Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδιά, θέλω να πάρω έναν μεταχειρισμένο διάδρομο γυμναστικής για το σπίτι. Οι αθλούμενοι είμαστε μάξ μέχρι 80 κιλά, τουλάχιστον μέχρι τώρα. Έχω βρει 2 μεταχειρισμένους στην πόλη που είμαι αλλά επειδή δεν έχω ιδέα, θα ήθελα τη βοήθειά σας:

1) Ο ένας είναι ο Toorx TRX-40s Evo https://www.kotsovolos.gr/site/personal-care/organa-gymnastikhs/diadromoi-gymnastikhs/161759-toorx-trx-40s-evo?fbclid=IwAR3jtuy14K0xGPSZXTNavAguRD4lsSGhEOjcnNUOE1bkpfHlXD9VI29JgQQ ο οποίος λέει αγοράστηκε πριν 8 μήνες με ελάχιστη χρήση. Τον είδα από κοντά αλλά μου φαίνεται αρκετά light κατασκευή, το βάρος του είναι 55 κιλά. Μου τον δίνει 350€.

2) Ο 2ος είναι ο Kettler Marathon TX-1, παλιό μοντέλο, δε βρίσκω τωρινή τιμή καινούριου. Έχει αγοραστεί το 2009 με αρκετή χρήση, δεν ξέρω ακριβώς πόση. Τον είδα από κοντά, φαίνεται στην πένα, ο ιδιοκτήτης φαίνεται πολύ ψείρας, έχει κάνει τα σέρβις του όπως λέει και όπως φαίνεται. Αυτός ο διάδρομος φαίνεται να είναι σε άλλη κατηγορία, πιο μεγάλος και πιο βαρύς στα 126 κιλά! Μου τον δίνει επίσης στα 350€.

Για πείτε απόψεις, να προτιμήσω κάποιον από τους 2; Ή να πάω σε καινούριο; Αν πάω σε καινούριο, μπορώ να δώσω μέχρι 400-450€. Υπάρχουν αξιόπιστα μηχανήματα σε αυτό το budget;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...