Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδια

αγορασα την Παρασκευη το απογευμα απο Πλαισιο το Huawei p20 pro στα 564€ και με αποφορολογηση μου βγηκε περιπου 450.

Χθες τυχαια κανω ενα τσεκ κ βλεπω οτι το ριξανε στα 506€. To αστειο ειναι οτι ο πωλητης -που να ξερει θα μου πειτε- μου εγγυωταν οτι η τιμη του θα αργησει να πεσει απο τα 564.

Τελος παντων θελω να το επιστρεψω αυριο, να παρω πιστωτικο για να κανω αλλη αγορα απο το πλαισιο και στην ουσια να ξαναπαρω το κινητο + οτι αλλο αναλαγει στα 60€ που ειναι το υπολοιπο.

Υπαρχει περιπτωση να μην το δεχθουν , γιατι δεν ξερω τι γινεται σε αυτες τις περιπτωσεις..?

Ευχαριστω εκ των προτερων!

• Moderators
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
21 λεπτά πριν, coolgeorge είπε

Καλησπέρα παιδια

αγορασα την Παρασκευη το απογευμα απο Πλαισιο το Huawei p20 pro στα 564€ και με αποφορολογηση μου βγηκε περιπου 450.

Χθες τυχαια κανω ενα τσεκ κ βλεπω οτι το ριξανε στα 506€. To αστειο ειναι οτι ο πωλητης -που να ξερει θα μου πειτε- μου εγγυωταν οτι η τιμη του θα αργησει να πεσει απο τα 564.

Τελος παντων θελω να το επιστρεψω αυριο, να παρω πιστωτικο για να κανω αλλη αγορα απο το πλαισιο και στην ουσια να ξαναπαρω το κινητο + οτι αλλο αναλαγει στα 60€ που ειναι το υπολοιπο.

Υπαρχει περιπτωση να μην το δεχθουν , γιατι δεν ξερω τι γινεται σε αυτες τις περιπτωσεις..?

Ευχαριστω εκ των προτερων!

Ειδικά αν το πήρες από κατάστημα εφόσον δεν είναι ελλατωματικο δεν νομίζω να δεχθούν επιστροφή

αν η αγορά έγινε εντός 14 ημερών ηλεκτρονικα ίσως το καταφέρεις

βέβαια όταν αγοράζουμε κάτι το περνουμε στην τιμή που νομίζουμε ότι αξίζει και αυτό έκανες τώρα να προσπαθείς να τους εξαπατήσεις το θεωρώ χαζό είναι η κακή-βλάχικη νοοτροπία του Έλληνα που μας έχει φέρει εδώ που είμαστε

Αν δηλαδή πήγαινε στα 700 η τιμή τι θα έκανες?

Επεξ/σία από Inuyasha
  • Like 2
Δημοσ.

Ανοιχτή συσκευασία δεν θα δεχθουν λογικά μόνο αν το είχες σφραγισμένο. Δεν ξέρω αν η αγορά πρώτα έγινε ηλεκτρονικά και μετά πηγες και το παρέλαβες.

Δημοσ.

δεν μπορώ να καταλάβω πως γίνετε να δίνετε τόσα λεφτά για ένα κινητό και μετά να ψαχνεστε για ψιλα. απο την στιγμη πο μπορεις να δωσεις πχ 500 Ε για ένα κινητό σε πειράζει που έπαυσε η τιμή του?

• Like 2
Δημοσ.

Ο εξευτελισμός στα μεγαλεία του.... Ουρτ ρε... Ας περιμενες μια βδομάδα.. Ειλικρινά,δεν ντρέπεσαι να το ανεβαζεις αυτο σε φορουμ;;;;. Καλυτερα να περιμενεις κανα χρονο ακομη που θα εχει πεσει στα 200ε

• Like 1
Επισκέπτης
Δημοσ.

Μην βιάζεσαι φίλος. Περίμενε 363 μέρες, μια μέρα πριν λήξει η εγγύηση. Τότε το κινητό θα έχει κανένα 300αρι.

Τότε να πας να το επιστρέψεις, λογικά θα το δεχτούν.

Δημοσ.
53 λεπτά πριν, Inuyasha είπε

Ειδικά αν το πήρες από κατάστημα εφόσον δεν είναι ελλατωματικο δεν νομίζω να δεχθούν επιστροφή

αν η αγορά έγινε εντός 14 ημερών ηλεκτρονικα ίσως το καταφέρεις

βέβαια όταν αγοράζουμε κάτι το περνουμε στην τιμή που νομίζουμε ότι αξίζει και αυτό έκανες τώρα να προσπαθείς να τους εξαπατήσεις το θεωρώ χαζό είναι η κακή-βλάχικη νοοτροπία του Έλληνα που μας έχει φέρει εδώ που είμαστε

Αν δηλαδή πήγαινε στα 700 η τιμή τι θα έκανες?

