Προς το περιεχόμενο

Hyundai i10

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
7 ώρες πριν, gia_nnis είπε

Παιχνιδιαρικο το γκαζι του..? Θελω να πω αρπαζει απο τα χαμηλα.. δεν χρειαζεται να σηκωνεις στροφες...

Εκτος αν το πηρες αυτοματο..

Εντάξει 1.2 πήρε ο φίλος τι να αρπάξει από χαμηλά και να είναι παιχνιδιάρικο ένα μικρό αυτοκίνητο πόλης είναι.

TS καλορίζικο!  Πήγαινε σε κάποια αντιπροσωπεία  να σου λύσουν απορίες ευελπιστώ δωρεάν..

• Απαντ. 115
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, christopher0016 είπε

Εντάξει 1.2 πήρε ο φίλος τι να αρπάξει από χαμηλά και να είναι παιχνιδιάρικο ένα μικρό αυτοκίνητο πόλης είναι.

TS καλορίζικο!  Πήγαινε σε κάποια αντιπροσωπεία  να σου λύσουν απορίες ευελπιστώ δωρεάν..

Δεν μιλαμε για 0-100. Λεμε για την αισθηση που σου δινει το γκαζι απο την στιγμη που το πατας..  και ρεπριζ..

Δηλαδη αισθανεσαι οτι απο τα χαμηλα αναπνεει και δεν σε αναγκαζει να κατεβαζεις ταχυτητα..  Εγω το προηγουμενο i20 1.2 που οδηγησα αυτο εισεπραξα.. και πανω σε αυτο ειναι ξεκαθαρα ανωτερο απο polo 1.4 και corsa!

Δημοσ.
21 λεπτά πριν, gia_nnis είπε

Δεν μιλαμε για 0-100. Λεμε για την αισθηση που σου δινει το γκαζι απο την στιγμη που το πατας..  και ρεπριζ..

Δηλαδη αισθανεσαι οτι απο τα χαμηλα αναπνεει και δεν σε αναγκαζει να κατεβαζεις ταχυτητα..  Εγω το προηγουμενο i20 1.2 που οδηγησα αυτο εισεπραξα.. και πανω σε αυτο ειναι ξεκαθαρα ανωτερο απο polo 1.4 και corsa!

Μικρα και σβέλτα πας προς  Γαλλία μεριά! 

Επισκέπτης
Δημοσ.
8 ώρες πριν, gia_nnis είπε

Ναι και ομως σε σχεση με ενα γερμανικο τραβαει πολυ καλυτερα!!!

Οπότε θες έλα να σε κεράσω τσαγακι

Δημοσ.
8 ώρες πριν, gia_nnis είπε

Το 1.1?

Ούτε που ξέρω. Leasing είναι και σπάνια το οδηγώ (ευτυχως). Σε σχέση πάντως με το γερμανικό μου που είναι καμία 500-600 κιλά πιο βαρύ (άλλο ένα i10 σχεδόν δηλαδή) και μόλις 400 κυβικά παραπάνω δε πάει βήμα...άσε που αν πας να βγεις Αττική οδό είσαι τελειωμένος...για εθνική μεγάλο ταξίδι δε το συζητάμε καν μόνο ψυχικά ασθενής θα έβγαινε ταξίδι >100 χλμ με ένα i10  

Μη τρελαθούμε κιολας ! 

Δημοσ.
11 ώρες πριν, paylidis είπε

Έχω ένα i10 Mpi στο γκαράζ μου και ξέρω πίστεψε με. Ευτυχως δε το πλήρωσα κ δε το οδηγώ. Ντροπή με 4 ρόδες...

Για τα κυβικά του είναι μια χαρά.

16 ώρες πριν, Tenshi είπε

Points Of Interest (σημεία ενδιαφέροντος Ελληνιστή)

Πώς το βάζω αυτό;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγώ πέρσι πήρα ένα i10 το 1.0 και μια χαρά νομίζω είναι για μέσα στην πόλη και κανένα μικρό ταξίδι. Το Νοέμβριο πήγα Αράχωβα και μια χαρά ανέβηκε μέχρι πάνω τέρμα στο χιονοδρομικό. Σε 1.2 δεν ξέρω αν αξίζει να κοιτάς σε i10, καλύτερα i20 μετά, απλώς εγώ ήθελα κάτι οικονομικό και μικρό σχετικά για την πόλη, αλλά όχι ότι δεν κάνεις ταξίδια. Για εμένα το σημείο που υστερεί είναι ο χώρος του πορτμπαγκάζ που δεν χωράει ούτε μια βαλίτσα ξαπλωτή. Αυτό μόνο.

