spiritclay Δημοσ. 18 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2019 καλησπέρα. μέσα στις επόμενες εβδομάδες θα παώ να αφαιρέσω μια αρκετά μεγάλη κρεατοελιά απο το πλάι του κεφαλιου την οποία την έχω απο τότε που γεννηθηκα. ο γιατρός που θα το κάνει είναι σε φάση μην αγχωνεσαι χωρίς λόγο δεν ποναει κτλπ...αλλά φυσικά εγω το σκέφτομαι κ γιαυτο το αναβάλω τόσα χρόνια. επειδή όμως έφτασε ο κομπος στο χτένι και κάθε φορά που πάω για κούρεμα τρεμει η ψυχή μου, αποφάσισα να το κάνω. επειδή είναι σχετικά μεγάλη δεν θα γίνει με lazer. για σημάδι δεν με νοιάζει ετσι κ αλλιώς θα καλυφτεί αργότερα απο τα μαλιά. πονάει πολύ μάγκες ή τζάμπα ανησυχώ?το έχει κάνει κανείς?
Glikos Δημοσ. 18 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2019 Δεν πονάει, τουλάχιστον από δικιά μου εμπειρία. Γίνεται τοπική αναισθησία. Ίσως χρειαστούν και ράμματα ανάλογα με το μέγεθος της ελιάς/τομής. Σημάδι θα αφήσει αλλά θα σου προτείνει ο γιατρός κάποια κρέμα για να βάζεις ώστε να φύγει με τον καιρό. Ειδικά αν καλύπτεται από τρίχες δεν έχεις θέμα. 2 1
pontez2 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2019 Τπτ. 3 δεπτερολεπτα υποθεση ειναι. Ενα τσιμπιματακι τοπικη αναισθησία και ΣΥΝΗΘΩΣ με μια μέθοδο λειζερ την αφαιρουνε. Ουτε πονάς ούτε παιρνεις χαμπαρι. Και το όποιο σημαδάκι θα χαθεί μετά απο καιρό. 1 1
Iris_89 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) Τοπικη αναισθησια, δε θα καταλαβεις τιποτα. Ειχα μια σχετικα μεγαλη στην πλατη, εγινε με νυστερι, 3-4 ραμματακια κ ετοιμη. Επεξ/σία 18 Μαρτίου 2019 από Iris_89 2 1
gokuthelegend Δημοσ. 18 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2019 Εγώ έβγαλα μια μικρή κρεατοελιά πριν 14 χρόνια περίπου. Ήταν μπροστά στο πρόσωπό μου, και υπήρχε κίνδυνος για καρκίνο επειδή το χτύπαγε ο ήλιος. Κυριολεκτικά ήταν 10 λεπτά υπόθεση. Έγινε τοπική αναισθησία, άκουγα το χρατς χράτς όταν μου την έκοβε ο γιατρός, αλλά δεν κατάλαβα τίποτα, δεν αισθανόμουν καν τη λεπίδα στο πρόσωπό μου. Μου έκανε ράμματα τα οποία έφυγαν από μόνα τους μετά από μερικές μέρες (βιοδιασπώμενα λέγονται; δεν ξέρω). Σημάδι δεν μου έχει μείνει, ακόμη και η ίδια μου η μάνα που με γέννησε δεν μπορεί να καταλάβει σε ποιο σημείο του προσώπου ήταν η ελιά. 1 1
dollyyy19 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2019 εναν σπιλο μικρο,μισο εκατοστο,τον εκοψα καταλαθος οταν τον επιασε η μηχανη κουρεματος.μισοκρεμοταν για δυο τρεις μερες,ετρεξε λιγο αιμα οταν εγινε το απονενοημενο,αλλα την τεταρτη μερα επεσε και εμεινε καθαρο το σημειο......... 1
lek88 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2019 Ο,τι σου είπαν τα παιδιά παραπάνω! Γίνεται τοπική αναισθησία και δεν θα καταλάβεις τίποτα απολύτως. Ίσως χρειαστούν 1-2 ράμματα (ανάλογα το μέγεθος της ελιάς) αλλά συνήθως βάζουν απορροφητικα που πέφτουν μόνα τους.
spiritclay Δημοσ. 19 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 19 Μαρτίου 2019 ευχαριστώ για τις απαντήσεις παιδιά. μακάρι να είναι όπως τα λέτε και τελικά τζάμπα να το σκέφτομαι.
nipoa Δημοσ. 19 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2019 εννοειται πως θα το σκεφτεσαι μιας και θα μπει νυστερι βελονα αναισθησια και θα εχει μια χρονικη περιοδο επουλωσης και περιποιησης. αλλα δεν ειναι τπτ , αξιζει τον κοπο, κανε και εναν ελεγχο στην ελια 1
kostakiss Δημοσ. 19 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2019 η συγκεκριμενη διαδικασια μπορει να γινει καπου δωρεαν αν καποιος ειναι σε καποια ομαδικη ασφαλιση(metlife)?
vasilissioros18 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2019 Εβγαλα πριν 2 χρονια δυο ελιες στο σβερκο που ηταν κολλημενες και μια στα πλαγια και τις 3 την ιδια ωρα.Οχι απλα δεν ποναει δεν τσιμπαει καν επειδη σου κανει τοπικη απλα θα ακους το νυστερι χωρις να νιωθεις καποια ενοχληση. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα