saruman123 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Geros283 είπε Ευχαριστώ πολύ όλους για τις απαντήσεις!! pocophone f1 σου'ρχομε!! ηλεκτρονικό κατάστημα αξιόπιστο χωρίς τρέχα γυρευε μετά ξέρει κανείς;κ επειδή δεν έχω ξανακάνει ηλεκτρονική αγορά,τι παίζει με το θέμα εγγύησης-επισκευης;; Αν το πάρεις από μεγάλη αλυσίδα τότε έχεις 2 χρόνια εγγύηση αντιπροσωπείας που είναι η Info Quest. Αν το πάρεις από Σκρουτζάδικο (είναι κάνα δύο )καταστήματα που έχουν 2 χρόνια εγγύηση καταστήματος (όχι επίσημη) και δικό τους service που το φτιάχνουν αυτοί. Με το θέμα τις εγγυήσεις στα Xiaomi είναι λίγο περίεργα τα πράγματα (και ο ποιος αρνητικός παράγοντας). Επεξ/σία 21 Μαρτίου 2019 από saruman123 1
Nikolas00 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2019 Στις 18/3/2019 στις 5:13 ΜΜ, vargas είπε Κολλήματα δεν έχει και μπαταρία είναι άψογο . Έχω 7 ώρες sot με δύο κάρτες και τουλάχιστον στην μισή μέρα bluetooth ανοιχτό και το βράδυ έχω γύρω στο 40% . Oσο για την κάμερα με gcam βγάζει εξαιρετικά καλές φωτό το τονίζω . Από το Δεκέμβριο έχει πάρει pie και και επειδή έχω περάσει global dev έχω τις ενημερώσεις της Xiaomi κάθε βδομάδα https://flic.kr/p/2egUUSn Επίσης υποστηρίζει στις τελευταίες miui wifi calling και VoLTE με Cosmote. Προχθές το ενεργοποίησα στον πατέρα μου,δοκιμάσαμε το wifi calling και δεν το πίστευε ότι έχει τηλέφωνο χωρίς σήμα κινητής. Να σημειώσω ότι το νούμερο που είναι στη cosmote είναι για εισερχομενες κυρίως και το διατηρεί γιατί το γνωριζουν πολλοί. Στις 18/3/2019 στις 5:13 ΜΜ, vargas είπε Κολλήματα δεν έχει και μπαταρία είναι άψογο . Έχω 7 ώρες sot με δύο κάρτες και τουλάχιστον στην μισή μέρα bluetooth ανοιχτό και το βράδυ έχω γύρω στο 40% . Oσο για την κάμερα με gcam βγάζει εξαιρετικά καλές φωτό το τονίζω . Από το Δεκέμβριο έχει πάρει pie και και επειδή έχω περάσει global dev έχω τις ενημερώσεις της Xiaomi κάθε βδομάδα https://flic.kr/p/2egUUSn Επίσης υποστηρίζει στις τελευταίες miui wifi calling και VoLTE με Cosmote. Προχθές το ενεργοποίησα στον πατέρα μου,δοκιμάσαμε το wifi calling και δεν το πίστευε ότι έχει τηλέφωνο χωρίς σήμα κινητής. Να σημειώσω ότι το νούμερο που είναι στη cosmote είναι για εισερχομενες κυρίως και το διατηρεί γιατί το γνωριζουν πολλοί. Στις 18/3/2019 στις 5:13 ΜΜ, vargas είπε Κολλήματα δεν έχει και μπαταρία είναι άψογο . Έχω 7 ώρες sot με δύο κάρτες και τουλάχιστον στην μισή μέρα bluetooth ανοιχτό και το βράδυ έχω γύρω στο 40% . Oσο για την κάμερα με gcam βγάζει εξαιρετικά καλές φωτό το τονίζω . Από το Δεκέμβριο έχει πάρει pie και και επειδή έχω περάσει global dev έχω τις ενημερώσεις της Xiaomi κάθε βδομάδα https://flic.kr/p/2egUUSn Επίσης υποστηρίζει στις τελευταίες miui wifi calling και VoLTE με Cosmote. Προχθές το ενεργοποίησα στον πατέρα μου,δοκιμάσαμε το wifi calling και δεν το πίστευε ότι έχει τηλέφωνο χωρίς σήμα κινητής. Να σημειώσω ότι το νούμερο που είναι στη cosmote είναι για εισερχομενες κυρίως και το διατηρεί γιατί το έχει πολλά χρόνια. Στις 18/3/2019 στις 5:13 ΜΜ, vargas είπε Κολλήματα δεν έχει και μπαταρία είναι άψογο . Έχω 7 ώρες sot με δύο κάρτες και τουλάχιστον στην μισή μέρα bluetooth ανοιχτό και το βράδυ έχω γύρω στο 40% . Oσο για την κάμερα με gcam βγάζει εξαιρετικά καλές φωτό το τονίζω . Από το Δεκέμβριο έχει πάρει pie και και επειδή έχω περάσει global dev έχω τις ενημερώσεις της Xiaomi κάθε βδομάδα https://flic.kr/p/2egUUSn Επίσης υποστηρίζει στις τελευταίες miui wifi calling και VoLTE με Cosmote. Προχθές το ενεργοποίησα στον πατέρα μου,δοκιμάσαμε το wifi calling και δεν το πίστευε ότι έχει τηλέφωνο χωρίς σήμα κινητής. Να σημειώσω ότι το νούμερο που είναι στη cosmote είναι για εισερχομενες κυρίως και το διατηρεί γιατί το έχει πολλά χρόνια. Στις 18/3/2019 στις 5:13 ΜΜ, vargas είπε Κολλήματα δεν έχει και μπαταρία είναι άψογο . Έχω 7 ώρες sot με δύο κάρτες και τουλάχιστον στην μισή μέρα bluetooth ανοιχτό και το βράδυ έχω γύρω στο 40% . Oσο για την κάμερα με gcam βγάζει εξαιρετικά καλές φωτό το τονίζω . Από το Δεκέμβριο έχει πάρει pie και και επειδή έχω περάσει global dev έχω τις ενημερώσεις της Xiaomi κάθε βδομάδα https://flic.kr/p/2egUUSn Επίσης υποστηρίζει στις τελευταίες miui wifi calling και VoLTE με Cosmote. Προχθές το ενεργοποίησα στον πατέρα μου,δοκιμάσαμε το wifi calling και δεν το πίστευε ότι έχει τηλέφωνο χωρίς σήμα κινητής. Να σημειώσω ότι το νούμερο που είναι στη cosmote είναι για εισερχομενες κυρίως και το διατηρεί γιατί το έχει πολλά χρόνια. 1
MakeGreeceSexyAgain Δημοσ. 23 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2019 Σούπερ συσκευή για τα λεφτά της. Το πήρε φίλη που της το πρότεινα και έχει ενθουσιαστεί με την κάμερα και την μπαταρία. Το μη-premium κομμάτι της συσκευής είναι η πλάτη, στην οποία ούτως ή άλλως λογικά θα βάλεις case. Αλλά μη φανταστείς ότι είναι καμια φτηνιαρικη συσκευή. Μια χαρά bulky και στιβαρή κατασκευή έχει. 2
saruman123 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2019 29 λεπτά πριν, MakeGreeceSexyAgain είπε Σούπερ συσκευή για τα λεφτά της. Το πήρε φίλη που της το πρότεινα και έχει ενθουσιαστεί με την κάμερα και την μπαταρία. Το μη-premium κομμάτι της συσκευής είναι η πλάτη, στην οποία ούτως ή άλλως λογικά θα βάλεις case. Αλλά μη φανταστείς ότι είναι καμια φτηνιαρικη συσκευή. Μια χαρά bulky και στιβαρή κατασκευή έχει. Βγήκε και δεύτερο σε ανθεκτικότητα για το 2018(πρώτο είναι το Nokia 7 plus).
johnkar93 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2019 Στις 17/3/2019 στις 11:54 ΜΜ, Geros283 είπε Καλησπέρα παίδες!! αγορά Κινητού έως 250€?? μου έχει μπει στο μάτι το pocophone αλλά δεν το έχω βρει σε κάποιο κατάστημα να το δοκιμάσω.. κάποιος που να το έχει αν μπορεί ας σχολιάσει!!εκτός Samsung τι άλλο παίζει σε αυτά τα λεφτά; Καλησπερα φιλε το εχω 20 μερες. Το κινητο δεν υπαρχει... face id 8ram παει σφαιρα ειναι τρομερο. Δεν υπαρχει καποιο που να το ανταγωνιζεται. Εχω το 64gb και το πουλαω αν σε ενδιαφερει διοτι θελω να παρω το 128. Αν σε ενδιαφερει το δινω 230 και φοραει 360 θηκη και tempered glass που κοστιζαν 35ευρω.