Επεξ/σία από kwstas77
Δημοσ.

Έχω δει σε βίντεο να κάνουν την οθόνη όπως είναι το κινητό.με κάποιο mirroring.το έχει κάνει κανείς; γίνεται;

Δημοσ.
5 ώρες πριν, paylidis είπε

Ούτε που ξέρω. Leasing είναι και σπάνια το οδηγώ (ευτυχως). Σε σχέση πάντως με το γερμανικό μου που είναι καμία 500-600 κιλά πιο βαρύ (άλλο ένα i10 σχεδόν δηλαδή) και μόλις 400 κυβικά παραπάνω δε πάει βήμα...άσε που αν πας να βγεις Αττική οδό είσαι τελειωμένος...για εθνική μεγάλο ταξίδι δε το συζητάμε καν μόνο ψυχικά ασθενής θα έβγαινε ταξίδι >100 χλμ με ένα i10  

Μη τρελαθούμε κιολας ! 

Πλάκα κάνεις τώρα;Έχεις δει καθόλου τι κυκλοφορεί στην εθνική γύρω σου;Τα μισά αυτοκίνητα είναι 10+ ετών με αμορτισέρ της μάνας τους και πάνε 130+,τα βλέπεις και πλέουν στις ανωμαλίες του δρόμου.Ενα i10 καινούριο είναι σαφώς ασφαλέστερο από όλα αυτά και γενικά πάει παντού με 120 που είναι τα όρια στην εθνική για πλάκα.Με τι αμάξι το συγκρίνεις;Γιατί το ότι είναι χειρότερο από το αυτοκίνητο σου δεν σημαίνει ότι πρέπει να είσαι τρελός για να το οδηγείς.Με την ίδια λογική κάποιος που οδηγεί m3 θα θεωρεί εσένα τρελό που πας με το 1600 εθνική και όλους τους άλλους που πάνε σιγά και δεν μπορεί να πιάσει 250 γιατί του κλείνουν το δρόμο.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 ώρες πριν, paylidis είπε

Μη τρελαθούμε κιολας ! 

Λες για το i10 που κυκλοφορει τωρα ή το προηγουμενο? Το λεω γιατι το προηγουμενο εβγαινε και με τον παλιο κινητηρα 1.1 που και αυτο δεν πιστευω οτι παει ασχημα..

Το καινουργιο ειναι στα 1.0 τρικυλινδρος και μετα ο κλασικος 1.2

Εγω δεν εχω μπει σε i10 αλλα λενε καλα λογια για την σταθεροτητα που εχει.. οτι δινει την εντυπωση μεγαλυτερης κατηγοριας..

Αυτα αν τα ελεγες για ενα Atos δεν θα σε θεωρουσα υπερβολικο.. αλλα για το i10 δεν πρεπει να ισχυουν..

9 ώρες πριν, amagawd είπε

Οπότε θες έλα να σε κεράσω τσαγακι

Corsa εχεις?

Επεξ/σία από gia_nnis
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, gia_nnis είπε

Λες για το i10 που κυκλοφορει τωρα ή το προηγουμενο? Το λεω γιατι το προηγουμενο εβγαινε και με τον παλιο κινητηρα 1.1 που και αυτο δεν πιστευω οτι παει ασχημα..

Το καινουργιο ειναι στα 1.0 τρικυλινδρος και μετα ο κλασικος 1.2

Εγω δεν εχω μπει σε i10 αλλα λενε καλα λογια για την σταθεροτητα που εχει.. οτι δινει την εντυπωση μεγαλυτερης κατηγοριας..

Αυτα αν τα ελεγες για ενα Atos δεν θα σε θεωρουσα υπερβολικο.. αλλα για το i10 δεν πρεπει να ισχυουν..

Corsa εχεις?

