Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Choulio είπε

Τελειωσαν τα επιχειρηματα; Ποιοι δεν παιζομαστε; Ειμαστε πολλοι;

Υπάρχει καλύτερη οθόνη σε smartphone ανάλογα με το έτος?Αγοράζει μια οθόνη της Samsung και βγαίνεις και χαιρεσαι για την αγορά που έκανε?Τωρα με τις BOE θα σταματήσεις να βλέπεις το displaymate 

• Απαντ. 81
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, Istros είπε

Υπάρχει καλύτερη οθόνη σε smartphone ανάλογα με το έτος?Αγοράζει μια οθόνη της Samsung και βγαίνεις και χαιρεσαι για την αγορά που έκανε?Τωρα με τις BOE θα σταματήσεις να βλέπεις το displaymate 

Σου το ειπα και πριν.. Μην βιάζεσαι. Ευτυχως μεχρι και σήμερα η Apple εβαζε αριστες οθονες στα iPhones (και εννοω ολα, και το XR). Δεν βλέπω τον λογο να αλλαξει αυτο 

• Like 1
Δημοσ.
Στις 19/3/2019 στις 3:54 ΠΜ, Choulio είπε

Γιατί πραπληροφορεις τον κόσμο πάλι; Σύμφωνα με το DisplayMate το Xs Max έχει καλυτερη οθόνη απο το Note 9. Το Pixel 3 καλύτερη και απο τα 2. Στα εργαστηριακά τεστ μονο φυσικά. Απλα το διευκρινιζω επειδη εκανες συγκριση. Στην πράξη δεν νομιζω οτι μπορει κανεις μας να αντιληφθει καμια διαφορα.

Καποιες παρατηρησεις ως προς αυτα που γράφεις:

Συμφωνουμε οτι πλεον εν ετη 2019 (εδω και 3-4 χρονια βασικα) οι OLED ειναι γενικα καλυτερες απο τις LCD. Αυτο δεν σημαινει οτι καθε OLED ειναι καλυτερη απο καθε LCD. Μη συγκρίνεις μια OLED του 2013 με μια LCD του 2018 λέγοντας οτι η πρωτη ειναι καλυτερη επειδη ειναι OLED. Δεν παει ετσι..

Οσα αναφέρεις για αντιθεση και μαυρο ειναι πολυ σωστα. Πολυ σωστο και αυτο για τα πιο εντονα και εντυπωσιακα χρώματα αλλά δεν αρέσουν σε όλους. Επισης δεν σημαίνει οτι οι LCD ειναι ξεπλυμένες ή οτι δεν μπορουν να εχουν χρωματικη ακριβεια. Αν κάτι μας εχεις δειξει η Apple ειναι οτι μπορει να δινει αριστη χρωματικη ακριβεια εδω και πανω απο μια 10ετία.

Η LCD του XR ειναι πιθανότατα η καλυτερη LCD σε smartphone (καλυτερη απο του 8 )

Σε οτι αφορα τις top OLED εδω και 1-2 χρονια δεν νομιζω οτι μπορει καποιος να αντιληφθει την διαφορα με γυμνο μάτι. S10, Pixel 3, Xs, Note 9 (για να μην παω και ακομα πιο πισω..) έχουν όλα απιστευτες οθόνες και αμφιβάλλω αν μπορει να αντιληφθει διαφορές ακόμα και το πιο εμπειρο μάτι.

Δεν θα διαφωνησω γνωριζω οτι η οθονη του ΧR ως ips ειναι απο τις καλυτερες αν και θα επρεπε να ειναι 1080p. Σε χρωματα φωτεινοτητα κτλ ειναι κορυφη για ips παντα. Απλα εγω ειμαι της amoled πηγαμε τις προαλλες σε kotsovolo εβγαλα mi8 note 3 και τα συγκρινα με αρκετα κινητα s9+ mate 20 pro στελνοντας αρκετες φωτογραφιες με BT που ειχα. Το mate 20 pro ειχε την καλυτερη ευκρινεια το s9+ μου φανηκε λιγο χειροτερο στα χρωματα απο το Mi8 ειχε ομως καλυτερη ευκρινεια και πολυ ομορφη αισθηση στην αφη. Το Note 3 εδειχνε να εχει την μεγαλυτερη οθονη λογω πλατους και σταθηκε πολυ καλα σε χρωματα. Η αντιθεση και στα 4 ηταν στο απειρο και ολα σε εντυπωσιαζαν διπλα σε μια ips. Το μελλον ειναι amoled/microled/oled θα δουμε που θα κατσει η μπιλια. Για το 8 plus μου φανηκε αρκετα μεγαλο λογω bezels σκεψου εχει αρκετα μικροτερη οθονη απο το note και ειναι μεγαλυτερο και βαρυτερο με 67% ratio εναντι 75%. Το λειτουργικο αρκετα smooth αν και με τρελανε στις διαφημισεις. Το εχει μια φιλη της κοπελας μου και δεν γνωριζει πολλα το εχει για τα πολυ βασικα.

Δημοσ.
Στις 19/3/2019 στις 4:51 ΜΜ, Choulio είπε

Εγω εχω θέμα ή εσύ; Ποσο δυσκολο σου ειναι να δεχτεις την πραγματικότητα; Σου κανω quote το review του Xs Max ανθρωπε μου. Τι με ρωτας αν το εχω διαβάσει; Ξέρεις σίγουρα αγγλικα; Αν οχι αυτο θα εξηγούσε πολλα. Το λενε ρητα μεσα στο review ότι ειναι οτι καλυτερο εχουν δοκιμάσει σε smartphone ως εκεινη την ωρα. Τι αλλο θες;

Ευτυχως που η ναυαρχίδα της Samsung 6 μηνες μετα βγηκε καλυτερη. Τι περιμενες ακριβως; Να μη βγει κατι καλυτερο; Και μονο που to Xs Max ξεπερασε το Note 9 της Samsung που βγηκαν τον ιδιο καιρο και ενω ειχαν και τα 2 οθονες της Samsung μεγάλη μαγκια για την Apple. Το ιδιο και για την Google με το Pixel XL ενα μηνα πιο μετα. 

