ταμπλετ, κινητά κτλ. 

Άνοιξε ένα εγχειρίδιο στην τελική ρε άνθρωπε. 

Τώρα τα υπόλοιπα για 10ετιας αυτοκίνητα που είναι χειρότερα από i10 δεν μπορώ να το σχολιάσω. Το atos και καινούργιο που το έπαιρνες την επόμενη μέρα σε στροφή υπήρχε περίπτωση να ντελαπαρει!  Τι να λέμε τώρα.. 

Δημοσ.
4 ώρες πριν, panoskatos είπε

Είναι από τα νήματα που από την αρχή μέχρι το τέλος είναι άκυρα. 

Είναι δυνατόν να παίρνουμε καινούργιο αυτοκίνητο και να μην ξέρουμε ένα multimedia αυτοκινήτου. Και μιλάμε για την γενιά που μεγάλωσε μέσα στην τεχνολογία, υπολογιστές, ταμπλετ, κινητά κτλ. 

Άνοιξε ένα εγχειρίδιο στην τελική ρε άνθρωπε. 

Τώρα τα υπόλοιπα για 10ετιας αυτοκίνητα που είναι χειρότερα από i10 δεν μπορώ να το σχολιάσω. Το atos και καινούργιο που το έπαιρνες την επόμενη μέρα σε στροφή υπήρχε περίπτωση να ντελαπαρει!  Τι να λέμε τώρα.. 

Το atos ναι,είναι ένα αμάξι μόνο για πόλη.Ακομα και στην πόλη πρέπει να προσέχεις μ αυτό.το i10 μπορεί να πάει μια χαρά εθνική σε σχέση με τα σαπακια που κυκλοφορούν εκεί έξω.Και όταν λέμε 10+ ετών δεν εννοούμε μόνο τα 10 ετών.Τα 10 ετών mini είναι χειρότερα του i10 και πολλά supermini και μικρομεσαία ακόμα παλιότερα που κυκλοφορούν το ίδιο.Αλλα δεν μπορεί να γίνεται και σύγκριση του i10 με το golf.Το ένα είναι mini και το άλλο μικρομεσαίο.Το i10 αν θες να το συγκρινεις με vw σύγκρινε το με το up και το golf με το i30.Δεν λέω ότι τα hyundai είναι καλύτερα αλλά δεν έχουν αυτή τη χαοτική διαφορά με αυτοκίνητα του ανταγωνισμού που είχαν στο παρελθόν και τα καθιστούσαν επικίνδυνα.

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...