2017

1 ώρα πριν, andrapos είπε

Πλάκα κάνεις τώρα;Έχεις δει καθόλου τι κυκλοφορεί στην εθνική γύρω σου;Τα μισά αυτοκίνητα είναι 10+ ετών με αμορτισέρ της μάνας τους και πάνε 130+,τα βλέπεις και πλέουν στις ανωμαλίες του δρόμου.Ενα i10 καινούριο είναι σαφώς ασφαλέστερο από όλα αυτά και γενικά πάει παντού με 120 που είναι τα όρια στην εθνική για πλάκα.Με τι αμάξι το συγκρίνεις;Γιατί το ότι είναι χειρότερο από το αυτοκίνητο σου δεν σημαίνει ότι πρέπει να είσαι τρελός για να το οδηγείς.Με την ίδια λογική κάποιος που οδηγεί m3 θα θεωρεί εσένα τρελό που πας με το 1600 εθνική και όλους τους άλλους που πάνε σιγά και δεν μπορεί να πιάσει 250 γιατί του κλείνουν το δρόμο.

Προτιμότερο είναι ένα Mercedes 15 χρόνων σε ενεργητική και παθητική ασφάλεια παρά ένα καινουργιο i10 που πας με 120-130 και νομιζεις ότι θα σου φύγουν οι πορτες......

Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, andrapos είπε

δρόμου.Ενα i10 καινούριο είναι σαφώς ασφαλέστερο από όλα αυτά και γενικά πάει παντού με 120 που είναι τα όρια στην εθνική για

Ενα καινουριο i10 ειναι ασφαλεστερο απο οτιδηποτε άνω δεκαετίας  κυκλοφορει στους δρομους.

Το ακουσαμε και αυτό στο insomnia🙌

Επεξ/σία από jmmys
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

19 λεπτά πριν, paylidis είπε

2017

Τον τρικυλινδρο χιλιαρη εχεις.. Δεν ξερω πως τραβαει αυτος ο κινητηρας γιατι 95 Nm /5500 στα 1010κιλα!

Ενω ο 1.1 98 Nm /2800 στα ιδια κιλα.

Αλλα φαντασου ο κωστας77 λεει οτι παει μια χαρα..

Σιγουρα αν ηταν ο 1.2 δεν θα ελεγες κουβεντα..

Εγω δεν βασιζομαι στα χαρτια αλλα στην πραξη...

21 λεπτά πριν, paylidis είπε

Προτιμότερο είναι ένα Mercedes 15 χρόνων σε ενεργητική και παθητική ασφάλεια παρά ένα καινουργιο i10 που πας με 120-130 και νομιζεις ότι θα σου φύγουν οι πορτες......

Συγκρινεις ανομοια πραγματα.. Διαφορετικες κατηγοριες...  Αν και τονιζω στο πατημα η hyundai εχει φτιαξει πολυ!

Επεξ/σία από gia_nnis
  • Like 1
Δημοσ.
44 λεπτά πριν, gia_nnis είπε

Τον τρικυλινδρο χιλιαρη εχεις.. Δεν ξερω πως τραβαει αυτος ο κινητηρας γιατι 95 Nm /5500 στα 1010κιλα!

Ενω ο 1.1 98 Nm /2800 στα ιδια κιλα.

Αλλα φαντασου ο κωστας77 λεει οτι παει μια χαρα..

Σιγουρα αν ηταν ο 1.2 δεν θα ελεγες κουβεντα..

Εγω δεν βασιζομαι στα χαρτια αλλα στην πραξη...

Συγκρινεις ανομοια πραγματα.. Διαφορετικες κατηγοριες...  Αν και τονιζω στο πατημα η hyundai εχει φτιαξει πολυ!

Φίλε μου τι 1.0 τι 1.2... καρούλια με ρόδες είναι και τα δυο και φυσικά επιμένω στο ότι είναι εωσ Και επικίνδυνα εκτός πόλης. Αυτά θα έπρεπε να βρίσκονται σε χώρες τύπου Ινδία Πακιστάν κλπ αλλά εκεί που μας έχουν πάει τα θεωρείτε κάποιοι ότι «είναι σούπερ» και «Πάει μια χαρά» και «δε λες κουβέντα»... 

προσωπικα εάν μου είχαν δώσει αυτό το αμάξι από εταιρεία μέσω leasing θα το επέστρεφα...είτε 1.0 είτε 1.2 σαπάκι Hyundai παραμενει και ΟΧΙ Α δεν έχει πάτημα γερμανικού κανένα Hyundai ούτε χθες ούτε σήμερα ούτε σε 10 χρόνια...

Επισκέπτης
Δημοσ.
1 ώρα πριν, gia_nnis είπε

Corsa εχεις?

Στο δικό μου όνομα και της γυναίκας μου έχω

I10 '08 , Golf 5 gti '07 , golf 5 gt '06 , ml350 '10 και kodiaq 1.4 '18. Σε κερνάω γερμανικό τσάι με όποιο θες 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...