Mhlogiatros Δημοσ. 19 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2019 Μπρος στα κάλλη και τις selfie που θα βγάλει σιγά
Glikos Δημοσ. 19 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2019 Πρέπει να υπάρχουν υπερ-άνθρωποι ανάμεσα μας - είμαι ένας από αυτούς - οι οποίοι μόνο θετικά αποτελέσματα έχουν από μακροχρόνια IF. Και να φανταστεί κανείς έκανα συχνά πάνω από 16 ώρες νηστικός.Τώρα περί διαβήτη και λοιπά ούτε λόγος. Μάλλον έχουμε σούπερ δυνάμεις τι να πω. Α, ξεχάσατε μερικοί να αναφέρετε ότι αυτή η μέθοδος προκαλεί και το ιό έμπολα. Ανάμεσα σε όλα τα αρνητικά που αναφέρατε όμως ξεχάσατε το πιο σημαντικό, το ότι υπάρχει περίπωση να σου εξαφανιστεί το πουλί και να βγάλεις νιμού. Αλλά εμείς η ελίτ δεν παθαίνουμε τίποτα φυσικά. lol 1 1
4saken Δημοσ. 19 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 19 Μαρτίου 2019 Αν πεις σε κάποιον ότι τρως πρωινό αργά κατά τις δώδεκα και το βράδυ τρως νωρίς όλα καλά. Αν πεις ότι δεν τρως για δεκαέξι ώρες τρελαίνονται! 2
Pwpwpw Δημοσ. 19 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) Κοιταξτε αν βολευει καποιον η ΔΝ μπορει να την ακολουθησει, κυριως απευθυνεται σε περιοδους απωλειας λιπους αυτη η προσεγγιση, αν καποιος εχει στοχο να παρει κιλα δεν ειναι και η καλυτερη δυνατη προσεγγιση, ασε που επειδη εχεις ενα 8ωρο να φας πρπει πραγματικα να σκας στο φαγητο αυτες τις ωρες αν θελεις να πας υπερθερμιδικα για να παρεις βαρος και μπορει να αισθανεται κανεις δυσφορια. Αν καποιον λοιπον τον βολευει η ΔΝ για απωλεια λιπους μπορει να το κανει, αν δεν τον βολευει δεν χρειαζεται να πιεστει να αλλαξει ολες τις καθημερινες του δραστηριοτητες για να μπορει να προλαβει τα γευματα του 8ωρου. Η ΔΜ νηστεια ειναι απλα μια προσεγγιση, δεν ειναι η μονη προσεγγιση απωλειας λιπους προφανως. Επεξ/σία 19 Μαρτίου 2019 από Pwpwpw 1 1
kekos123 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2019 Κάντε μια χάρη στον εαυτό σας και παραλείψετε το λεγόμενο σημαντικότερο γεύμα της ημέρας (το πρωινό δηλαδή!) για μια εβδομάδα... Και δείτε τη διάθεση και ενέργεια σας να αυξάνονται κατακορυφα σε συνδυασμό κατά το δυνατόν με μια υγιεινή διατροφή... Δηλαδη ΠΟΛΛΑ ΚΑΛΑ ΛΙΠΗ και Μέτρια ποσότητα πρωτεΐνης... Περιορίστε και αν γίνετε ΤΣΑΚΙΣΤΕ τον υδατανθρακα....σε συνδυασμό με ΙF θα έχετε αποτελέσματα τόσο σε απώλεια βάρους και σίγουρα στη διάθεσή και ενέργεια σας.... Δε τα λεω θεωρητικά, τα έχω κάνει πράξη πάνω μου, Εταιρίες τροφίμων, φαρμακευτικες και γιατρουδακια μας θέλουν σε ένα συνεχές loop μεταξύ των... Μπαλάκι ο ένας στον άλλο, εθισμένους σε κακή διατροφή ώστε να τροφοδοτουμε τους γιατρούς κι αυτοί φυσικά να μας σπρώχνουν στο φαρμακείο για το παραμικρό...Ολα για το ΧΡΗΜΑ φυσικά! 1 1
Pwpwpw Δημοσ. 19 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) Εσυ οπως μας τα περιγραφεις για κετο μιλας. Το χρημα που κολλαει? Τα καλα λιπαρα και οι καλες πηγες πρωτεινης κοστιζουν πολυ παραπανω απο τις συνηθες πηγες υδατανθρακα(πατατα-μακαρονια-ρυζι κτλ) Επεξ/σία 19 Μαρτίου 2019 από Pwpwpw
froyd Δημοσ. 19 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2019 Η μεγάλη αλήθεια είναι ότι δεν κάνουν όλες οι δίαιτες για όλους τους ανθρώπους. Εγώ πχ που κάνω έντονη πνευματική εργασία δεν μπορώ να μην φάω κάτι όταν ο εγκέφαλος ζητάει γλυκόζη σα τρελός. O OP μάλλον δεν εργάζεται και η δίαιτα αυτή ταιριάζει στον τρόπο ζωής του, στα κιλά του και την ηλικία του. - Γενικά η νέα μόδα είναι το να χάνεις κιλά μανιπιουλάροντας το ορμονικό σου σύστημα, ιδιαίτερα την ινσουλίνη σου. Δηλαδή, αν τρως μόνο μία ώρα την ημέρα, η ινσουλίνη σου πέφτει πολύ χαμηλά και χάνεις κιλά, ενώ αν τρως κάθε λίγο από λίγο, όπως μας λένε οι διαιτολόγοι, κρατάς την ινσουλίνη σου σταθερά ψηλά και δεν χάνεις ποτέ κιλά. Όποιος ενδιαφέρεται, υπάρχουν άπειρες πληροφορίες σχετικά με την ινσουλίνη στο ίντερνετ και το γιουτούμπε. - Η βιομηχανία τροφίμων κατηγορεί το λίπος για το πάχος, και όχι τη ζάχαρη, κρυφή ή φανερή, που βρίσκεται σε όλα τα επεξεργασμένα τρόφιμα. Ταυτόχρονα, τα φυτοφάρμακα και οι ορμόνες των τροφών μας, επηρρεάζουν το ενδοκρινολογικό μας σύστημα, ώστε να μην μπορούμε να αδυνατίσουμε, ακόμα κι αν κάνουμε δίαιτα. Το σίγουρο είναι ότι το ανθρώπινο σώμα είναι πολύ πιο περίπλοκος μηχανισμός από ότι θέλουν οι διαιτολόγοι και λοιποί να πιστεύουμε. Πχ αν καις 2000 θερμίδες το 24ωρο και τρώς 1700 θερμίδες μόνο από σοκολάτες, σύμφωνα με τους διαιτολόγους θα αδυνατίσεις, όμως όσοι το δοκίμασαν ΠΗΡΑΝ κιλά, ακριβώς λόγω του ότι η ζάχαρη προκαλεί ορμονικές αλλαγές στο σώμα μας 2
kekos123 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2019 Ναι για κετο και IF μιλάω..... Χρήμα εννοώ μεταξύ της ιερης τριάδας.... Για εμάς υπάρχει τίμημα για την υγεία μας? Καταρχάς μόνο το junk food να κόψεις απο εξω έχεις τρελή οικονομία....
spyroskonst Δημοσ. 19 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2019 10 λεπτά πριν, kekos123 είπε Για εμάς υπάρχει τίμημα για την υγεία μας? Καταρχάς μόνο το junk food να κόψεις απο εξω έχεις τρελή οικονομία.... Παίζει να σε μπλόκαρε μόλις τώρα το μισό ινσόμνια, και να ξεκίνησαν πορείες διαμαρτυρίας στους δρόμους. Μαζί κι εγώ :-P 1
kekos123 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, spyroskonst είπε Παίζει να σε μπλόκαρε μόλις τώρα το μισό ινσόμνια, και να ξεκίνησαν πορείες διαμαρτυρίας στους δρόμους. Μαζί κι εγώ :-P Φιλε ημουν μεγαλος λατρης του junk food...και τωρα ειμαι αλλα σε αρκετα μικροτερη κλιμακα....ΑΛΛΑ κι αυτο ειναι λαθος,το παραδεχομαι ! 21 λεπτά πριν, froyd είπε Η βιομηχανία τροφίμων κατηγορεί το λίπος για το πάχος, και όχι τη ζάχαρη, κρυφή ή φανερή, που βρίσκεται σε όλα τα επεξεργασμένα τρόφιμα. δε φταιει το καημενο το λιπος...η ζαχαρη φταιει κι ο επεξεργασμενος υδατανθρακας ! Κι αν αυτα συνδυαστουν με λιπος ειναι το χειροτερο ! Επεξ/σία 19 Μαρτίου 2019 από kekos123
Pwpwpw Δημοσ. 19 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, kekos123 είπε Φιλε ημουν μεγαλος λατρης του junk food...και τωρα ειμαι αλλα σε αρκετα μικροτερη κλιμακα....ΑΛΛΑ κι αυτο ειναι λαθος,το παραδεχομαι ! Nταξ δεν ειπαμε να τρως καθημερινα junk food αλλα οκ ανθρωπος εισαι θα ζηλεψεις και την σαβουρα. Το να εισαι ολη μερα, με την ζυγαρια τροφιμων στο χερι, να τρεχεις απο εδω και απο κει κουβαλωντας τα ταπερακια μην τυχον και αναγκαστεις να φας καποιος σνακ απ εξω και φυγεις απ τις θερμιδες σου και τρεχεις γυμναστηριο μην χασεις προπονηση ακομη και οταν εισαι αρρωστος το θεωρω επισης ανθυγιεινο, κυριως ψυχικα. Παν μετρον αριστον. Επεξ/σία 19 Μαρτίου 2019 από Pwpwpw