Εξαπατημένος νιώθω εγώ φίλε μου που τα μάζευα τσίλι τσικι τα ευρώ και έφαγα τον παπά της κμαπανιας και την επόμενη πέφτει αλλά 60€. Σιγά μην τους λυπηθώ κιόλας. Μάλλον σε αυτό το φόρουμ η ειλικρίνεια είναι τσιπια και εξευτελισμός. 

Ευχαριστώ και πάλι που κάνατε τον κόπο να απαντήσετε, καλό βράδυ σε ολους

• Confused 1
Δημοσ.
16 λεπτά πριν, coolgeorge είπε

Εξαπατημένος νιώθω εγώ φίλε μου που τα μάζευα τσίλι τσικι τα ευρώ και έφαγα τον παπά της κμαπανιας και την επόμενη πέφτει αλλά 60€. Σιγά μην τους λυπηθώ κιόλας. Μάλλον σε αυτό το φόρουμ η ειλικρίνεια είναι τσιπια και εξευτελισμός. 

https://www.skroutz.gr/s/14244323/Huawei-P20-Pro-Dual-128GB.html. ας το αγοραζες απο Σκρουτζ... Ακομα φτηνοτερα.... Τι θες τωρα να πεις,δεν καταλαβαίνω.... Μονο οτι γινεσαι Σκρουτζ

Επισκέπτης
Δημοσ.
20 λεπτά πριν, coolgeorge είπε

Δηλαδή με την δικιά σου λογική τα άτομα που το είχαν αγοράσει 800+ πρέπει να πάνε να τους κάνουν  καταγγελία για εξαπάτηση χαχχα δεν πάμε καθόλου καλά . 

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, tsilitheo1 είπε

https://www.skroutz.gr/s/14244323/Huawei-P20-Pro-Dual-128GB.html. ας το αγοραζες απο Σκρουτζ... Ακομα φτηνοτερα.... Τι θες τωρα να πεις,δεν καταλαβαίνω.... Μονο οτι γινεσαι Σκρουτζ

Έκανα 3 φορές παραγγελία και τελικά την ακύρωσα γιατί όλοι θέλανε μέχρι 30(!)ημερες αναμονή για έγκριση από φορολόγησης λόγω μεγάλης ζήτησης κ να χαμε να λέγαμε. Μέχρι και στο κεπ με στείλανε, γελάει ο κόσμος. Τέλος πάντων καλή καρδιά. 

Δημοσ.

Φιλε πηγαινε αμεσως να ζητησεις αλλαγη να κερδισεις το 60αρι. Διατρεχεις τον κινδυνο να ανεβει η τιμη και να ερθει ο εισπρακτοτας του πλαισιου να σου ζηταει την διαφορα για αυξηση της τιμης. Εκει που σου χρωστανε θα τους πληρωσεις κιολας + θα σουου κατασχουν το κινητο.

Δεν ξερεις τι ξεφτιλες ειναι τα μαγαζια αυτα...σου πουλανε κατι και μετα απο μερες σου ανεβαζουν την τιμη και σου ζητανε καπακι τα εξτρα...οξω τα μονοπωλια του θανατου, λεμε τωρα...καταλαβες?

• Like 1
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, coolgeorge είπε

Έκανα 3 φορές παραγγελία και τελικά την ακύρωσα γιατί όλοι θέλανε μέχρι 30(!)ημερες αναμονή για έγκριση από φορολόγησης λόγω μεγάλης ζήτησης κ να χαμε να λέγαμε. Μέχρι και στο κεπ με στείλανε, γελάει ο κόσμος. Τέλος πάντων καλή καρδιά. 

Πας στον λογιστη σου.... Του ζητας απαλλακτικο και αγοραζεις χωρις φπα που εχεις και λες τοσην ωρα... Ουτε και εξηγησες πως η απαλλαγή του φπα,συνδεεται με την επιστροφή του προϊόντος πισω τωρα που επεσε ενα 50ε για να το ωφεληθεις ξανα αγοραζοντας το

Δημοσ.

αν δεν το σηκώνει η τσέπη σου απλά μην το παίρνεις. αυτές είναι αδικαιολόγητα υψηλές τιμές για κινητά έτσι κι αλλιώς.

• Like 1
Δημοσ.

Kαταγγελια στην τροικα να τους βαλουνε σε μνημονιο να βαλουνε μυαλο να μην κοροιδευουνε τους πελατες τους ..........😋Ελλαδισταν τη αλλλο θα δουμε εδω μεσα😎

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...