xenos34 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2019 Καλησπέρα.πηρα ένα Hyundai i10 καινούργιο κ θέλω κάποιος να με βοηθήσει με την οθόνη.
gia_nnis Δημοσ. 18 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2019 8 λεπτά πριν, xenos34 είπε Καλησπέρα.πηρα ένα Hyundai i10 καινούργιο κ θέλω κάποιος να με βοηθήσει με την οθόνη. Καλοριζικο.. Η αντιπροσωπεια δεν στο εδειξε..??? Οχι τσιγκουνιες το 1.2 πηρες! Ε..???
xenos34 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 18 Μαρτίου 2019 Ναι το 1.2 πήρα.το πήρα με Lessing.δεν μου έδειξε κάνεις τπτ.μου βγάζει ένα μύνημα στα αγγλικά όποτε το βάζω μπρος.να προσέχω κ καλά τον κ.ο.κ και να διαβάσω τις οδηγίες.εχει να πατήσεις επιβεβαίωση κ να επιλέξω γλώσσα.πρεπει να το βγάζει συνέχεια αυτό;
gia_nnis Δημοσ. 18 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2019 10 λεπτά πριν, xenos34 είπε Ναι το 1.2 πήρα.το πήρα με Lessing.δεν μου έδειξε κάνεις τπτ.μου βγάζει ένα μύνημα στα αγγλικά όποτε το βάζω μπρος.να προσέχω κ καλά τον κ.ο.κ και να διαβάσω τις οδηγίες.εχει να πατήσεις επιβεβαίωση κ να επιλέξω γλώσσα.πρεπει να το βγάζει συνέχεια αυτό; Παιχνιδιαρικο το γκαζι του..? Θελω να πω αρπαζει απο τα χαμηλα.. δεν χρειαζεται να σηκωνεις στροφες... Εκτος αν το πηρες αυτοματο.. 1
xenos34 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 18 Μαρτίου 2019 Ναι είναι πολύ καλό.αρπαζει κατευθείαν.χειροκινητο.
Tenshi Δημοσ. 18 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2019 1 ώρα πριν, xenos34 είπε Ναι το 1.2 πήρα.το πήρα με Lessing.δεν μου έδειξε κάνεις τπτ.μου βγάζει ένα μύνημα στα αγγλικά όποτε το βάζω μπρος.να προσέχω κ καλά τον κ.ο.κ και να διαβάσω τις οδηγίες.εχει να πατήσεις επιβεβαίωση κ να επιλέξω γλώσσα.πρεπει να το βγάζει συνέχεια αυτό; Ναί. Επίσης δέν μπορείς να συνδέσεις συσκευή μέσω bluetooth εν κινήσει. Το Zoom στο GPS γίνεται με τον δεξιό περιστροφικό διακόπτη.Το κλασικό swipe όπως το ξέρουμε δέν υφίσταται, πχ σέρνω απο δεξιά πρός αριστερά, για να δώ τον υπόλοιπο χάρτη στα δεξιά. Αντ'αυτού πατάς σε ένα σημείο του χάρτη (βγαίνει ένας στόχος) και ενώ κρατάς παρατεταμένα,σέρνεις το δάχτυλο προς το σημείο που σε ενδιαφέρει.Αν είσαι τυχερός και το acceleration του "κέρσορα" δέν σε έχει πάει σε άλλο νομό της χώρας,αφήνεις και πατάς το κουμπί της πλοήγησης. Εκτιμώ πως θα κάνεις καλύτερα την δουλειά σου με Android Auto/Apple Car play.Ειδικά αν παίζεις με POI,δέν υπάρχει σύγκριση.