kekos123 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, Pwpwpw είπε Nταξ δεν ειπαμε να τρως καθημερινα junk food αλλα οκ ανθρωπος εισαι θα ζηλεψεις και την σαβουρα. Το να εισαι ολη μερα, με την ζυγαρια τροφιμων στο χερι, να τρεχεις απο εδω και απο κει κουβαλωντας τα ταπερακια μην τυχον και αναγκαστεις να φας καποιος σνακ απ εξω και φυγεις απ τις θερμιδες σου και τρεχεις γυμναστηριο μην χασεις προπονηση ακομη και οταν εισαι αρρωστος το θεωρω επισης ανθυγιεινο, κυριως ψυχικα. Παν μετρον αριστον. καμια ζυγαρια δεν εχω και κανενα ταπερακι συνεχεια μαζι μου....τρωω 2 φορες τη μερα (μεσημερι-βραδυ) η καποιες φορες μια ! και χωρις σνακ ενδιαμεσα! εχεις δικιο,η σαβουρα ειναι γλυκια....ωστοσο αν κοψεις υδατανθρακα θα δεις πως μετα απο λιγο χρονικο διαστημα οι λιγουρες για junk food και υδατανθρακα,ζαχαρη,γλυκα θα φυγουν ! Κι εγω πριν τα μαθω τα ΚΟΡΟΙΔΕΥΑ !! Να τρωω μονο λιπη ? να τρωω 3 η 2 η μια φορα τη μερα ??? Οχι 5 η 6 συχνα γευματα ?? Αν ειναι δυνατον ελεγα....μεχρι που δοκιμασα. Επεξ/σία 19 Μαρτίου 2019 από kekos123
Pwpwpw Δημοσ. 19 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) 1 λεπτό πριν, kekos123 είπε καμια ζυγαρια δεν εχω και κανενα ταπερακι συνεχεια μαζι μου....τρωω 2 φορες τη μερα (μεσημερι-βραδυ) η καποιες φορες μια ! Ρε δεν αναφερομαι σε σενα προσωπικα, πως θα μπορουσα αλλωστε δεν σε ξερω😛 Ενα γενικο σχολιο ητανε που πηρα πατημα απο αυτο που εγραψες σχετικα με το junk food θελωντας να πω οτι οι υπερβολες ειτε προς την μια ειτε προς την αλλη μερια, καλο δεν κανουν! Επεξ/σία 19 Μαρτίου 2019 από Pwpwpw 1
kekos123 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) 11 λεπτά πριν, Pwpwpw είπε Ρε δεν αναφερομαι σε σενα προσωπικα, πως θα μπορουσα αλλωστε δεν σε ξερω😛 Ενα γενικο σχολιο ητανε που πηρα πατημα απο αυτο που εγραψες σχετικα με το junk food θελωντας να πω οτι οι υπερβολες ειτε προς την μια ειτε προς την αλλη μερια, καλο δεν κανουν! δεν παρεξηγηθηκα φιλε! Σωστα μιλας ! ωστοσο το να κοψεις υδατανθρακα η κυριως τη ζαχαρη δε το θεωρω υπερβολη...αλλα ειναι πειρασμος σαν ναρκωτικο τα ατιμα !!! Παω να φαω τωρα...3 Κοτομπεικον και 6 αυγα με μαγιονεζα, μεγαλη πρασινη σαλατα ,τοματουλα ,ελιτσες ,τυρι Ροκφορ και στο τελος Ταχινι με Στεβια για γλυκο.....μμμμμμ 😁 Επεξ/σία 19 Μαρτίου 2019 από kekos123
Pwpwpw Δημοσ. 19 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) 30 λεπτά πριν, kekos123 είπε ωστοσο το να κοψεις υδατανθρακα η κυριως τη ζαχαρη δε το θεωρω υπερβολη...αλλα ειναι πειρασμος σαν ναρκωτικο τα ατιμα !!! Καλα δεν νομιζε να υποστηριξε καποιος οτι εχει καποια διατροφικη/θρεπτικη αξια η ζαχαρη σαν ζαχαρη. Το να την αποφευγεις οσο μπορεις την ζαχαρη στην αυτουσια μορφη της, μονο καλο θα κανει σε καποιον. Απο κει και περα, μιλωντας για 100% αποκλεισμο της ζαχαρης, τυπικα σημαινει μηδεν φρουτα τα οποια περιεχουν σακχαρα αλλα ταυτοχρονα εχουν τεραστια διατροφικη αξια με ολα τα υπολοιπα θρεπτικα συστατικα που περιεχουν.Ουτε γιαουρτι τυπικα κανει να φας γιατι και αυτο περιεχει καποια σακχαρα.Να αποκλεισεις παντελως υδατανθρακα σημαινει παραδειγμα να κοψεις παντελως την πατατα που επισης εχει μεγαλη διατροφικη αξια.Δεν νομιζω το μπεικον να ειναι πιο υγιεινο και θρεπτικο απο ενα μηλο, απο μια μπανανα η απο μια ψητη πατατα. Καλα κανεις και ακολουθεις κετο εφοσον σου αρεσει και σε βολευει, εγω δεν θα μπορουσα με τπτ προσωπικα να ακολουθησω μια τετοια διατροφη και ουτε με βολευει.Γενικως μια διατροφη που με περιοριζει πολυ δεν την μπορω, προτιμω ποικιλια. Επεξ/σία 19 Μαρτίου 2019 από Pwpwpw 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις