Προς το περιεχόμενο

Pocophone f1... αξίζει;;;

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παίδες!! αγορά Κινητού έως 250€?? μου έχει μπει στο μάτι το pocophone αλλά δεν το έχω βρει σε κάποιο κατάστημα να το δοκιμάσω.. κάποιος που να το έχει αν μπορεί ας σχολιάσει!!εκτός Samsung τι άλλο παίζει σε αυτά τα λεφτά;

Δημοσ.
52 λεπτά πριν, Geros283 είπε

Καλησπέρα παίδες!! αγορά Κινητού έως 250€?? μου έχει μπει στο μάτι το pocophone αλλα δεν το έχω βρει σε κάποιο κατάστημα να το δοκιμάσω.. κάποιος που να το έχει αν μπορεί ας σχολιάσει!!εκτός Samsung τι άλλο παίζει σε αυτά τα λεφτά;

Σε κάποια μεγάλη αλυσίδα 😏

Δημοσ.
9 ώρες πριν, Geros283 είπε

Καλησπέρα παίδες!! αγορά Κινητού έως 250€?? μου έχει μπει στο μάτι το pocophone αλλά δεν το έχω βρει σε κάποιο κατάστημα να το δοκιμάσω.. κάποιος που να το έχει αν μπορεί ας σχολιάσει!!εκτός Samsung τι άλλο παίζει σε αυτά τα λεφτά;

Μπορείς σε αυτά τα λεφτά να δεις το honor 8x , xiaomi mi a2 6 ram 128gb , και το άλλο που μπορείς να δεις είναι το νοκια 8

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 ώρες πριν, Geros283 είπε

Στην πόλη μου για δοκιμή δεν υπάρχει!(Ηράκλειο) μόνο παραγγελία..

Γερμανό, Cosmote κλπ !!

Τίποτα ?

Ο @vargas θα σου πει.

Επεξ/σία από saruman123
  • Thanks 1
Δημοσ.

Τι σ ενδιαφέρει ακριβώς να σου πω . Ναι δεν είναι premium κατασκευή αλλά είναι απόλυτα συμπαγές. Μπαταρία έχει πολύ καλή όπως κ cpu , η κάμερα του έχει ήδη βελτιωθεί με τα τα updates και με gcam ( με ένα απλό dnld k install )μιλάμε για εξαιρετικές φωτό  . Το κύριο θέμα που έχω εγώ είμαι η εμφάνιση του που σε σχέση με το mi 6 που είχα παλιά μοιάζει πιο φτηνό . Δεν σημαίνει τπτ αυτό αλλά οφείλω να το αναφέρω 

• Thanks 1
Δημοσ.

To χει η γυναίκα μου, εξαιρετική συσκευή με μέτρια κάμερα, χειρότερη από του P20 lite που έχω σαν 2η ακόμα και με gcam ειδικά στις βραδινές. Κατά τα άλλα μπαταρία που ξεχνάς να φορτίσεις, πολύ γρήγορο, αρκετά καλή οθόνη. Οκ δεν έχει γυαλί στο πίσω μέρος, αλλά και τι έγινε; είναι ανθεκτική συσκευή.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα φίλε μου Vargas!κοίτα,κ τα παιχνίδια μου παίζω,κ φωτογραφίες κ βίντεο τραβάω,κ είμαι ένας μέσος χρήστης στα υπόλοιπα, λίγο internet, λίγο Facebook, you tube,κ.τ.λ.εχω το p10 lite  κ είμαι αρκετά ικανοποιημένος,τίμιο τηλέφωνο, αλλά φώτο το βράδυ ξεχνατο, μπαταρία αδειάζει γρήγορα,κ τρώει κ κάποια κολλήματα που κ που... κυρίως λοιπόν θέλω μπαταρία,καλές φώτο,να μην"κολωνει" κ αυτό που με ξενέρωσε στο p10 lite ήταν ότι σταμάτησε να παίρνει updates οπότε θέλω ένα κινητό που να μην το πάρω τώρα κ σε 3 μήνες να σταματήσει να δέχεται ενημερώσεις!!διαβάζω ότι η Xiaomi τα πάει καλά με τις ενημερώσεις...αν γνωρίζεις δώσε μου τα φώτα σου σχετικά με το pocophone...

Επεξ/σία από Geros283
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Geros283 είπε

Καλησπέρα φίλε μου Vargas!κοίτα,κ τα παιχνίδια μου παίζω,κ φωτογραφίες κ βίντεο τραβάω,κ είμαι ένας μέσος χρήστης στα υπόλοιπα, λίγο internet, λίγο Facebook, you tube,κ.τ.λ.εχω το p10 lite  κ είμαι αρκετά ικανοποιημένος,τίμιο τηλέφωνο, αλλά φώτο το βράδυ ξεχνατο, μπαταρία αδειάζει γρήγορα,κ τρώει κ κάποια κολλήματα που κ που... κυρίως λοιπόν θέλω μπαταρία,καλές φώτο,να μην"κολωνει" κ αυτό που με ξενέρωσε στο p10 lite ήταν ότι σταμάτησε να παίρνει updates οπότε θέλω ένα κινητό που να μην το πάρω τώρα κ σε 3 μήνες να σταματήσει να δέχεται ενημερώσεις!!διαβάζω ότι η Xiaomi τα πάει καλά με τις ενημερώσεις...αν γνωρίζεις δώσε μου τα φώτα σου σχετικά με το pocophone...

Έχει το 9 εδώ και αρκετό καιρό. Αν ψάχνεις σούπερ κάμερα και δεν είναι αρκετό να ναι ικανοποιητική τότε κοιτάς αλλού.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, Geros283 είπε

Κολλήματα δεν έχει και μπαταρία είναι άψογο . Έχω 7 ώρες   sot με δύο κάρτες και τουλάχιστον στην μισή μέρα bluetooth ανοιχτό και το βράδυ έχω γύρω στο 40% . Oσο για την κάμερα με gcam βγάζει εξαιρετικά καλές φωτό το τονίζω . Από το Δεκέμβριο έχει πάρει pie και και επειδή έχω περάσει global dev έχω τις ενημερώσεις της  Xiaomi κάθε βδομάδα

Xmas eve greece

Morning n palm tees

https://flic.kr/p/2egUUSn

Επεξ/σία από vargas
  • Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.
Στις 18/3/2019 στις 5:13 ΜΜ, vargas είπε

Κολλήματα δεν έχει και μπαταρία είναι άψογο . Έχω 7 ώρες   sot με δύο κάρτες και τουλάχιστον στην μισή μέρα bluetooth ανοιχτό και το βράδυ έχω γύρω στο 40% . Oσο για την κάμερα με gcam βγάζει εξαιρετικά καλές φωτό το τονίζω . Από το Δεκέμβριο έχει πάρει pie και και επειδή έχω περάσει global dev έχω τις ενημερώσεις της  Xiaomi κάθε βδομάδα

Xmas eve greece

Morning n palm tees

https://flic.kr/p/2egUUSn

Στις 18/3/2019 στις 3:17 ΜΜ, GianniSM είπε

Έχει το 9 εδώ και αρκετό καιρό. Αν ψάχνεις σούπερ κάμερα και δεν είναι αρκετό να ναι ικανοποιητική τότε κοιτάς αλλού.

Στις 18/3/2019 στις 3:17 ΜΜ, GianniSM είπε

Ευχαριστώ πολύ όλους για τις απαντήσεις!! pocophone f1 σου'ρχομε!! ηλεκτρονικό κατάστημα αξιόπιστο χωρίς τρέχα γυρευε μετά ξέρει κανείς;κ επειδή δεν έχω ξανακάνει ηλεκτρονική αγορά,τι παίζει με το θέμα εγγύησης-επισκευης;;

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...