paylidis Δημοσ. 18 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2019 Παιχνιδιαρικο γκαζι Huyndai 1.2 Αυτές οι 3 λέξεις σε μια πρόταση μόνο γέλιο 1
xenos34 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 18 Μαρτίου 2019 5 λεπτά πριν, Tenshi είπε Ναί. Επίσης δέν μπορείς να συνδέσεις συσκευή μέσω bluetooth εν κινήσει. Το Zoom στο GPS γίνεται με τον δεξιό περιστροφικό διακόπτη.Το κλασικό swipe όπως το ξέρουμε δέν υφίσταται, πχ σέρνω απο δεξιά πρός αριστερά, για να δώ τον υπόλοιπο χάρτη στα δεξιά. Αντ'αυτού πατάς σε ένα σημείο του χάρτη (βγαίνει ένας στόχος) και ενώ κρατάς παρατεταμένα,σέρνεις το δάχτυλο προς το σημείο που σε ενδιαφέρει.Αν είσαι τυχερός και το acceleration του "κέρσορα" δέν σε έχει πάει σε άλλο νομό της χώρας,αφήνεις και πατάς το κουμπί της πλοήγησης. Εκτιμώ πως θα κάνεις καλύτερα την δουλειά σου με Android Auto/Apple Car play.Ειδικά αν παίζεις με POI,δέν υπάρχει σύγκριση. Έχω το Android auto.τι είναι το POI;
Tenshi Δημοσ. 18 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2019 3 λεπτά πριν, xenos34 είπε Έχω το Android auto.τι είναι το POI; Points Of Interest (σημεία ενδιαφέροντος Ελληνιστή)
gia_nnis Δημοσ. 18 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2019 2 ώρες πριν, paylidis είπε Παιχνιδιαρικο γκαζι Huyndai 1.2 Αυτές οι 3 λέξεις σε μια πρόταση μόνο γέλιο Ναι και ομως σε σχεση με ενα γερμανικο τραβαει πολυ καλυτερα!!!
paylidis Δημοσ. 18 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, gia_nnis είπε Ναι και ομως σε σχεση με ενα γερμανικο τραβαει πολυ καλυτερα!!! Ναι. Σε σχέση με κανένα kadett 1.2 του 85 ισως και να πηγαίνει καλύτερα. @ts αν πας σε μια αντιπροσωπεία θα στα δείξουν (εάν δε τα έχει στο μανιουαλ όντως) Επεξ/σία 18 Μαρτίου 2019 από paylidis 1 1
gia_nnis Δημοσ. 18 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2019 1 ώρα πριν, paylidis είπε Ναι. Σε σχέση με κανένα kadett 1.2 του 85 ισως και να πηγαίνει καλύτερα. @ts αν πας σε μια αντιπροσωπεία θα στα δείξουν (εάν δε τα έχει στο μανιουαλ όντως) Οπως τα λες! Aυτο του 85 καρμπυρατερ με το κοντο 4αρι σασμαν δεν πιανεται για μεσα στην πολη!!! Ετσι βεβαια θαβεις περισσοτερο τα σημερινα γερμανικα που πρεπει να εχεις σηκωμενες στροφες για να μπορουν να περπατουν σωστα!!! Προφανως δεν εχεις οδηγησει μηχανικο συνολο kappa της hyundai... αλλιως δεν θα τα ελεγες αυτα..
paylidis Δημοσ. 18 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2019 7 λεπτά πριν, gia_nnis είπε Οπως τα λες! Aυτο του 85 καρμπυρατερ με το κοντο 4αρι σασμαν δεν πιανεται για μεσα στην πολη!!! Ετσι βεβαια θαβεις περισσοτερο τα σημερινα γερμανικα που πρεπει να εχεις σηκωμενες στροφες για να μπορουν να περπατουν σωστα!!! Προφανως δεν εχεις οδηγησει μηχανικο συνολο kappa της hyundai... αλλιως δεν θα τα ελεγες αυτα.. Έχω ένα i10 Mpi στο γκαράζ μου και ξέρω πίστεψε με. Ευτυχως δε το πλήρωσα κ δε το οδηγώ. Ντροπή με 4 ρόδες...
gia_nnis Δημοσ. 19 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2019 31 λεπτά πριν, paylidis είπε Έχω ένα i10 Mpi στο γκαράζ μου και ξέρω πίστεψε με. Ευτυχως δε το πλήρωσα κ δε το οδηγώ. Ντροπή με 4 ρόδες... Το 1.1?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα