Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 ώρες πριν, elorant είπε

Ο Threadripper δεν μπορεί να δει πάνω από 128GB. Για την ακρίβεια δεν μπορείς σε μητρική TR4 να βάλεις dimms άνω των 16GB. Οπότε περιορίζεσαι σε 128GB.

Έχεις δίκιο.

Αλλά εγώ πραγματικά περιμένω από τον TSνα μας πει, αν το δουλεύει ήδη και έχει τέτοιες ανάγκες ή πιστεύει ότι χρειάζεται τόσο. Από το φόρουμ τόσο μεγάλες ανάγκες σε ραμ έχουν αυτοί που χρησιμοποιούν textures σε 4Κ kai VR. Επίσης είδα ότι υποστηρίζει server windows 8, από επίσημη απάντηση στο φόρουμ. Μάλιστα τον παρότρυνε ότι μπορεί να δοκιμάσει την demo έκδοση.

Αν αυτή είναι η αναγκαστική λύση εφόσον χρειάζεται τόση ραμ, χρειάζεται λύση server με σωστό στήσιμο (λειτουργικό linux *αν το πρόγραμμα είναι συμβατό κτλ).

• Απαντ. 37
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Επισκέπτης
Δημοσ.

Δεν υπάρχει λειτουργικό server windows 8.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
51 λεπτά πριν, elorant είπε

Δεν υπάρχει λειτουργικό server windows 8.

Windows server 2008 R2.

https://support.capturingreality.com/hc/en-us/community/posts/360000122632-Hardware-usage-limits-

Αφήνω και αυτό εδώ για τα linux.

https://support.capturingreality.com/hc/en-us/articles/115001485052-Do-you-support-Linux-

Επεξ/σία από armagedwnn
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Χωρις να ξέρω καθόλου ούτε το πρόγραμμα, ούτε το workflow, οι 2000+ photos είναι από ένα συγκεκριμένο project?Θα μπορούσε να π.χ  σπάσει σε 2 κομμάτια.Γιατι τότε θα μπορούσαν να στηθούν 2 πιο "γήινα" μηχανήματα και να δουλεύουν παράλληλα.Πιστευω το κόστος σε αυτήν την περίπτωση πως θα ήταν και μειωμένο(κοιτάς για threadripper/128gb ανα μηχανημα) με επιπλεων + και - προφανώς (με πιο σημαντικό κατά την γνώμη μου το redundancy και την δυνατότητα για χειρισμό από 2 χρηστες).

Επεξ/σία από @topos
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ασχετο αλλα ειδα φως και μπηκα..

Ενδιαφερομαι για 3d scanning πχ να σκαναρω ενα ζωντανο ανθρωπο

και να παρω το 3d model του (triangle mesh file).

Πως μπορω να το κανω αυτο?̈

Εχω προγραμματιζομενο ρομποτ 7 αξονων που πανω του μπορω να βαλω διαφορα οπως camera/φωτογραφικη/laser scanner κτλπ ωστε να παρω ληψη απο καθε δυνατο σημειο του αντικειμενου.

Τι οικονομικες επιλογες υπαρχουνε με σωστο αποτελεσμα?

Με ενδιαφερει κατι σε diy γιατι οι ετοιμες λυσεις κοστιζουνε παρα πολυ.

Επεξ/σία από j2k
Δημοσ.
20 ώρες πριν, j2k είπε

Ασχετο αλλα ειδα φως και μπηκα..

Ενδιαφερομαι για 3d scanning πχ να σκαναρω ενα ζωντανο ανθρωπο

και να παρω το 3d model του (triangle mesh file).

Πως μπορω να το κανω αυτο?̈

Εχω προγραμματιζομενο ρομποτ 7 αξονων που πανω του μπορω να βαλω διαφορα οπως camera/φωτογραφικη/laser scanner κτλπ ωστε να παρω ληψη απο καθε δυνατο σημειο του αντικειμενου.

Τι οικονομικες επιλογες υπαρχουνε με σωστο αποτελεσμα?

Με ενδιαφερει κατι σε diy γιατι οι ετοιμες λυσεις κοστιζουνε παρα πολυ.

3d scanning ξερω απο faro,blk που κοστιζουν αρκετα ακριβα. Ειναι για χωρο που περνεις νεφος σημειων .Δε νομιζω να ενδιαφερεσαι για κατι τετοιο

Δημοσ.

Δε θελω κατι ετοιμο που κοστιζει μια περιουσια..

Θελω καποια πατεντα με δεδομενο οτι εχω robot 7 αξονων και μπορω

να παρω ληψη ακριβειας απο καθε δυνατη θεση/γωνια

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...