Προς το περιεχόμενο

ΚΜODE Exception not handled

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,

Προσπαθώ να εγκαταστήσω το Mudbox, ένα πρόγραμμα που "βάφεις" 3d μοντέλα από το 3ds max κατά βάσην. Ωστόσο, μετά την εγκατάσταση  δεν το φορτώνει και βγάζει μια μπλε οθόνη με το παραπάνω μήνυμα. Έκανα κάποια πράγματα που βρήκα στο Internet, δλδ αποεπιλογή του startup, και εγκατάσταση τελευταίων drivers, καθώς και έλεγχο μνήμης χωρίς αποτέλεσμα.... Τί προτείνετε?

Δημοσ.
5 ώρες πριν, bachtis είπε

Καλησπέρα,

Προσπαθώ να εγκαταστήσω το Mudbox, ένα πρόγραμμα που "βάφεις" 3d μοντέλα από το 3ds max κατά βάσην. Ωστόσο, μετά την εγκατάσταση  δεν το φορτώνει και βγάζει μια μπλε οθόνη με το παραπάνω μήνυμα. Έκανα κάποια πράγματα που βρήκα στο Internet, δλδ αποεπιλογή του startup, και εγκατάσταση τελευταίων drivers, καθώς και έλεγχο μνήμης χωρίς αποτέλεσμα.... Τί προτείνετε?

Το πρόγραμμα το έχεις κατάβαση από την επίσημη ιστοσελίδα; 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έχω δοκιμάσει διάφορες εκδόσεις.... Xμμ δοκίμασα και από safe mode και μου λέει ότι δεν συνδέεται στον τάδε server και επίσης ότι είναι συμβατό με Νvidia, Radeon και ενώ έχω nvidia σαν να μην το αναγνωρίζει... επίσης δοκίμασα Installer από άλλο πρόγραμμα και πάλι δεν έκανε εγκατάσταση οπότε έχω αρχίσει να αναρωτιέμαι μήπως έχω κάποιο θέμα με windows...

Επεξ/σία από bachtis
Δημοσ.

μου βγάζει αυτό στα events:

The computer has rebooted from a bugcheck.  The bugcheck was: 0x0000001e (0xffffffff80000003, 0xffff8d0759aeb1ad, 0x0000000000000000, 0xfffff803a4f3d180). A dump was saved in: C:\WINDOWS\MEMORY.DMP. Report Id: 00000000-0000-0000-0000-0000000000

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...