Geros283 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 25 Μαρτίου 2019 Καλησπέρα φίλε κ χρόνια πολλά.. μπορείς να στείλεις φώτο;
johnkar93 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2019 1 λεπτό πριν, Geros283 είπε Καλησπέρα φίλε κ χρόνια πολλά.. μπορείς να στείλεις φώτο; εγω?
Geros283 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 25 Μαρτίου 2019 1 λεπτό πριν, johnkar93 είπε εγω? Ναι φίλε μου...
johnkar93 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2019 Οι φώτο δεν είναι τόσο καλές γτ είναι από ταμπλετ. Όπως το βλέπεις. Καινούριο και με απόδειξη αγοράς κανονικά.
dimockal92 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2020 Στις 18/3/2019 στις 2:13 ΜΜ, Geros283 είπε Καλησπέρα φίλε μου Vargas!κοίτα,κ τα παιχνίδια μου παίζω,κ φωτογραφίες κ βίντεο τραβάω,κ είμαι ένας μέσος χρήστης στα υπόλοιπα, λίγο internet, λίγο Facebook, you tube,κ.τ.λ.εχω το p10 lite κ είμαι αρκετά ικανοποιημένος,τίμιο τηλέφωνο, αλλά φώτο το βράδυ ξεχνατο, μπαταρία αδειάζει γρήγορα,κ τρώει κ κάποια κολλήματα που κ που... κυρίως λοιπόν θέλω μπαταρία,καλές φώτο,να μην"κολωνει" κ αυτό που με ξενέρωσε στο p10 lite ήταν ότι σταμάτησε να παίρνει updates οπότε θέλω ένα κινητό που να μην το πάρω τώρα κ σε 3 μήνες να σταματήσει να δέχεται ενημερώσεις!!διαβάζω ότι η Xiaomi τα πάει καλά με τις ενημερώσεις...αν γνωρίζεις δώσε μου τα φώτα σου σχετικά με το pocophone... Στις 21/3/2019 στις 12:42 ΜΜ, Geros283 είπε Ευχαριστώ πολύ όλους για τις απαντήσεις!! pocophone f1 σου'ρχομε!! ηλεκτρονικό κατάστημα αξιόπιστο χωρίς τρέχα γυρευε μετά ξέρει κανείς;κ επειδή δεν έχω ξανακάνει ηλεκτρονική αγορά,τι παίζει με το θέμα εγγύησης-επισκευης;; Είναι φοβερό κινητό δεν κολλάει δεν μασάει πουθενά και σε κατασκευή και επειδή φοράει επεξεργαστή πού έχουν ναυαρχίδες τον 800 ευρώ Snapdragon 845 αν κ έχουν βγεί διό διό επεξεργαστές ακόμα κινητά κόστος 400 ίσως κ παραπάνω έως κάτω δεν φοράνε τέτοιο επεξεργαστή αντί 845 φοράνε 645 παράδειγμα αργούνε να ανοίξουν προγράμματα εντάξει τίμιο κινητό και ς φωτό την ημέρα έχει πέσει.πολυ η τιμή τους κ 200 ευρώ Μπεστ Xiaomi έχει πολλές αναβάθμισης ακόμα είναι ανεξάρτητο pocophone f1απο αλλά Xiaomi
Prok1986 Δημοσ. 13 Απριλίου 2020 Δημοσ. 13 Απριλίου 2020 Στις 18/3/2019 στις 5:13 ΜΜ, vargas είπε Κολλήματα δεν έχει και μπαταρία είναι άψογο . Έχω 7 ώρες sot με δύο κάρτες και τουλάχιστον στην μισή μέρα bluetooth ανοιχτό και το βράδυ έχω γύρω στο 40% . Oσο για την κάμερα με gcam βγάζει εξαιρετικά καλές φωτό το τονίζω . Από το Δεκέμβριο έχει πάρει pie και και επειδή έχω περάσει global dev έχω τις ενημερώσεις της Xiaomi κάθε βδομάδα https://flic.kr/p/2egUUSn Έχεις ακόμα κάθε εβδομάδα αναβάθμισεις; Γιατί λέγανε ότι ήταν να κυκλοφορήσει μόνο Ινδία δεν βγάζει κάθε εβδομάδα αλλά ανά 2 μήνες. Το έχω το κινητό κ με ενδιαφέρει η αυτό σε ρωτάω. Επίσης έχεις κάποιο λινγκ από την gcam που φοράς; Ευχαριστώ πολύ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα