Προς το περιεχόμενο

Hyundai i10

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, xenos34 είπε

Καλησπέρα.πηρα ένα Hyundai i10 καινούργιο κ θέλω κάποιος να με βοηθήσει με την οθόνη.

Καλοριζικο..

Η αντιπροσωπεια δεν στο εδειξε..??? Οχι τσιγκουνιες το 1.2 πηρες! Ε..???

Δημοσ.

Ναι το 1.2 πήρα.το πήρα με Lessing.δεν μου έδειξε κάνεις τπτ.μου βγάζει ένα μύνημα στα αγγλικά όποτε το βάζω μπρος.να προσέχω κ καλά τον κ.ο.κ και να διαβάσω τις οδηγίες.εχει να πατήσεις επιβεβαίωση κ να επιλέξω γλώσσα.πρεπει να το βγάζει συνέχεια αυτό;

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, xenos34 είπε

Ναι το 1.2 πήρα.το πήρα με Lessing.δεν μου έδειξε κάνεις τπτ.μου βγάζει ένα μύνημα στα αγγλικά όποτε το βάζω μπρος.να προσέχω κ καλά τον κ.ο.κ και να διαβάσω τις οδηγίες.εχει να πατήσεις επιβεβαίωση κ να επιλέξω γλώσσα.πρεπει να το βγάζει συνέχεια αυτό;

Παιχνιδιαρικο το γκαζι του..? Θελω να πω αρπαζει απο τα χαμηλα.. δεν χρειαζεται να σηκωνεις στροφες...

Εκτος αν το πηρες αυτοματο..

• Confused 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, xenos34 είπε

Ναί.

Επίσης δέν μπορείς να συνδέσεις συσκευή μέσω bluetooth εν κινήσει.

Το Zoom στο GPS γίνεται με τον δεξιό περιστροφικό διακόπτη.Το κλασικό swipe όπως το ξέρουμε δέν υφίσταται, πχ σέρνω απο δεξιά πρός αριστερά, για να δώ τον υπόλοιπο χάρτη στα δεξιά. Αντ'αυτού πατάς σε ένα σημείο του χάρτη (βγαίνει ένας στόχος) και ενώ κρατάς παρατεταμένα,σέρνεις το δάχτυλο προς το σημείο που σε ενδιαφέρει.Αν είσαι τυχερός και το acceleration του "κέρσορα" δέν σε έχει πάει σε άλλο νομό της χώρας,αφήνεις και πατάς το κουμπί της πλοήγησης.

Εκτιμώ πως θα κάνεις καλύτερα την δουλειά σου με Android Auto/Apple Car play.Ειδικά αν παίζεις με POI,δέν υπάρχει σύγκριση.

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Tenshi είπε

Ναί.

Επίσης δέν μπορείς να συνδέσεις συσκευή μέσω bluetooth εν κινήσει.

Το Zoom στο GPS γίνεται με τον δεξιό περιστροφικό διακόπτη.Το κλασικό swipe όπως το ξέρουμε δέν υφίσταται, πχ σέρνω απο δεξιά πρός αριστερά, για να δώ τον υπόλοιπο χάρτη στα δεξιά. Αντ'αυτού πατάς σε ένα σημείο του χάρτη (βγαίνει ένας στόχος) και ενώ κρατάς παρατεταμένα,σέρνεις το δάχτυλο προς το σημείο που σε ενδιαφέρει.Αν είσαι τυχερός και το acceleration του "κέρσορα" δέν σε έχει πάει σε άλλο νομό της χώρας,αφήνεις και πατάς το κουμπί της πλοήγησης.

Εκτιμώ πως θα κάνεις καλύτερα την δουλειά σου με Android Auto/Apple Car play.Ειδικά αν παίζεις με POI,δέν υπάρχει σύγκριση.

Έχω το Android auto.τι είναι το POI;

Δημοσ.
2 ώρες πριν, paylidis είπε

Παιχνιδιαρικο γκαζι

Huyndai

1.2

Αυτές οι 3 λέξεις σε μια πρόταση μόνο γέλιο 

Ναι και ομως σε σχεση με ενα γερμανικο τραβαει πολυ καλυτερα!!!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, gia_nnis είπε

Ναι και ομως σε σχεση με ενα γερμανικο τραβαει πολυ καλυτερα!!!

Ναι. Σε σχέση με κανένα kadett 1.2 του 85 ισως και να πηγαίνει καλύτερα. 

@ts αν πας σε μια αντιπροσωπεία θα στα δείξουν (εάν δε τα έχει στο μανιουαλ όντως)

Επεξ/σία από paylidis
  • Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, paylidis είπε

Ναι. Σε σχέση με κανένα kadett 1.2 του 85 ισως και να πηγαίνει καλύτερα. 

@ts αν πας σε μια αντιπροσωπεία θα στα δείξουν (εάν δε τα έχει στο μανιουαλ όντως)

Οπως τα λες! Aυτο του 85 καρμπυρατερ με το κοντο 4αρι σασμαν δεν πιανεται για μεσα στην πολη!!!

Ετσι βεβαια θαβεις περισσοτερο τα σημερινα γερμανικα που πρεπει να εχεις σηκωμενες στροφες για να μπορουν να περπατουν σωστα!!!

Προφανως δεν εχεις οδηγησει μηχανικο συνολο kappa της hyundai... αλλιως δεν θα τα ελεγες αυτα..

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, gia_nnis είπε

Οπως τα λες! Aυτο του 85 καρμπυρατερ με το κοντο 4αρι σασμαν δεν πιανεται για μεσα στην πολη!!!

Ετσι βεβαια θαβεις περισσοτερο τα σημερινα γερμανικα που πρεπει να εχεις σηκωμενες στροφες για να μπορουν να περπατουν σωστα!!!

Προφανως δεν εχεις οδηγησει μηχανικο συνολο kappa της hyundai... αλλιως δεν θα τα ελεγες αυτα..

Έχω ένα i10 Mpi στο γκαράζ μου και ξέρω πίστεψε με. Ευτυχως δε το πλήρωσα κ δε το οδηγώ. Ντροπή με 4 ρόδες...

Δημοσ.
31 λεπτά πριν, paylidis είπε

Έχω ένα i10 Mpi στο γκαράζ μου και ξέρω πίστεψε με. Ευτυχως δε το πλήρωσα κ δε το οδηγώ. Ντροπή με 4 ρόδες...

Το 1.1?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...