Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,

έχω ένα πρόβλημα κάθε φορά που συνδέω το καπτοπ με καλώδιο HDMI με τη TV. Το κάνω για να βάλω ταινίες μέσω του laptop και παίρνω BSOD κάθε φορά που συνδέω το καλώδιο. Το error γράφει APC_INDEX_MISMATCH και igdkmd64.

Με ένα search που έκανα, πρέπει κάτι να παίζει με τα drivers της κάρτας γραφικών. Πήγα να τα αναβαθμίσω αλλά έχω τη τελευταία έκδοση οπότε δε ξέρω τι μπορεί να φταίει.

Any ideas?

*Η τηλεόραση δε φταίει, το έκανε και με τη παλιά, το κάνει και με τη καινούργια.

Δημοσ.

Προφανως ειναι καποιο κολλημα του driver της VGA. Στην θεση σου θα δοκιμαζα να βρω καποια παλαιοτερη εκδοση, να κανω uninstall τον τρεχοντα driver και να δω αν θα παιξει καλυτερα με εκεινη την εκδοση.

Δημοσ.

Ευχαριστώ για την απάντηση. Newbie question: κάνοντας uninstall τον driver δε θα έχω προβλήματα με την οθόνη; 

Δημοσ.

Oχι δεν θα εχεις θεμα με την οθονη. ΚΑνε uninstall με DDU για να εισαι σιγουρος οτι δεν θα υπαρξει θεμα κατα το installation του αλλου.

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Οπότε: κάνω uninstall με ddu, πάω στο site της Intel, βρίσκω παλιότερο driver της κάρτας γραφικών μου (Intel HD Graphics 620) και τον εγκαθιστώ από τον Device Manager (αφού τον κατεβάσω);

Επεξ/σία από Asevastos
  • Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...