Οσο για το παρακατω που ρωτας προσπαθώντας να γινεις εριστικος, μη βιάζεσαι. Από το 2016 έχει να παρει smartphone της Samsung τον τιτλο Best Smartphone Display απο το DisplayMate. To 2017 το εδωσε στο iPhone Χ και το 2018 στο Pixel XL. Κρατα μικρό καλάθι.. Μακάρι να το πετυχει το 2019 μετα απο 3 χρονια να ξαναβγει στην κορυφη. Κριμα να δινει στους άλλους οθονες και να μην μπορει να παρει ενα βραβειο για δικο της smartphone.

Επειδη ετυχε να δουλεψω και xs max και s10+,εισαι τερμα υπερβολικος στο σχολιο σου(χωρις αυτο να σημαινει οτι δεν εχει φοβερη οθονη το xs max).

Το οτι εδωσε βραβειο το εν λογω site στο iphone xs max που κυκλοφορησε λιγο πιο μετα απο το note 9,δεν κανει την οθονη του note για πεταμα.

Μιλαμε για τις καλυτερες οθονες της αγορας και μαλιστα στην περιπτωση του Note ειναι και μεγαλυτερης αναλυσης.

Οσο για το Pixel που αναφερεις,μπραβο του που του εδωσε και σε αυτο βραβειο,αλλα να την βρασω την οθονη του οταν εχει ενα βασικοτατο προβλημα με την φωτεινοτητα και με το ζορι μπορεις να δεις την οθονη του στον ηλιο(που εμεις στην Ελλαδα εχουμε και αρκετο),μονο σε full φωτεινοτητα και αν.

Το ιδιο εν μερη ισχυει και για την οθονη του Iphone xs max,που ειχε κοσμος θεματα με αυτην στα ματια του(εγω δεν ειχα καποιο θεμα).

Μην κολλαμε δηλαδη στο ποιος πηρε το βραβειο απο το εν λογω site και τελος.

Δημοσ.

Και το S10+ πηρε βραβειο πριν κατι μερες για την καλυτερη οθονη παγκοσμιως. Σημαινει οτι ειναι για πεταμα του xs max η του note 9? Μην τρελαθουμε. Το 99% του κοσμου ζηταμα να καταλαβει διαφορες μεταξυ αυτων των 3 θα βαλω μεσα και mate 20 pro. Το απολυτο εχουν ολα τους σε οθονη.

Δημοσ.
Στις 18/3/2019 στις 11:51 ΠΜ, Fulgore είπε

Δεν ειναι καλο γιατι δεν προκειται να δεις χαμηλοτερες τιμες για αυτο τον λογο.

Ανεξαρτητως του αν φορανε τα επομενα Iphone οθονη απο LG,boe,samsung ή δεν ξερω και εγω ποιον,παλι η τιμη θα ειναι στα υψη. 

Κοίτα προσωπικά μου είναι αδιάφορο σε τι τιμή θα βγουν.  Γενικά τα τελευταία 3 χρόνια αγοράζω samsung οπότε ίσως ο ανταγωνισμός τους κάνει να κατέβουν λίγο στις τιμές των οθονών για επισκευή.

Δημοσ.
Στις 21/3/2019 στις 6:14 ΜΜ, Fulgore είπε

Επειδη ετυχε να δουλεψω και xs max και s10+,εισαι τερμα υπερβολικος στο σχολιο σου(χωρις αυτο να σημαινει οτι δεν εχει φοβερη οθονη το xs max).

Το οτι εδωσε βραβειο το εν λογω site στο iphone xs max που κυκλοφορησε λιγο πιο μετα απο το note 9,δεν κανει την οθονη του note για πεταμα.

Μιλαμε για τις καλυτερες οθονες της αγορας και μαλιστα στην περιπτωση του Note ειναι και μεγαλυτερης αναλυσης.

Οσο για το Pixel που αναφερεις,μπραβο του που του εδωσε και σε αυτο βραβειο,αλλα να την βρασω την οθονη του οταν εχει ενα βασικοτατο προβλημα με την φωτεινοτητα και με το ζορι μπορεις να δεις την οθονη του στον ηλιο(που εμεις στην Ελλαδα εχουμε και αρκετο),μονο σε full φωτεινοτητα και αν.

Το ιδιο εν μερη ισχυει και για την οθονη του Iphone xs max,που ειχε κοσμος θεματα με αυτην στα ματια του(εγω δεν ειχα καποιο θεμα).

Μην κολλαμε δηλαδη στο ποιος πηρε το βραβειο απο το εν λογω site και τελος.

Αν δεις το πρωτο σχολιο μου οταν μπηκα στη συζητηση ηταν ακριβως αυτο. Οτι εχουν όλα απιστευτες οθονες που δεν ειναι δυνατον να αντιληφθεις την διαφορα με γυμνο μάτι. Αλλα εφοσον τα βαζουμε στο μικροσκοπιο και κοιταμε τετοιες λεπτομερειες τουλαχιστον να τα λεμε οπως ειναι οχι οπως μας βολευει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...